banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 05:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
danijell je napisao:
Sada Zizu uzme Španiju i osvoji SP :D

Уопште није нереално. Иако ја мислим да ће они Фернанда Јера именовати за селектора. Евентуално Селадеса.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Na kongresu Međunarodne fudbalske federacije odlučeno je o domaćinstvu Svetskog prvenstva 2026. Mundijal će te godine biti odigran u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Plus će biti 48 ekipa.

Tako da uživajte, ovo je poslednje normalno prvenstvo jer se ono 2022 igra u sred zime u jebenom Kataru

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Hertzog je napisao:
Sa druge strane, generacije prepricavaju nepravedne golove i to je ono sto fudbal cini posebnim. Kurac bi danas bilo bozije ruke maradone da je bio var. isto tako nojer prim golcinu pod precku pri cemu je lopta usla pola metra i izasla vani i nije priznat gol, o tome se prica, var ce unistiti tu draz.
Ja tacno ne vjerujem sta citam...to kao da odes u radnju da kupis novo auto a oni ti prodaju drlandzu staru 30 godina i onda ti prepricavas kako su te pokrali al je eto sentimentalno i bas je fino kad imas pricu koju ces pricat unucima...siguran sam da tako pricaju svi kojima su u hrvatskoj 91 oduzeli stanove a nisu ih vratili....sa ove distance kad ih pitas svi se slazu da ovo ipak ima neku draz jer eto jbga mozes nesmetano psovat mater komplet jednoj naciji iako ovde zivis ko podstanar a tamo su ti bespravno oduzeli imovinu...
Nije uopste bitno da li je u pitanju slucajna greska ili je sudija nesto namjerno dosudio kako ne treba...ogromne pare su spickane u fudbal da bi sebi dopustali da eto tek tako pravimo greske...VAR je trebalo uvesti cim su se za to stekli uslovi....i ovo je vec veliko kasnjenje ali bolje ikad nego nikad....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šlageru, a situacija kad nam šiptari zavuku gol za pobjedu u 88. minuti? Pa pregledaju VAR pa ponište?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2017, 15:17
Freak on a leasH je napisao:
Hertzog je napisao:
Sa druge strane, generacije prepricavaju nepravedne golove i to je ono sto fudbal cini posebnim. Kurac bi danas bilo bozije ruke maradone da je bio var. isto tako nojer prim golcinu pod precku pri cemu je lopta usla pola metra i izasla vani i nije priznat gol, o tome se prica, var ce unistiti tu draz.
Ja tacno ne vjerujem sta citam...to kao da odes u radnju da kupis novo auto a oni ti prodaju drlandzu staru 30 godina i onda ti prepricavas kako su te pokrali al je eto sentimentalno i bas je fino kad imas pricu koju ces pricat unucima...siguran sam da tako pricaju svi kojima su u hrvatskoj 91 oduzeli stanove a nisu ih vratili....sa ove distance kad ih pitas svi se slazu da ovo ipak ima neku draz jer eto jbga mozes nesmetano psovat mater komplet jednoj naciji iako ovde zivis ko podstanar a tamo su ti bespravno oduzeli imovinu...
Nije uopste bitno da li je u pitanju slucajna greska ili je sudija nesto namjerno dosudio kako ne treba...ogromne pare su spickane u fudbal da bi sebi dopustali da eto tek tako pravimo greske...VAR je trebalo uvesti cim su se za to stekli uslovi....i ovo je vec veliko kasnjenje ali bolje ikad nego nikad....

Slažem se, ljudi se standardno boje nečeg novog, ali od ovoga nema baš nikakve štete, samo koristi, osim onima koji žele proći dalje na nepošten i prljav način...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Изгледа да и шпанци имају свог кокезу на челу савеза.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Samo sat vremena nakon šokantnog otpuštanja Hulena Lopetegija sa mesta selektora, doneta je odluka da nekadašnji tandem Real Madrida vodi reprezentaciju Španije. Fenando Jero i Albert Selades vodiće Crvenu furiju na prvom meču protiv Portugala.

Fernando Jero je bio pomoćnik Lopetegiju dok je Albert Selades trener mlade reprezentacije Španije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
spanci su veci srbi od srba :D
lik potpisao novi ugovor sa savezom prije nepar mjeseci i sada cao! najurise ga lagano, uslijedila je kontra igraca na cijem celu je bio gdin S. Ramos :D koji su iznapusavali predsjednika
Citiraj:
Ovo nije klub nego reprezentacija i trener se ne smije smijeniti dva dana prije utakmice na SP-u! Došli smo ovdje osvojiti naslov. Sve nas je zaboljela vijest da izbornik odlazi, a ako je tebe to uvrijedilo, progutaj ponos i pusti nas da igramo", citira Marca što su senatori na čelu s kapetanom Ramosom rekli predsjedniku saveza.

a bilo je i male djubradi koja je likovala :D
https://twitter.com/cesc4official/statu ... 8868344832

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Pošteni Srda je napisao:
Jebem ti fudbal ako je čar u davanju neregularnih golova.
Fakat

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
Na kongresu Međunarodne fudbalske federacije odlučeno je o domaćinstvu Svetskog prvenstva 2026. Mundijal će te godine biti odigran u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Plus će biti 48 ekipa.

Tako da uživajte, ovo je poslednje normalno prvenstvo jer se ono 2022 igra u sred zime u jebenom Kataru

Tačno...ovo je zadnje normalno prvenstvo,jer već i za taj katar se pokušava ubaciti 48 ekipa...ako sam dobro skontao,na takvim SP ćeš imati samo jednu utakmicu zagarantovanu :lol: :lol: :lol:

Uglavnom,Evropsko su već sjebali sa ovim što ga više od pola Evrope igra,uništili su i kvalifikacije,i grupnu fazu gdje tri od 4 idu dalje u 4 od 6 grupa...

Sad uništavaju i svjetsko..

Što se VAR tiče,iznio sam svoje mišljenje,a bar ja nisam od onih koji će ubjeđivat druge u svoj stav,sve dok se jedan ne usere... 8)

Ima ljudi koji vole ove nove Arene,koje sve liče na Play station igricu...koji vole tu kulturu zabrane tribina za stajanje....pa čak vidim da Čelzi traži i zabranu skakanja kad se postigne gol....neko zaista uživa u tom pretvaranju fudbala u pozorište....i sporta za bogate....neko voli i VAR...

Ja imam pravo da ne volim to,a potpuno me zaboli što će me neko smatrat retrogradnim dinosaurusom,i "što su sad nova vremena" :lol: :lol:

Ali mislim da znam zašto je uvedeno i jedno i drugo...i ova prvenstva sa 100 reprezentacija,i VAR...

Odgovor se sam nameće

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slazem se za sve osim za VAR...naprosto tehnologija je uznapredovala da mozes normalno da to koristis....i nema puno veze sa ostalim stvarima koje si nabrojao....da je tehnologija bila ovakva kad je fudbal nastajao sigurno bi VAR bio dio pravila....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нова Варош je napisao:
Изгледа да и шпанци имају свог кокезу на челу савеза.

Прочитах да је продужио са шпанским савезом до 2020 па отишао у Реал.
Какав кретен.
Нек су га отпустили, изјебо људе 2 дана прије СП.

Реално, шпанци не губе пуно, преише су намазани да би психички потонули, нису то срби или кроосани.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Убаците неку анкету о фаворитима, да гласамо.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Kao što rekoh,pričaćemo nakon prvenstva....Sad je to više teoretisanje,jer se još nismo emotivno susretali sa tim VAR-om...nekako sam uvjeren da će vrlo malo ljudi nakon prvenstva podržavat ovo.

Cekaj samo da ti prodje koji tiket na osnovu VAR-a pa se onda javi podrzavasli ili ne,niko ti nije kriv sto ti se trenutno desava suprotno.Meni je bas to super kao i na tenisu,odbojici. Jos bi trebalo i na kosarci da se vidi jel nagazena linija kod pucanja za tri poena. Nekad mi se bas cini da nagaze ali sudije sviraju trojku.

Moj favorit je Argentina!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 16:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Druze,objasnio sam svoj stav...zavolio sam fudbal dok je bio igra,strast,a sudijske greske sastavni dio te igre...Danas je fudbal pozoriste i biznis... Ima i ovo danas svojih nekih drazi,ali MENI LICNO se vise svidjalo ono prvo i ne gubite vrijeme ubjedjujuci mene u suprotno,vec pisite o prvenstvu :D ...Ni ja nikoga ne ubjedjujem da ovo sto ja pisem ima veze s mozgom...iznosim samo licni dozivljaj...zao mi je sto mi VAR-om kvare ceif za ovo jedino sto jos istinski ima veze s fudbalom iz ljubavi i strasti...SP

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Sta je ovo nego biznis
https://youtu.be/-snsGzJIXns

Sent from my Samsung galaxy smartphone

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Супер је што наши играју у недјељу. Нерадни дан. Ладна пива и нек не буде какве кишурине и има да јбемо Костарику ружно.

Тадић. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Freak on a leasH je napisao:
Hertzog je napisao:

Da da, to je to poredjenje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa pazi....svakome je njegova muka najveca....neki fudbaler koji citav zivot samo ganja tu usranu loptu sigurno ne zeli da izgubi na velikom prvenstvu neregularnim golom....on je tome posvetio kompletan zivot i isto je kao sto nekome ukradu pare koje je zaradio....nepravda je nepravda u kojem god obliku bila....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2018, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Posvetio je milionima i instagramu. Kupi sebi novog bugatija i zaleci rane zbog nepravde na terenu koja je nastala 14. Juna 2018. Godine

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]