banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1028, 1029, 1030, 1031, 1032, 1033, 1034 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2018, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ај немој ти срати пуно.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Coventry City je napisao:
Нова Варош je napisao:
Послије рата смо тукли Иран, САД, Норвешку и Њемачку.

Cak su i ove utakmice uzasno odigrane. Protiv Irana raspad od igre i na jedvite jade izvojevana pobjeda iz slobodnjaka. Protiv SAD-a prosjek igra i gol Komljenovica nakon prekida. Protiv Norveske isto krs od igre, poluuserski gol, rekordno brz crveni karton Kezmana, nekako prezivjesmo. Svabe nas razbile igrom i to sa igracem manje.

U sustini, kad se podvuce crta, mi i ne igramo fudbal. :D

I Zabari su osvojili jedno 453 prvenstva, a ne znam jesu li ikad ikog nadigrali.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Нова Варош je napisao:
Ај немој ти срати пуно.

Ajde, kontrolisi se i pripazi na taj rijecnik.

skeva je napisao:
I Zabari su osvojili jedno 453 prvenstva, a ne znam jesu li ikad ikog nadigrali.

Pa, nije bas za poredjenje. Mi nit' igramo dobro, nit' osvajamo. Vazda bili i ostali prosjecna ekipa kojoj je glavni trademark pred svako takmicenje bilo to da imamo afere, koje su sada pojacane menadzerskim 'igrama' i 'igricama'. Kod Muslina je postojala disciplina i karakter da se reaguje u situacijama kada smo bili u kontraritmu, a sad je pitanje da l' imamo i toliko. Jednostavno, Italija je uvijek imala vrhunske igrace. To sto su oni cesto znali da igraju ziheraski je nesto sasvim drugo. Medjutim, i te kako su bili sposobni da igraju vrhunski fudbal. Eto, samo na proslom EP-u su potpuno nadigrali Spaniju. Sad ovako na prvu bih mogao izdvojiti jos gomilu drugih meceva u kojima su dominirali.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skeva je napisao:
Нова Варош je napisao:
Послије рата смо тукли Иран, САД, Норвешку и Њемачку.

Cak su i ove utakmice uzasno odigrane. Protiv Irana raspad od igre i na jedvite jade izvojevana pobjeda iz slobodnjaka. Protiv SAD-a prosjek igra i gol Komljenovica nakon prekida. Protiv Norveske isto krs od igre, poluuserski gol, rekordno brz crveni karton Kezmana, nekako prezivjesmo. Svabe nas razbile igrom i to sa igracem manje.

U sustini, kad se podvuce crta, mi i ne igramo fudbal. :D

Moje Svabe, redovno :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jun 2018, 14:35
Нова Варош je napisao:
Ај немој ти срати пуно.

Ajde, kontrolisi se i pripazi na taj rijecnik.

Dobro ti je i rekao, lupas gluposti.

Ja mislim da cemo Kostarikance pobjediti, a onda sta dragi Bog da protiv ovih polu-Siptara. Crveni kartoni u toj utakmici ne ginu.
Protiv Brazila se pokriti po bubrezima ili leci i praviti se mrtav, sta god strucni stab procijeni da je bolja taktika.

Nama donekle odgovara sto je zadnja sa Brazilom, u nekoj ne tako nemogucoj situaciji - gdje mi imamo 4 boda nakon dva kola, da onda ne ubiju brasno u nama jer je zadnja utakmica. Dok se Svajcarcima crno pise u prvom kolu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Kanidja je napisao:
...
Protiv Brazila se pokriti po bubrezima ili leci i praviti se mrtav, sta god strucni stab procijeni da je bolja taktika...

Morel se predat utakmica da se zavede sa 3:0 ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Изузмемо ли 34-ту (кад смо поражени 8:4), знате ли неку утакмицу да нам је Бразил дао пет комада? Да нас је понизио?

И у посљедњој пријатељској су добили минималним, а оно што су одиграли било је срање.

Јесу јачи доста, али причати о петардама и нема баш неке утемељености.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik

Kanidja je napisao:
Dobro ti je i rekao, lupas gluposti.

Sta pricas ti? Kad vec frljas ovim rijecnikom, kaze se 'lupetas', a 'lupas'. Bar to nauci, razliku izmedju ova dva termina. I kad vec pricas o lupetanju, onda bar pokusaj i nesto konkretno napisati, a ne da furas neku sabansku diskusiju sa pricom o siptarima i da iznosis banalne zakljucke, uz sablonsku racunicu. Kao da niko ne zna da je Brazil favorit, pa sad 'otvaras oci' ljudima!?

Sto se tice 'lupetanja', sve 4 pobjede koje je covjek nabrojao (Iran, Norveska, SAD, Njemacka) bile su tesko mucenje. Bukvalno bez ozbiljne igre. Protiv Irana teski krs od igre i gol iz slobodnog udarca. Iz igre ga ne bi postigli sve i da se igralo jos dva dana. Protiv Norveske isto ocajna igra, Savo postigao srecan gol i nista posebno nisu odigrali na tom mecu. Na kraju, nakon tog meca, taj krs od igre je dosao na naplatu u mecu protiv Holandije. Njemacka ih potpuno razbila igrom, i to sa igracem manje. Protiv SAD isto skromna, ispodprosjecna igra.

Komentar da prakticno i ne igramo fudbal je zezancija. Ako covjek nije u stanju da bar toliko razumije, onda je i besmisleno ulaziti u neku konkretniju diskusiju. Mada, u sustini, cinjenica je da uglavnom igramo los fudbal i da smo po svemu prosjecna reprezentacija. Bili i ostali.

Sto se tice grupe, Kostarika ima vrhunsko iskustvo sa proslog SP-a u Brazilu, kada su bili na mali korak od plasmana u 1/2-finale. Gro tima sa tog SP-a je i dalje na okupu, tako da su Kostarikanci sve samo ne jednostavan protivnik. Imaju igrace koji su nezgodni na malom prostoru, tako da ce nasa odbrana morati da igra na maksimumu, bez standardnih gluposti kojima su skloni. Svajcarska je u poslednjih 17 godina imala samo 3 selektora. Samo taj podatak je dovoljan da pokaze koliko su ozbiljniji od nas (uostalom, i reprezentativni, a klupski rezultati to pokazuju). Disciplinovana reprezentacija koja ima ozbiljan kontinuitet. Osim vrhunske timske igre, imaju i kvalitetne individualce. Nisu veliki, ali su definitivno favoriti u mecu protiv nas. Takodje, Svajcarska je u poslednje 2 godine dozivjela samo 1 poraz, sa 15 pobjeda iz 21 meca. Protiv Spanije, prije par dana, pokazali su kvalitet, kao i odredjenu dinamiku u igri koja bi i te kako mogla da stvori probleme nasoj staticnoj ekipi. Svajcarska moze stvoriti probleme apsolutno svakoj top reprezentaciji, a kamoli nasoj. Brazilci su bas dosta promijenili pristup. Nema 'umiranja' u ljepoti. Sada igraju takticki, tvrdo, nerijetko i 'prljavo', na rezultat.

Uz pravi pristup i dosta srece, mozda i prodjemo grupu. Al' zbog ocajnog mentaliteta i nedostatka igrackog kvaliteta, nikada nismo znali da igramo ova turnirska takmicenja. A i uzimajuci u obzir grupu s kojom se ukrstamo, nekako dodje na isto to da l' cemo odigrati 3 ili 4 meca.

Mada, koliko su gurali Sergeja u reprezentaciju, pomislio bi covjek da ce se 'pucati' na titulu svjetskog sampiona. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jun 2018, 14:35
Pitanje za stare forumase - kako na ovom forumu blokirati odredjenu budalu?
Ja tragam po korisnickom panelu, ali ne vidim.

Никац од Ровина je napisao:
Изузмемо ли 34-ту (кад смо поражени 8:4), знате ли неку утакмицу да нам је Бразил дао пет комада? Да нас је понизио?

И у посљедњој пријатељској су добили минималним, а оно што су одиграли било је срање.

Ne plasim se ja toliko Brazila, koliko nas. Ja i nisam ljubitelj svog ovog "hajpa" oko Brazila i kako su oni ubjedljivo najveci favoriti itd.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 15:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Brazil je možda prije nedodirljiv, vidimo kako su ih Švabe 2014 g pregazile kao plitak potok. Samo borbeno sa svakim se može igrati, a ne skidati gaće na spomen pojedinih imena, izgubiš meč u glavi, a nisi ni koraknuo na teren. Koga ljudi da guraju u reprezentaciju nego Sergeja, najbolje da Gudelj ide.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kanidja je napisao:

[.

Odeš na svoj profil pa sa likeve strane imaš "dodaj protivnika".

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Covek je u pravu. Srbija je gola kurcina, tj prosecna reprezentacija za koju su srbi istripani da je evropski brazil. Ako se osvoji jedan bod mogu se za usi povuci

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 15:57 
Pripravnik
Pripravnik

@spotpala

Naravno da nije problem da bude u reprezentaciji, vec je problem nacin na koji je uguran. A onda izbacuju Gacinovica upravo uz obrazlozenje da se ne uklapa u 'sistem'.

Ivanovic je javno podrzao Muslina nakon sramotne smjene i jos tada je rekao da se atmosfera u reprezentaciji poremetila. Zato mu je i oduzeta kapitenska traka.

Slika trenutnog stanja je najbolje prikazana u mecu protiv Cilea koji nas je razbio, iako su igrali bez kompletnog tima. Em sto su pozvali gomilu rezervista, em su za razliku od meca protiv Rumunije igrali jos i bez Medela i Castilla.

Bolivija ce isto tako, u nedelju, igrati sa gomilom rezervista. Dakle, cak ni oni nece igrati sa prvim timom. Izbor protivnika je upravo odraz neozbiljnosti fudbalskog saveza.

Ja sam nakon 2006. godine vec ozbiljno prestao da se nadam, a nakon sramotnog odnosa prema Anticu sam potpuno batalio navijanje sve dok vlada ovakva atmosfera.

Tako da, i sada, narocito nakon svega sto se izdesavalo sa Muslinom, nadam se da ce ih istamburati, a onda da se na miru odgleda ostatak SP.

Kanidja je napisao:

Kliknes na taj "X" koji se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana.

Eto, botic i stalker zoka objasnio.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 16:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2018, 12:28
Никац од Ровина je napisao:

Citiracu te za dvadesetak dana.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja se Brazila ne bojim, tu cemo mozda i nerijesno izvuci... Problem je sto necemo krenuti sa pobjedom vec sa nerijesenim a mozda i porazom od Kostarike, onda cemo se cupati protiv Siptara i primati neke glupe golove i zavrsice se 3:3... onda cemo kad uzmemo bod i Brazilu, ispasti sa 3 boda od 3 nerijesene, et...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ja mislim da gubimo svaku sem protiv Švajcarske.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Много сте бре поједини негативни.
Можда и боље. Очекивања на минимуму, мање ће бити кукњаве, ако стварно изгубимо све три.

Супротно, вјерујем да пролазимо групу. И то ће бити велики успјех.

Друго, од одабира противника чудније је то што није организована генералка у Србији... То је била пракса ранијих пута, али овај пут Кокеза и шеф му промијенише праксу.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 20:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Друго, од одабира противника чудније је то што није организована генералка у Србији... То је била пракса ранијих пута, али овај пут Кокеза и шеф му промијенише праксу.

ja se ne sjecam da je to bila praksa,te generalke u srbiji...bar na zadnja dva ucesca,u juznoj africi 2010 i njemackoj 2006...bar se ja ne mogu sjetit...

mozda nekad davno...sa nigerijom pred 1998..ili protiv spanije i holandije 1990 u ljubljani i zagrebu....kad je onaj stari pakosnik,leo benhacker,selektor holandije izjavio poslije utakmice na maksimiru "zaista sam odusevljen,nisam znao da imamo ovoliko navijaca u jugoslaviji" :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Поменуо си 90-ту.
98-ме са Нигеријом 3:0.
2006-те са Уругвајом 1:1.
2010-те са Камеруном 4:3.

8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2018, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kako se ja toga ne mogu sjetit?

ajd,2006,davno je bila..ali 2010,cini mi se da smo i tad sa antarom ovako pushili po austriji od novog zelanda i jos nekoga...i da je nakon toga jako splasnula euforija :lol: ....imas li ikakav link na te utakmice sa urugvajem 2006,a pogotovo ovog kameruna 2010?..pa da se pokusam sjetiti :-?

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Jun 2018, 21:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1028, 1029, 1030, 1031, 1032, 1033, 1034 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]