banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 19 Apr 2010, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
da je Ilić došao na početku sezone do sada bi bili tandem snova, ovako nam ostaje da čekamo da se uigraju, a vremena je sve manje.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
A još jedan vrlo bitan segment vezano za sve ovo o čemu pričamo je i aatmosfera na treninzima. Danas pre podne bilo je primetno, upkos kiši koja je dosadno padala, da su igrači pomalo vratili osmehe, a „najraspoloženiji“ su po običaju bili stari „kozeri“ Saša Ilić i Marko Lomić. Sale je posle dužeg vremena počeo da se šali na njegov način i prva žrtva bio je Lomić, a njihovu konverzaciju nećemo prepričavati (!?(%$), već da napomenemo da je kao kaznenu meru za igru „ševe“, Lomić nekoliko puta „lupio macolu“ kapitenu Iliću.

Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
skypostman je napisao:
A još jedan vrlo bitan segment vezano za sve ovo o čemu pričamo je i aatmosfera na treninzima. Danas pre podne bilo je primetno, upkos kiši koja je dosadno padala, da su igrači pomalo vratili osmehe, a „najraspoloženiji“ su po običaju bili stari „kozeri“ Saša Ilić i Marko Lomić. Sale je posle dužeg vremena počeo da se šali na njegov način i prva žrtva bio je Lomić, a njihovu konverzaciju nećemo prepričavati (!?(%$), već da napomenemo da je kao kaznenu meru za igru „ševe“, Lomić nekoliko puta „lupio macolu“ kapitenu Iliću.

Slika

Sale u rijetkim trenutcima kad je trijezan

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
I kad ne tuce kerove po kladionici :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
64. minut Pokušao je udarcem iskosa sa desetak metara i Srđa Kneževć ali je njegov šut završio van stadiona.

:D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
64. minut Pokušao je udarcem iskosa sa desetak metara i Srđa Kneževć ali je njegov šut završio van stadiona.

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Velika 3 boda u Krusevcu!!!Sampion izbio za sada na prvo mjesto,a kako stvari stoje more bit bidne da tam´ i ostane :D Ja sad doso doma,samo da kafu na miru popijem pa bi mogao kasnije naletiti malo,da promuhabetimo koju :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znači, prvo mesto :D ... javore, javore moje drvo najbolje :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Неком Хладно Је, Минус један јееее, але але але але Љуљај јаворее!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Добро је. Имамо тежи распоред од ганфера (али дерби кући).

Њима је гадно следеће гостовање у Кули али имају у задњем коли и Спартак у гостима.

Ми чекамо сада Металац и то мора да се победи без икаквих изговора а онда гостујемо у Смедреву (гадно), па дерби (зајебано), па гостујемо ОФКи (опет гадно) и у задњем колу неки слепци.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Боже мили,чуда великога,
кад се шћаше у земљи Србији,
у Србији првенство да се преврне,
у два кола јавашлук да настане,
да другом' се насмијеши титула...

Јахх...ето шта би за само пар дана.Шампион и поред слабих партија у последње вријеме,пред крај првенства изби на прво мјесто.Ја као навијач либим се рећи да игра Партизана се није бог зна шта поправила у последње двије утакмице али су се поправили резултати а то се рачуна.Шта рећи?Да ли заиста толико на играче неког клуба психички позитивно дјелује промјена тренера.По ко зна који пут показало се да је тако.Не смијем рећи да је сад овај тренер пуно бољи од прошлог,бар по имену и његовом досадашњем ангажману,али добро,млад је па га то вади,можда и буде од њега нешто.Битно је да са њим Партизан изби на врх,а то је јако битно како за њега тако и за играче,мада јалово и мршаво је 2:1 против Рада на свом стадиону и у Крушевцу 0:1 гдје се како чујем Партизан баш и није наиграо.Но 6 бодова је освојено.
Као да се нови тренер нашао у Партизану у право вријеме али крајње утиске ћемо свести по завршетку првенста а има још лијепих 5 кола чини ми се.
За прошлог тренера,не знам шта да кажем.Био је одличан играч,можда је био и добар човјек и не тако лош спортски радник као што резултати говоре.Кажем можда а могуће је да је човјек једноставно имао пех,можда несрећу да га једноставно није ишло у Партизану,плус лоша игра клуба и то је довољно да оде или пак буде отјеран,није битно.И ја као навијач кажем нека је отишао јер заиста није било пријатно гледати лоше партије под његовим вођством,али те лоше партије нису биле тотално погубне за клуб јер ипак није било пораза осим у купу.
Да се осврнем мало на куп.Тежак пораз на свом стадиону и не памти се када је Партизан доживио тако нешто на свом стадиону када су у питању и европске утакмице.Војводина одиграла одлично.Имају пик на куп јер им је то једини излаз у Европу ако га освоје и није им се зајебавати.Партизан одиграо јако лоше,Војводина то искористила,на брзину у другом полувремену дала два гола и ето.Али ми смо изгубили од врло добре екипе за коју ми није јасно како се налази на 5 мјесту али то је данак киксевима из јесењег дијела.Сматрам да и није толика баш трагедија изгубити куп утакмицу од њих јер ипак је то Војводина а не тамо неки пољопривредници из Севојна.
Е то би већ било равно трагедији а овако,изгубили од стандардно доброг прволигаша,па и то мора да се деси некад,још уз очајну игру пораз је неминован.Па та иста Војводина је знала у БГ да набије неког домаћина са 3:0,тако да....
Жао ми је само када навијачи што је опет разумљиво дигну општу фрку,очајавају и кукумачу јер је ,,тотална криза,, у клубу,што сам видио и вде на форуму.Па мало ли је двије дупле круне заредом драге моје колеге.Па не може све стално.Тога нема нигдје.Чак су се неки опростили били и од титуле што је заиста малодушно,треба сачекати крај.Криза јесте била али сад да је толики хаос е тога није било.Велики хаос би можда био кад изгубиш од Јавора кући,па од Хајдука из Куле кући итд итд као што се дешавало некима, е то је већ велики проблем.Коментари појединих ,,мудрих глава,, из противничког табора поводом нашег пораза у купу видим нису изостали.И шта сад?А ви како те?Ма да...
Пораз се десио,врхунац кризе дошао и тренер отишао и то је у реду.Мало се дигла медијска помпа око свега тога,али тога има свугдје и Стевановић оде.Али наш тренер не оде од клуба у по утакмице као код неких,по принципу ,,капутић па низ путић,,.
Ја не тражим никакав алиби нити било какво оправдање на основу других,за евентуалну кризу у клубу,за лоше партије и за лошег тренера.Па криза је било и биће.
Само желим рећи да смо ми мала маца по питању тих ствари,каквих има у Србији.

На крају крајева господо,ја навијам за СД Партизан,а СД се не састоји само из ФК,има и других спортова у којима нам је наш вољени клуб пружао добре резлтате а пружа још увијек.Узмимо само наша два најтрофејнија спорта,кошарку и ватерполо.Па мало ли је побогу?То је за неке сан а за нас јава одавно.Па и ако се деси нека криза као у ФК не треба одмах јадиковати.Па и ако не змемо титулу у фудбалу и ове године,је ли смак свијета?Замислите да се успјех СД Партизан састоји само у томе како ће можда освојити домаће првенство или куп у фудбалу,кошарци и шта ја знам.Хвала Богу није тако и због тога сам више него задовољан свеукупно.Поносан сам Гробар и не смије нити један искрени навијач Партизана одмах очајавати ако се у неком спорту деси нека криза.Гробари имају много и превише разлога да буду поносни на Партизан уопште!

Расписах се јбг право момачки,онако Гробарски :lol: али није ме било неколико дана па пожелио :D

Остајте ми здраво и весело,одох да видим шта још има на форуму а и да пустим сада једну прикладну пјесмицу на подфоруму музика,не овде :lol:

:hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Napokon smo tamo gde nam je mesto :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Franjevci su prvi na tabeli!!!
E, tek sad je domace prvenstvo konacno regularno... :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:

možeš da se ubiješ od muke...normalno da je regularno kad vam se ne dosuđuju penali.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ne do Bog, da dobijemo derbi. Odma bi se groblje presaltalo na Duleta Vujosevica i F4:)))

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
Acrobatico je napisao:

možeš da se ubiješ od muke...normalno da je regularno kad vam se ne dosuđuju penali.

ma nema sta, popravila se regularnost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Каже Толе неки дан: "Жао ми Звезде, таман је почела да излази из кризе..." :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
PARTIZAN

--------------------
8. maj 2010 - Hram JNA -----------> Titula u fudbalu

9. maj 2010 - Pariz -------------------> Titula u kosarci -> Euroleague

15. maj 2010 - Napulj ---------------> Titula u vaterpolu -> Euroleague

Maj, crno beli mesec...7 najvaznijih dana ove sezone...

Beograd, Pariz i Napulj, crno beli gradovi...

Partizan...dominacija u Evropi 09/10...mi zivimo za ovakve trenutke...srce crno bele boje, krv crno bele boje i ljubav crno bele boje...PARTIZAN

Eh kada bi se ovo ostvarilo 8)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sada te odjednom fudbal zanima a do pre mesec dana kada sam ga pominjao nisi nista pricao, kao da o karlingu govorim pa te ne zanima... Pazi da ne ostanete bez tih titula ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]