banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2011, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mrkela nije nas igrac...kao ni Prso ili ranije Vukovic, Pejcinovic...
mada gledajuci Rad necemo nesto previse ni zaliti za njim

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vidim opet nasatala frka sa odbranom, Cosic ce igrati za reprezentaciju pa ga nema u prvoj utakmici kvalifikacija za EL, a onaj camuga "boluje" od malarije... Tako da smo poprilicno tanki na pozicijama stopera, nadam se da ce se situacija stabilizovati do pocetka kvalifikacija

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 13:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Valjda je spreman onaj Mihajlović. Čovjek nije dugo igrao, pa je pitanje u kakvoj je formi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
hvala brigate.
steta, jer sam ocekivao nesto od mrkele i cuo sam svasta, a sa druge strane, ruku na srce, ove sezone u radu nije bas ni igrao. ponekad ulazio u igru

ceka se valjda da se adi proda, pa da se onda neko dovede.
takođe, mislim da je drago izgubljen
samo dva stopera mihajlovic i vilotic su sada na raspolaganju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj, i ja cekam kad ce vise prodati Adija, da uzmu neke pare i jos jedan-dva igraca da se dovedu i sve odlicno!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

najbolje bi bilo sledece:
isah - aut, kovacevic - in
adi - aut, desni bek i stoper - in

edit: u odbrani smo slabiji nego prosle godine kada se prosinecki najvise zalio na odbranu i ponasanje kod prekida

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Izvjestaj sa priprema: Тошић, Мијаиловић и Чава најбољи и најспремнији у овом тренутку. Зиројевић презадовољан учињеним на Златибору. Период адаптације и даље се одражава на Пашека и Мезенг.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 16:43 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportal.rs/news.php?id=53899
Valjda je ovaj novajlija dobar. Mald je i ima visinu, samo ne znam kakvi su njegovi kvaliteti. Dok igra za reprezentaciju vjerovatno vrijedi nešto.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobar je on. jedan od najboljih mladih golmana u srbiji.
samo, cuo sam da je grobar :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:15 
Bič božji
Bič božji

To je malo bez veze, ali šta ćeš. Ako je dobar vrijedi pokušati sa njim, bar nije igrao za njih.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:
Период адаптације и даље се одражава на Пашека и Мезенг.....

Bez brige, Borha je padao na zemlju nakon treninga, kad je došao, pa završi najspremniji :)
Ovaj Zirojević izgleda baš zna pos'o. Ima da proletimo kroz ligu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Samo polako necemo bas proletjeti
Kirovski je teski grobar ali sad boze moj , iskreno nisam nesto odusevljen njegovim odbranama, prije nekoliko godina je pokazivao veliki talenat ali je zatim uslijedio veliki pad, prima kiks golove, a nazalost najslabiji dio strucnog staba nam je trener golmana...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL je napisao:
Samo polako necemo bas proletjeti

Bojiš se FSS PVO-a? :evil3:
Ma, ako je Bajko počeo da brani, valjda nećemo ni ovog upropastiti.
Znači, onaj debeli Maksimović po tebi nije neki trener?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 17:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije nazalost ....
vjezbe koje on radi sa njima su slabe, ne ispravlja njihove greske sto je veliki problem, nadam se samo da je Bajko

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bajkovic je dobar golman, ali ima puno nepotrebnih izletanja... Par puta je ovog proleca izlazio van svog sesnesterca i intervenisao kranje glupo, sreca pa mu se to i nije odrazilo na celokupan dojam. Ne bi bilo dobro da nam se ti njegovi kiksevi naplate ove godine

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sWhS3e515Ro[/youtube]

Najjaci je Robi u pozadini. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ima na RSB puno korisnijih klipova, posebno sa treninga kas su igrali podjeljeni u tri grupe...
Cava je imao sjajan udarac i dodavanje a Laza je bio najagilniji...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Biće da je u ovom prelaznom roku, svima postalo jasno da Zvezda nema para za pojačanja, odnosno da ih nema onoliko, koliko bi trebalo da se ispuni bar dio želja. Ono što je još gore, jeste što ponovo isplivava na površinu, nesposobnost sportskog sektora, da za iole pristojnije pare, proda nekog od igrača koji su u izlogu. Ninkov, Isah, Kadu, Adi... Cijenim da bi recimo jedan Mamić, otjelotvorene ordinarnog primitivca, ali čovjek koji zna da trguje, pomenuti kvartet zbirno prodao za 7-8 miliona eura, a možda i više. Sa pola sume od toga, mogla bi da se pokrije plata za Dragutinovića i da se dovede kvalitetan zadnji vezni, što u ovom trenutku nedostaje, mada su i bekovske pozicije potanke, desna malo više...

No znajući za sposobnosti Ivana Adžića, i činjenicu da je od Zvezde u besparici, ostalo samo klimavo ime, vaskoliko Zvezdaštvo i dosad učinjenim može biti prezadovoljno. Mezenga i Pačeko, stižu na preporuku Ramba Petkovića i tu vjerujem da nema greške... Dimitrijević je za naše uslove takođe odličan igrač, pa je samo pitanje ima li i tu nekog dila, sa Rankom Stojićem, i to onog u kojem Zvezda uglavnom ostaje kratka za sopstvenu korist...
Onako površno gledano, i Stojić bi pomenuti kvartet za prodaju, uspio da uvalja za nekoliko miliona.

Pod pretpostavkom da je Kovačević na pragu potpisa, moram reći i još par stvari. Vjerujem da on nije želja Prosinečkog, ali da je za ono što Zvezda može da ponudi, jedno od rijetkih mogućih rješenja. Naime Kovačević je borac, krljator, igra bez izgubljenog duela, ali u postavci sa samo tri klasična vezna, neophodno je da sva trojica budu taktički i tehnički odlični, makardo te mjere da su u stanju da daju kvlaitetnu loptu naprijed, odnosno da im se pas igra ne svodi samo na davanje lopte prvom do sebe. Rekoh Kovačević ima kvalitete, ali mislim da nije baš po Robijevom ukusu... No i kao takav, biće pojačanje (ako dođe), u to nema sumnje...

Ostaje dakle štoper i to je ono što mene lično brine... Ćosić još nema iskustva i još će dosta puta praviti kikseve, dok ne dostigne željeni nivo. To što je uprava odlučila da ponudi svoje dupe da on te početničke greške ne pravi u dresu CSKA, pogrešan je potez i umjesto njegovog angažovanja, moralo se pronaći adekvatnije i trajnije rješenje... Vilotić je dobar, solidan, pouzdan, ali limitiran... Bez zle namjere da kritikujem, on već ima 25 godina i dostigao je nivo kojije blizu nejgovog maksimuma. Više od toga, teško da može, barem ne u velikoj mjeri. Tu je Mihajlović, koji je nepoznanica, ali mislim da ni on nije neko na koga može da se osloni odbrana i po potrebi Tošić, koji je daleko potrebniji na lijevom beku.
Dakle štoper je nužno neophodan i to kvalitetan, a ne dunster koji će u kritičnoj situaciji uvijek da spraši loptu u 20. red tribina. Građenje napada, počinje od štopera i s te strane, vjerujem da i Robi što prije želi kvalitetno rješenje. Iskreno, dolazak Dragutinovića mi djeluje prilično daleko. On još može da igra na visokom nivou i kao takav, može sebi da obezbjedi bar neki milionski ugovor kod Arapa, na još dvije godine. Pitanje je samo, da li je u karijeri zaradio dovoljno, da mu novac nije primaran, ali i sam takmičarski aspekt, na koji Zvezda možda cilja, dosta je tanak. Zašto bi mu u njegovim godinama, sa takvom reputacijom iza sebe, trebalo da lomata noge po livadama širom Srbije u korumpiranoj i polunamještenoj ligi?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3N6Collh3Lg[/youtube]

U zutoj ekipi su cava, evandro, lazovic, mezenga, kaludjerovic i tosic..... daleko su bolji od crvenih za koje su igrali SAVIO(!!!!), borha, vilota, vesovic, perovic.....

Vidi se kako sa lakocom zuta ekipa igra po zemlji....

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

inace na sajtu Briza se pojavila informacija da ce mladji Scepovic kod nas :) to je izazvalo lavinu ha ha ko zna sta ce biti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]