|
ajd dobro, nije lose, mada smo bili bolji. nisam zadovoljan odbranom, pogotovo na pocetku drugog poluvremena kad smo jedno 10 golova primili, sve sa krila i sa 9 metara. kolko se ja razumijem, treba sad ubjedljivo da pobijedimo i makedonce i poljake, sto cemo, nadam se, uspjeti, jer su makedonci porazom od norveske realno izgubili bilo kakve sanse za polufinale. a i citava igra im se zasniva na kiri, a, kako vidim, mi najvise problema imamo sa krilima. onda ostaju jos poljaci. ako danci pobijede poljake, dobro je, jer onda ni poljaci vise nemaju sansi za polufinale i njih cemo dobiti. ako pobijede poljaci, opet dobro, jer onda cemo da pristignemo dance, pa onda ko god pobijedi izmedju njemacke i danske, nama vazdi dobro. sve u svemu, sanse za polufinale nam vrtoglavo rastu. a i ako ne prodjemo, nekim nesretnim spletom okolnosti, u polufinale, definitivno mozemo biti zadovoljni. neopisivo mi je drago sto smo jednom mi bili ti koji su stigli nemoguce (mislim, gubiti dva razlike, minut do kraja, i igrac manje). sesum je danas bio odlican (i po faci i po igri podsjeca na nenada perunicica, iz vremena kad je ovaj nesto znao), vujin je dao neke odlucujuce golove (na onom 'odozdo' bi mu i dusebajev pozavidio), ilic standardno dobar, stojanovic je mogo i bolje (pogotovo na kraju), bojinovic je sve ono sto je prije bio nedjo jovanovic (kad je znao da igra). jos da je kakvih boljih krila (fali nikcevic), gdje bi nam bio kraj. ali, konacno, poslije toliko godina, licimo na ozbiljnu rukometnu reprezentaciju
_________________ Zec: NEEEEEEE, RISE! Ris: Ma ne remse!
|