banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091, 1092 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 20 Sep 2016, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tako nekako. Mislim ovo su izvukli samo sa jedne strane, zar stvarno mislis da je to sve? Sta je sa onim doktorom Fuentesom sto se brinuo za 90% Spanskih sportista i sto su po sudskom nalogu unistili stotine vrecica sa uzorcima krvi od tih sportista, kao nije legalno da se to testira?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Pa to je totalno druga stvar za koju nema dokaza. Kažem samo da je ovo što ovi Rusi objavljuju glupost koja ne treba dobijati medijsku pažnju koliku dobija. Lik koristio lijek uz dozvolu i jako kratko, aj da ga razvlačimo da je narkoman. Da imaju nešto opipljivije onda ok, ovo je jadno.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Zato je Sereni sasvim normalno da na servis opali 8 duplih gresaka, biceps kao u Svarcija kada bio na vrhuncu karijere, presmijesno.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, opipljive dokaze nece ni naci, osim ako neki doktor ne progovori ili on sam ne prizna, tako je i za ostale. Ali realno znamo da svi oni koriste nesto, samo neki manje, neki vise. Kod njega je bas ocigledno bilo da je koristio.

Slika

Ovo sigurno nije od kajmaka i pure. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ABC sir sigurno :-) Ispliva to sve na povrsinu, i na ovo bi vjerovatno cekali jos koju godinu, kao u slucaju M. Jones, C. Lewisa, L. Armstrong, a pojednim se pronadje isto vece ili sutradan :-)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Kako je moguce da ti NEKO odobri koristenje nekog SUPLEMENTA za koji se zna da nije dozvoljen i jos ti omoguci da se takmicis.....nidje veze .....a jos manje logike.....Troicki ne dadne krv i PLJUS suspenzija....a ovaj kao koristi DOZVOLJENI LIJEK i jos se takmici.......ma dajte ......Rusi su otkrili samo vrh ledenog brijega
Sharapova se dopinguje a Serena ne.....SMIJESNO!!!! Serena i Nadal ko prenaduvani baloni samo sto ne puknu

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A Novak magično od metilja koji predaje kad vjetar zaduva i nanese prašinu postaje robot koji igra maratonske mečeve bez oscilacija samo zato što se prebacio na gluten free ishranu. To nije nikom sumnjivo?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 14:53 
Svi vrhunski sportisti se deru. Kad su se pojavili prvi steroidi tada su i rezultati skocili u nebesa.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma da, samo je glupa priča truli zapad protiv nas i naše braće, a ovamo država stajala iza dopinga ruskih atletičara.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Razlika je samo bila u ideologijama.
Nista na zapadu nije bilo drugacije, samo sto je, po obicaju, masa stvari bila zamotana u sjajni papir.

Vjerovatno je to prisotno na obe strane, al' ovaj put kitu bas duboko gurnuse svima i svakome na jednoj strani .. dok se na drugoj nije desilo ama bas nista.
Smijesno je bilo citav jedan savez (i masu sportista koji zive i citavu vrhunsku sportsku karijeru su proveli u USA) iskljuciti sa najvece sportske smotre na svijetu, pogotovo na nacin na koji je to uradjeno.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:01 
Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Koliko znam na Djokovica jos niko ne upire prstom i ne govori da se dopinguje! A za Nadala i Serenu se prica odavno a i po njihovom izgledu se vidi ....uporediti slike sa pocetka karijere i sad ....razlika je drasticna u muskulaturi....
Kod Djokovica to nije slucaj......
I sad ispade da su rusi radili nesto sto amerikanci nisu.....ma hajte molim vas

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa i Amerikanci su padali na doping testovima, kontam kad bi se gledalo pojedinačno da je sig više njihovih pozitivnih bilo nego Rusa. A za Novaka, kažem šta je simptomatično, lik je predavao mečeve na traci zbog zdravstvenih problema, pa kad je izbacio čajnu i parizer igra po 5+ sati na nehumanim uslovima bez problema.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije to bas tako crno-bijelo kao sto ti govoris
Niti su predaje bile na traci, niti je ta drasticna promjena ishrane "izbacivanje cajne i parizera", al' neka bude
Cinjenica je da mu se forma znacajno popravila .. ali je isto tako cinjenica da on nije bio neki dundjer koji je iznenada poceo da pobjedjuje sve redom .. nego da je bio jedan od top3 tenisera u svijetu koji je imao znacajan broj pobjeda nad prvom dvojicom tada neprikosnovenih

Padali su .. niko ne kaze da nisu, ali su padali pojedinacno .. nikada nije bilo zabranjeno citavom USA savezu da se takmici
Nikada

I ova Masina zabrana je poprilicno nategnuta, a da ne govorimo o ostalima
(Darya Klishina .. bilo joj zabranjeno, pa joj ipak odobrili .. pa kad je djevojka stigla u Rio tamo joj na licu mjesta opet zabrane .. kretenluk)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nadju i njima samo sto se objelodani kada je taj sportist/a/kinja u penziji. Poznato je vec ovo "prolupavanje" tako da je suvisno bilo sta komentarisati, trololololo

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:26 
tipa Marion Jones

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tyson Gay. Ma lupanje, al ajd da ne bude trolololo, zapad smrdi, mi i Rusi samo na domaćoj ishrani i opet ih karamo, najjači smo.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
prolup je napisao:
Ma da, samo je glupa priča truli zapad protiv nas i naše braće, a ovamo država stajala iza dopinga ruskih atletičara.

За шта још увијек нису представљени увјерљиви докази јавности.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa ima i jedan Rus među objavljenima imenima. Još i medalju u Riju osvojio.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
A sunce ti jebem i zenski tenis,svasta sam se nagledao.
Ova glupaca sasnovic vidi 5-0 i ima servis i izgubi set.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091, 1092 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]