banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2009, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
Hertzog je napisao:
Vidim ti si veliki moralista i nikada u zivotu ne bi iskoristio zivotnu priliku da dodjes do odredjenih finansijskih sredstava a da znas da ces tako "uzeti" hleb iz usta nekome drugom.

Apsolutno. U vrijeme "krize", da unazadjujem kompletan sport u gradu i RS ne samo zarad vlastite koristi, nego i pompeznosti, mi je van svake pameti. Ako je to tako tesko razumjeti, onda se s tobom nema o cemu diskutovati...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Spotting scope1, objašnjavati neke stvari pojedinim forumašima je čista utopija... Napiši još par postova o kategorijama tj. primarnim životnim stvarima i od istih forumaša dobićeš titulu - ISFRUSTRIRAN... :lol:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 14:36 
Početnik
Početnik

socialbug je napisao:
To njihovo prvenstvo (mislim na BiH) u kom učestvuje rafting klub Kanjon nema veze s mozgom, pa amateri ih nabijaju svaki spust, štom dovoljno govori o njihovoj takmičarskoj kvaliteti - AMATERI... Prošle godine je Kanjon objavio u Nezavisnim da će vršiti BESPLATNU obuku, tobož projekat namjenjen gradjanima tj. mladim grada BL,poznata narodna poslovica "ja tamo, a ono međutim" se obistini, kaže Pastir onako muljavim glasom ali to je samo za naše članove, koji su u klubu, licenciranje radimo, iduće godine će biti... :lol:

Ma da, poznat je to tip projekta - ajmo napravit' da lici na nesto, u stvari je nista, a ako se i javi poneko pozvacemo se na "sitna slova" :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Pitanje je zasto uopste osnivati nove klubove? Zar nemamo vec dovoljno postojecih?
I ovi koje postoje muku muce s finansijama, pa nam trebaju jos neki novi.
Klasicni primjer je plivanje: ne svidi se treneru razvojna politika kluba(zato sto je RAZVOJNA), pa osnuje klub, pa se roditelj posvadja s trenerom- osnuje novi klub,pa se posvadjaju dva roditelja u tom trecem klubu-pogadjate,osnuje se novi klub,pa trener iz prvog uvidi da bi mogao svrnuti vise para- osnuje se peti klub, pa se onaj prvi trener koji se odvojio posvadja sa roditeljom- eto ti 6. klub.To nije pretjerivanje,vec cista realnost, a sve se desilo za 5 godina, tako da je u jednom momentu u onoj kadi na Seheru u 6 pruga treniralo 6 plivackih klubova,a onaj prvi je bio jaci od svih tih 6 zajedno.
I sad Grad treba da pomaze svim tim klubovima(doduse, do sad ih se pola ugasilo),umjesto jednom koji bi bio dobar.
Cuo sam za slicne primjere i u drugim sportovima.
Kod nas je stvarno prelako osnovati sportski kolektiv.
Pastir se samo snasao,iskoristio je situaciju, sigurno je u dobri vezama sa Dragoljubom i gura svoje. Ne slazem se sa tim, ali to je sve sto mogu da uradim.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nema, Pastir je kriv za lose sto se desava u bl, ne znam samo sto se niste bunili kada je ocistio citav Vrbas od olupina auta i ostalog smeca :) Mislim, njega znam 2 mjeseca pa necu nesto previse da pricam, ali covjek je doveo SP u Banja Luku, ok, 3 miliona jeste puno, ali sta onda reci za park koji je na kraju kostao preko 10 miliona? Ali barem za ove pare iz raftinga se znaju gdje su ulozene, za razliku od parka i jos mnogo drugih stvari..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja stvarno ne znam sta rade ovi moderatori na sportu, ovde treba da se prica o organizaciji dobrim i losim stranama SP ili jednostavno o SPORTU, ima podforum politika pa pricajte ko krade i pljacka ima i podforum Ekonomija pa naglabajte gdje treba i koliko ekonomski kome pomoci.

Kad pocinje u subotu trka?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Vuk_samotnjak je napisao:
Kad pocinje u subotu trka?

... I kad kreće prvi bus? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nema, Pastir je kriv za lose sto se desava u bl, ne znam samo sto se niste bunili kada je ocistio citav Vrbas od olupina auta i ostalog smeca :) Mislim, njega znam 2 mjeseca pa necu nesto previse da pricam, ali covjek je doveo SP u Banja Luku, ok, 3 miliona jeste puno, ali sta onda reci za park koji je na kraju kostao preko 10 miliona? Ali barem za ove pare iz raftinga se znaju gdje su ulozene, za razliku od parka i jos mnogo drugih stvari..

Koliko se sjećam BUK je čistio Vrbas ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
socialbug je napisao:
zerocool je napisao:

Koliko se sjećam BUK je čistio Vrbas ;)

I ja bi rekao da je tako.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 21:40 
Početnik
Početnik

Citiraj:
I ja bi rekao da je tako.

Eh ko da je sad problem sebi prisvojiti tudje zasluge? Bar to ovde nikad nije bio problem.

PS
Cuo sam za jos jedan biser ministarsva O.I.Sporta, pomogli osnivanju kluba (pucanje na glinene golubove) u Prijedoru. Iz pouzdanih izvora znam da samo masina za izbacivanje istih kosta 17000KM, a ovamo pricaju da je budzet trenutno ispraznjen...

Mislim nemam ja nista protiv tog sporta, ali ako uzmemo da je za jedan trening potrebno municije i golubova u vrijednosti oko 150-200KM (dnevno po strijelcu) a to je samo da se pokriju troskovi municije i potrosenih golubova, onda se treba zapitati ko su clanovi pomenutog kluba?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool kad je trka u subotu? radim do 16:00h pa da znam sta dalje

spotting scope1 je napisao:
Cuo sam za jos jedan biser ministarsva O.I.Sporta, pomogli osnivanju kluba (pucanje na glinene golubove) u Prijedoru. Iz pouzdanih izvora znam da samo masina za izbacivanje istih kosta 17000KM, a ovamo pricaju da je budzet trenutno ispraznjen...

Daj ime tog vlasnika kluba, znaci IME I PREZIME svi imate pouzdane informacije a niko nikog ne imenuje a znate ko je koliko pokrao i svrnuo u svoj dzep.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
zerocool je napisao:

Pastir sam očistio Vrbas :confused2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znači, oni iz BUK-a, ekolozi, komunalci, likovi iz Vodovoda, Jefto, Ale, srednjoškolci... i mi "ostali" smo samo gledali dok je Pastir sam čistio rijeku i obale! :D
Sram nas bilo :lol:

Nije Pastir kriv za sve loše što se dešava, nego je jako pametan/srećan/nešto drugo jer je uspio dobiti toliku lovu za rafting.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
За сада, провјерене информације...
socialbug je napisao:
Čista medijska propaganda (sprega Šupkoljuba i Pastira-ovi su imali komad zemlje (autopraonica, roštiljnica) iza stare zgrade vlade preko kojeg su ušli u igru)...

socialbug je napisao:
rafting klub Kanjon je šampion u prijateljstvu sa Šupkoljubom...

b) zato sto od prodaje telekoma imamo 1 000.000,00 eura u "kasi" u 2009-oj koje nisu ostale namijenjene nicemu.

Ma da, poznat je to tip projekta - ajmo napravit' da lici na nesto, u stvari je nista, a ako se i javi poneko pozvacemo se na "sitna slova"

Cuo sam za jos jedan biser ministarsva O.I.Sporta, pomogli osnivanju kluba (pucanje na glinene golubove) u Prijedoru.

Као што видите, мртва је трка. Претпостављам да момци раде у истој канцеларији неке обавјештајне службе. Или, да ово није можда, све један те исти лик??? :lol: :lol: :lol:
uopste nisam za guranje timskih sportova

ПА ПРЕСКОЧИ ТЕМУ! Рекао си шта си имао, хвала, пусти нас неупућене у завјере ове земље и ових вођа, лидера, и остале гамади, да останемо такви, а ти се спаси. Ти као да ниси успио да добијеш паре за свој клуб (или шта већ), па неуморно спамујеш тему политичким конотацијама. Открио си Америку, постоји мито и корупција у овој земљи...!?!?
Ако ниси у стању да схватиш да је овај догађај од ВЕЛИКОГ значаја за све у овом граду и овој земљи, продужи даље. Неко омастио брке успут, па шта? Ни први ни посљедњи. Само се надам да ће сви остали макар оволико користи ((не)материјалне) оставити иза себе.
muT@_6€kpuJ je napisao:
i mi "ostali" smo samo gledali dok je Pastir sam čistio rijeku i obale!

А ово ме одушевило. Па зар си стварно мислио да човјек БУКВАЛНО мисли да је сам чистио?
О боже...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Odrasti...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:53 
svaka cast za trud i za post.. :evil3:

i mene interesuju subotnja desavanja, pa nek neko stavi raspored ako moze..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve što sam napisao je lako provjerljivo... Ko ima argumente da dokaže suprotno mojim tvrdnjama, neka ih iznese! U protivnom može samo oralno da me zadovolji...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ljudi radi li iko na ovom sportu Freak_on_a_leasH me "prozove" kad se dogovaram da idem na rafting a ove komercijaliste i ekonomiste niko ni da opomene.

KAD POCINJE TRKA U SUBOTU?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidi na zvaničnom sajtu...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Sve što sam napisao je lako provjerljivo... Ko ima argumente da dokaže suprotno mojim tvrdnjama, neka ih iznese! U protivnom može samo oralno da me zadovolji...

nema se vremena provjeravati sta si ti napisao ako imas nesto napisati izadi sa Iemenom i Prezimenom a ne "cuo, znam, rekli..."

A za oralno zadovoljavanje si nadi curu ako si sposoban, a ne nekog sa drugacijim misljenjem na forumu ispadas jadan

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Vidi na zvaničnom sajtu...

Nemam potrebu da gledam na zvanicnom sajtu picu pivo sa drustvom kod Pastira dok trka ne pocne :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]