Brigate BL je napisao:
nece IGor u reprezentaciju sigurno
I ja mislim ovako... Cijenim da sad pod stare dane (igračke), ni on sam ne bi htio da se zamajava sa tim. Da dođe u situaciju da, ukoliko rezultat izostane, svi upiru prstom u njega.
Citiraj:
Rasko je bio ocajan i danas i protiv Olimpije, sreca pa se Brown vadi iz kanala inace bi nam bas veselo bilo. I jedna od rijetkih stvari koja me nervira kod Vukoicica je toliko forsiranje Raska, Brown odlicno otvori utakmicu, bez promasaja iz igre, pokupi par lopti i napravi jedan faul trener ga odmah salje na klupu. Rasko ima fore za par glupih poteza, par faulova pa tek onda ide klupa i to mozda. Cak i ovu utakmicu je odigrao vise od Browna.
Globalno gledano, Raško je korisniji za tim. Kod nejga su rijetki propusti u odbrani, dobro postavlja blokove u napadu, gradi skok, mada i mene čudi ogroman prostor koji dobija u napadačkim akcijama. To je pretpostavljam zato što protivnici od njega uvijek najmanje očekuju pored ostalog zvjerinjaka od napadača...
Braun zna da izgriješi u odbrani i dosta je posirov u napadu. Leđna tehnika mu nije baš jača strana, a kad napada koš, to mu je isključivi cilj, što će reći da ne postoji prostor za asistenciju. To ga, mislim udaljava od onoga što Vukoičić traži. Problem kod obojice je statičnost, odnosno super teška kategorija, a Vlada insistira na super brzoj igri, gdje smo vidjeli da i Savović nebrojeno puta završava kontre...