banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 23 Apr 2010, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Glodari su vec na svoj konto upisali tri boda iz derbija ...
To moze biti samo veliki plus za CZ!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:

Zamenio si teze,to je ovaj vas nazovi predsednik izjavio
Lukić: Pobedićemo sve i bićemo šampioni
http://www.mondo.rs/s167597/Fudbal/Luki ... pioni.html

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
SIJUKS je napisao:
PARTIZAN

--------------------
8. maj 2010 - Hram JNA -----------> Titula u fudbalu

9. maj 2010 - Pariz -------------------> Titula u kosarci -> Euroleague

15. maj 2010 - Napulj ---------------> Titula u vaterpolu -> Euroleague

Maj, crno beli mesec...7 najvaznijih dana ove sezone...

Beograd, Pariz i Napulj, crno beli gradovi...

Partizan...dominacija u Evropi 09/10...mi zivimo za ovakve trenutke...srce crno bele boje, krv crno bele boje i ljubav crno bele boje...PARTIZAN

Eh kada bi se ovo ostvarilo 8)

licno bio bih sretan kad bi ove dvije donje titule partizan osvojio. Al bas je ambiciozno ovo ze kosarkasku evroligu :) .... Mada moguce je, igra se jedna utakmica, sve je moguce....

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
"Groblje",čestitam vam titulu u fudbalu. :(

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Partizan 3 - Metalac 1

Slika

Partizan je nastavio sa pobedama i trenutno beži komšijama čak 4 poena... ko bi u to poverovao pre dve nedelje! Igra ni danas nije bila ko zna šta, ali efikasnost je bila na veoma visokom nivou. Stanojeviću će svakako trebati malo vremena da uvede svoj sistem, pa valja biti malo strpljiv.

Partizan je od prvog minuta imao inicijativu, ali od neke hiper-super ofanzivne igre nije bilo ništa. Sve se i dalje svodilo na individualne inspiracije i poteze, a pogotovo na brze kontre. Upravo iz brze kontre Partizan dolazi u vođstvo u 15. minutu. Kleo i Diara su razmenili dupli pas i Kleo sa 10ak metara šalje loptu u mrežu. Deset minuta kasnije opet brza kontra po levoj strani. Diara opet upošljava Klea a on manirom rasnog golgetera šalje loptu u mrežu. U 38. minutu Petrović je odlično pucao, ali od svega samo korner. Što se tiče gostiju, oni nisu stvorili ni jednu polušansu u prvom poluvremenu.

Metalac se sasvim otvorio na početku drugog poluvremena i to platio u 49. minutu. Moreira proigrava Klea na levoj strani. On centrira, a Diara glavom postiže gol za 3:0. Fenomenalno odrađeno! Pet minuta kasnije još jedna brza akcija Partizana a Moreira je izblokiran u poslednjem trenutku. Dva minuta kasnije dobra prilika za Klea, ali na kraju samo morner. U 73. minutu Kleo je opet bio u idealnoj prilici, šutirao, lopta je pogodila igrača Metalca u ruku a sudija dosudio samo korner. Do kraja susreta beležimo samo jednu šansu za goste i to u 91. minutu. Centaršut sa leve strane, igrači Partizana stoje a Pavlović sa svih 16 metara glavom šalje loptu u mrežu za 3:1. Zaista neoprostivo ponašanje naših defanzivaca. Koliko su samo puta ove sezone dobili golove posle prve a ujedno i jedine šanse protivnika!!!

Ништа још није готово.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 01:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
A evo i golova sa jucerasnjeg meca :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0MpELbbCBo[/youtube]

Ovaj put kao da je Partizan rutinski i sigurnije dosao do pobjede nego u prethodnim utakmicama.Velika 3 boda =D>
Naravno da jos nista nije gotovo,4 kola do kraja i dosta bodova u opticaju.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Partizan 3 - Metalac 1

Slika

Partizan je nastavio sa pobedama i trenutno beži komšijama čak 4 poena... ko bi u to poverovao pre dve nedelje! Igra ni danas nije bila ko zna šta, ali efikasnost je bila na veoma visokom nivou. Stanojeviću će svakako trebati malo vremena da uvede svoj sistem, pa valja biti malo strpljiv.

Partizan je od prvog minuta imao inicijativu, ali od neke hiper-super ofanzivne igre nije bilo ništa. Sve se i dalje svodilo na individualne inspiracije i poteze, a pogotovo na brze kontre. Upravo iz brze kontre Partizan dolazi u vođstvo u 15. minutu. Kleo i Diara su razmenili dupli pas i Kleo sa 10ak metara šalje loptu u mrežu. Deset minuta kasnije opet brza kontra po levoj strani. Diara opet upošljava Klea a on manirom rasnog golgetera šalje loptu u mrežu. U 38. minutu Petrović je odlično pucao, ali od svega samo korner. Što se tiče gostiju, oni nisu stvorili ni jednu polušansu u prvom poluvremenu.

Metalac se sasvim otvorio na početku drugog poluvremena i to platio u 49. minutu. Moreira proigrava Klea na levoj strani. On centrira, a Diara glavom postiže gol za 3:0. Fenomenalno odrađeno! Pet minuta kasnije još jedna brza akcija Partizana a Moreira je izblokiran u poslednjem trenutku. Dva minuta kasnije dobra prilika za Klea, ali na kraju samo morner. U 73. minutu Kleo je opet bio u idealnoj prilici, šutirao, lopta je pogodila igrača Metalca u ruku a sudija dosudio samo korner. Do kraja susreta beležimo samo jednu šansu za goste i to u 91. minutu. Centaršut sa leve strane, igrači Partizana stoje a Pavlović sa svih 16 metara glavom šalje loptu u mrežu za 3:1. Zaista neoprostivo ponašanje naših defanzivaca. Koliko su samo puta ove sezone dobili golove posle prve a ujedno i jedine šanse protivnika!!!

Ништа још није готово.

Sta je ovo, prvo mjesto i odmah cak 4000 ljudi na jugu?....cestitke... :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto jes' jes'... Nije da zelim raspravu na tu temu, ali kako to da grobari odjednom prate fudbal i dolaze na utakmice

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Nije da zelim raspravu

:oops:
Citiraj:
kako to da grobari odjednom prate fudbal i dolaze na utakmice

:confused3:
Pero lozac :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Подсећања ради Југ је био пун на последњих пар утакмица кући а скоро пун у среду против Воше.

Оно што је тачно, то је да је преузимање првог места привукло више људи на запад и исток (а вероватно не само прво место, већ и лепо време и фине температуре).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево да вам оживим тему, прешли сте на другу страну 8)

Citiraj:
Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodovima u Smederevu, ali nije bio u potpunosti ispunjen posle trijumfa rezultatom 2:0.

- Zadovoljan sam pre svega pobedom. Ekipa je bila mrtva veći deo utakmice, ali sam ipak zadovoljan zbog dva gola i nekoliko dobrih prilika. Takođe, raduje me činjenica što je ostvarena pobeda pred derbi - istakao je Stanojević.

Na pitanje novinara o problemu petorice igrača Partizana koji su imali opasnost da dobiju parni žuti karton i da ne igraju u derbiju, Stanojević je rekao da je to razlog zašto je Radosav Petrović ranije napustio teren u Smederevu.

Trener Smedereva Blagoje Paunović čestitao je rivalu i naveo da je razlog loše partije njegovih pulena problem devetorice igrača kojima je pretila suspenzija ukoliko dobiju žuti karton u meču sa Partizanom.

- Jedan derbi je prošao, a za nas je svaka utakmica odlučujuća u borbi za opstanak. Nismo ulazili čvrsto u duel zbog problema sa kartonima i to je najveći razlog ovakve partije mojih izabranika. Ne znam šta se dešava i zašto smo neefikasni, igrači kao da se plaše promašaja. Nadam se da ćemo u narednim mečevima ispraviti propuste - poručio je Paunović.

Хахахах кога ова два типа фарбају, искрено не очекујем ја да нама Смедерево донесе титулу али овакве су приче комичне. Колико сам упознат Партизан није добио ни један жути картон на утакмици?! Да ли је прошло иједно коло до сада без картона за екипу Партизана??? Иначе, колико је пенала свирано за Партизан у задњих пар кола?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Прво преброј Звездине пенале и добро их погледај... :wink:
А онда погледај и овај Партизанов.

Табела :

1 Partizan 69
2 Crvena zvezda 68
3 OFK Beograd 49
4 Spartak Zlatibor Voda 48
5 Vojvodina 41
6 Jagodina 36
7 Habitpharm Javor 35
8 Metalac 34
9 Borac 32
10 Smederevo 30
11 Rad 28
12 BSK 26
13 Napredak 25
14 Hajduk 25
15 Mladi Radnik 25
16 Čukarički Stankom

Слиједи дерби...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Čini mi se da je Partizan u dvije sezone dobio 4 ili 5 penala a Zvezda samo ove sezone 7

Ova pobjeda u Smederevu je bitna pred derbi koji ce najvjerovatnije odluciti mnogo toga sto se titule tice jer poslije tog meca ima samo 2 kola do kraja.
Partizan dakle u subotu docekuje Zvezdu,poslije toga gostuje na Karaburmi kod dobrog OFK Beograda i zadnje kolo na svom stadionu sa trenutno predposlednjim Mladim Radnikom.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ма да се разумијемо, и пенали су саставни дио утакмице. Звезда и Партизан играју најофанзивније у лиги па и стим толики број пенала, а треба бити реалан па признати и наклоност судија. Ово спомињем из разлога, јер сте се качили за сваки пенал досуђен Звезди док је бодовна разлика била у нашу корист, док пенале који су у вашу корист не спомињете, ах случајности сад сте ви први на табели. Дефинитивно, првенство ће одлучити дерби што ми је лично и драго а вјерујем и већини вас, нека побједи бољи.

А како коментаришете ситуацију око картона?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Дефинитивно, првенство ће одлучити дерби што ми је лично и драго а вјерујем и већини вас.

+1 :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Budimo realni ako je partizan toliko jadan da ne moze zvezdu pobijediti ne zasluzuje ni izaci u evropu a kamoli osvojiti prvenstvo.... al vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja bi najvise voleo da Zvezda dobije derbi, a da Partizan uzme titulu... Tako bi (mozda) oni kauboji otisli sa cela, partizan bi se sramotio u LS,a ne mi... a dobili smo derbi sto mi je dovoljna satisfakcija, jer ovakva igra i osvojena titula (ako je osvoje) mi uopste nisu za pohvalu i ponos

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Судија Јованетић, читај цигански човјек.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
skypostman je napisao:
Судија Јованетић, читај цигански човјек.
jbga,u Srbiji ti je 70% takvih,teško je "promašiti" :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:

Dobar plus nema sta :lol: :lol: :lol: :lol:

TITULAAAAAAAAAAAA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]