papučar je napisao:
Jadni mali Partizan, uvijek mucenici i borci za pravu stvar, na celu sa veliko Srbinom Vujosevicem koji vrbuje igrace za reprezentaciju CG, pa nadalje.
Najveci proizvod u zadnjih nepar godina vam je Ceh, od tria Tepic-Tripkovic-Velickovic niste izbacili krstenog igraca za reprezentaciju, a koliko su i oni dobri vidi se kad su otisli van sistema.
Pokupili ste sve mlade igrace u Srbiji samo da ih konkurenti ne bi uzeli i normalno da ne mogu doci do izrazaja kad ste ih nagomilali. Postujem ja titule, dominaciju i sve ostalo, al nemoj pricati kako je Partizan borac za srpsku kosarku kad to nema nikakve veze sa mozgom vec eto onako da se prica.
Мени је увјек било јако тешко причати са навијачима звезде о кошарци.То је спорт у који се баш не разумијете најбоље,дефинитивно...
Оно што је Партизан дао репрезентацији ви нећете ни за три вијека,таман да се фузионишете са комплетном лигом! Да имало боље познајете историју кошарке на овим просторима не би тако лупали глупости. Ви сте увјек били искључиво фудбалски навијачи и тога се држите.Причајте о Џаји,Шекију,Пиксију,Мусемићу али немојте се пуно петљати у друге спортове-кошарку поготово,то је наш реон!
Покојна Ц.Звезда је имала велике резултате у кошарци,али у времену док се играло на шљаци,на Калемегдану.Можете да проклињете оног ко измисли дворане и паркете дефинитивно.
Покушавам бити објективан колико могу,али се много изнервирам када прочитам постове људи који не виде ништа лоше у Јадранској лиги,ево скева тврди како Партизан не да играче за репрезентацију,и сличне ствари...Гдје су играли и радили Ивковић,Кићановић,Вујошевић,Далипагић,Обрадовић Жељко,па и Пешић је Партизановац,професор Николић...Све Партизанови људи.Да не набрајам млађе генерације (Дивац,Даниловић,Ђорђевић,Паспаљ...).
Бригате - Миљеновић је велики таленат и ове године има прилику да ради са врхунским тренером,прошле није имао,ја вјерујем да ће успјети.То што си набројао је премало талената за Србију.
Ђорђевић је био врхунски играч са 18 година,и Даниловић,на примјер,играли су већ тада фајнал-фор у Гану са Партизаном.Па гдје је сада лига Србије?До прије 10-так година најбоља петорка српске лиге могла је да игра ладно евролигу и то са успјехом,данас нико незна два играча из мањих клубова...Тужно...