Нова Варош je napisao:
Ташко je napisao:
Ajmo preseliti FK Borac iz Banjaluke u Cajnice i svi se praviti da je oduvijek u Cajnicu i vikati DI-FENS DI-FENS, kad nam napisu na semaforu naravno.
To je drugi par opanaka.
Ti si pozvao na steroide i te fore i fazone.Ako ćemo zbog ljutih steroidaša ukidati ligu, onda treba ukinuti kompletan sport.
Istina za volju, napravili su kompletan cirkus, što za navijače, što za medije, pa i igrače, ali da pikaju lopte ko neslani i to je istina.
Ne podržavam ja seljakanje franšiza, ali košarka koju oni igraju je daleko najbolja što im je reprezentacija nebrojno puta dokazala, a i dokazivaće.
Ahaaa. Ma jok, ne kazem ja zbog to.
Onaj link i dozivanje dana kad ce se ugasiti NBA su dvije odvojene stvari, samo kasam vec doso na temu da iskazem svoja nadanja
Link sam postavio jer mrzim NBA, a volio bih da se ugase... jer mrzim NBA. Ne zbog toga sto jedu germu kasikom, nego svega zajedno. Davida Sterna, germe, specijalizacije kosarkasa nemaca pojma - za strogo skakanje u dva metra npr, hotdoga, di-fensa, velikih prstiju od pjene i 7up-a.
Oni su se odrodili od sporta, isto ko sto se odrodio reprezentativni rukomet npr i ko sto se fudbal u globalu priblizio toj granici.
Ovo sto Jokic radi je uzivanje gledati. Za razliku od jednog Deandredzordana kojeg ne mogu smisliti. Njih dvojica se ne bave istim sportom u sustini.
P.S. Trea mi slika onog krelca iz Orlanda, Pejtona. Imao je skoro na jednoj utakmici frizuru ko Kris Taker u Petom elementu, s onim valjkom na glavi.
Kucao kasnije na internetu, al ne nadjoh.