За сада, провјерене информације...
socialbug je napisao:
Čista medijska propaganda (sprega Šupkoljuba i Pastira-ovi su imali komad zemlje (autopraonica, roštiljnica) iza stare zgrade vlade preko kojeg su ušli u igru)...
socialbug je napisao:
rafting klub Kanjon je šampion u prijateljstvu sa Šupkoljubom...
spotting scope1 je napisao:
b) zato sto od prodaje telekoma imamo 1 000.000,00 eura u "kasi" u 2009-oj koje nisu ostale namijenjene nicemu.
Ma da, poznat je to tip projekta - ajmo napravit' da lici na nesto, u stvari je nista, a ako se i javi poneko pozvacemo se na "sitna slova"
Cuo sam za jos jedan biser ministarsva O.I.Sporta, pomogli osnivanju kluba (pucanje na glinene golubove) u Prijedoru.
Као што видите, мртва је трка. Претпостављам да момци раде у истој канцеларији неке обавјештајне службе. Или, да ово није можда, све један те исти лик???
uopste nisam za guranje timskih sportova
ПА ПРЕСКОЧИ ТЕМУ! Рекао си шта си имао, хвала, пусти нас неупућене у завјере ове земље и ових вођа, лидера, и остале гамади, да останемо такви, а ти се спаси. Ти као да ниси успио да добијеш паре за свој клуб (или шта већ), па неуморно спамујеш тему политичким конотацијама. Открио си Америку, постоји мито и корупција у овој земљи...!?!?
Ако ниси у стању да схватиш да је овај догађај од ВЕЛИКОГ значаја за све у овом граду и овој земљи, продужи даље. Неко омастио брке успут, па шта? Ни први ни посљедњи. Само се надам да ће сви остали макар оволико користи ((не)материјалне) оставити иза себе.
muT@_6€kpuJ je napisao:
i mi "ostali" smo samo gledali dok je Pastir sam čistio rijeku i obale!
А ово ме одушевило. Па зар си стварно мислио да човјек БУКВАЛНО мисли да је сам чистио?
О боже...