banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 08:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2013, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Brat Keselj zna svaku trcu utakmicu pogodit 5 trojki preko 6 ruku al kad napravis akciju za njegov otvoren sut nemozes bit siguran da ce pogodit....znaci...jbm ja takvog sutera....od Stojakovica mi nemamo igraca koji ce utrpat 25-30 poena koje protivnik ne moze branit i to bez da se oznoji....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Tasko savanovica sam pratio dosta ove sezone,u pocetku je bio bas los,kasnije se popravio.nije lose igrao

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
да, тачно. надам се да ће му се форма и даље уздизати.
сад на страну то што је у одбрани танак, и видјели смо како противнички тренери иду на њега када нападају, поготово преко тежих играча

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 22:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nadam se da će Mačvan pojačati ekipu i da neće igrati, a uzdam se u Novicu. Njega treba zvati.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Cosa Nostra je napisao:
Teodosić
Savanović
Bjelica
Erceg
Krstić

To je prva petorka po meni.
Katić bi se tu borio sa Štimcem za drugog centra.

ladno si ubacio tri 4-ke u prvu petorku!

Cosa Nostra je napisao:
Brat Kešelj je zna ubosti ko ništ'

sorry, al ti ko da si prespavao zadnje 2 godine!

..bilo kako bilo, uvjeren sam da ce Duda zove Velicka, ako se ustabili do kraja sezone u KLS-u i bude nosilac igre svog tima..

Ja bih se iskreno nadao da ce uz Bjelicu i njega (Novicu) ubaci i Savovica i Katica kao Zvezdin tandem... s' tim da bi Bjelica najcesce mozda igrao na poziciji 3-ke... Lucic bi mu bio tu odmjena, kad bi Bjeli uskakao i na 4-ku!
Za bekove na 2-ci, tu bi se biralo iz Partizanove kombinacije Bogdanovic-Milosavljevic + jos Nedovic!
Markovic na kecu, i samo kao Teova zamjena u trenucima predaha i defanzivi..

Siguran sam da Savan nece odustati, a bez Macvana, Koste-balvana-Perovica i Ercega ladno mozemo...

E da... Micov, takodje kao varijanta na 2-3 bi moguce dao znacajan doprinos..
Keselj jeste mnogo doprinosio kad je igrao za repku u preth. sazivima, tako da bi se mogli i njemu nadati, bez obzira na katastrofalnu sezonu.

Sve u svemu, iskristalice se sve nakon priprema, a ja sam vise nego optimistican da ladno mozemo da idemo, makar do bronze..!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
I jos nesto..

i u slucaju da dozivimo debakl i najveci dio bude osuo sve kritike na tzv. "izlapjelog, senilnog, etc.." Dudu,

da vam kazem...

pravicemo ga mi od blata!! pazite na ovo!

A manager-selektori a la Sini Mihajlovic ce da preuzmu kormila u KSS-u i upropaste ono sto jos nije...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa eto i sam si rekao da može Bjelica na poziciju 3,iz moje postave izbaciti Ercega i na poziciju 2 staviti Nedovića ili Micova..
Savan na četvorku.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 10:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mondo.rs/s289742/Sport/Kosar ... tanju.html
Trebaće dobro razmisliti kod sastavljanja ekipe.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Od ekipe koja je na poziciji 4 imala višak igrača dođosmo u situaciji da ćemo morati krpiti nešto.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dajte Savovića ako neće Mačvan i Savan. + Novica i Erceg.

Ovo su za sad sve novinarske špekulacije. Ne vjerujem da je Duda uopšte i planirao Perovića.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
izgleda da ce i savan otkazati, bićemo bez tri prvi četvorke. strašno, kontam da će se bar jedan smilovati... ne bih volio gledati birčevića i slične egzibicije

ostaje nam da se novica oporavi do kraja i odazove pozivu + savovića uzeti da skače, pod hitno.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Petorka će biti najverovatnije (ako svi dođu)....

Teo
Tepić/Rašić/Uroš
Bjelica
Savan
Krstić

Stavio sam 3 beka, možda nijedan ne bude, ali poznavajući Dudu biće sigurno jedan od ove trojice na spisku a samim tim i u prvoj petorci.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa dobro,posteno od savanovica sto kaze sta cu u reprezentaciji ako sam neupotrebljiv.radije cu gledati nekog ko moze dati 100% nego njega koji ne moze igrati

ne vidim sta je zapelo oko cetvorke,tu je bjelica,savovic,novica

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Daleko je Novica od onog pravog, al bar je na dobrom putu. Bjelica je više na tri ove godine, ostaje Savović koji više ni sam ne zna gdje bi.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd nek neko napiše kako bi izgledala najbolja petorka srbije,kad bi svi igrači "imali vremena" da igraju za grb....ono,igra li stojaković još,radmanović,pavlović,dal bi rakočević još mogao,i tako to...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nasi NBA igraci ne igraju u svojim klubovima tako da je diskutabilno da li bi npr Radmanovic bio bolje rjesenje na trici od Bjelice, ili Jaric od Tea (primjer navodim). Po meni ovo je najbolja petorka

Teodosic-Pavlovic-Bjelica-Velickovic-Krstic

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg,to je onda skoro isto,nema se šta ni žaliti što se ne odazivaju...

ali meni se čini da je gore od svega što će par sledećih generacija biti lošije od ove,jer ne vidim neke mlade,drčne,momke,ekstratalente...možda ovaj nedović što ga ćaća pomenu...

možda se nekad to i promjeni,pa opet ta dječurlija dobije mogućnost da odlučuje utakmice,šutira i griješi,tako se postaje igrač...sad i kad dobiju minutažu,treneri ih ugušiše sa nekim rudarskim zahtjevima od njih. :(

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Radmanović nije bio od pretjerane koristi reprezentaciji kad je bio mnogo mlađi i uz naponu snage, a kamoli sad. Mislim da se opet može napraviti dobar tim, sa napadačkom osovinom Teo-Bjelica-Krstić, što bi bilo slično onome sa SP 2010, samo što bi Bjelica preuzeo Savanovu napadačku ulogu, i mislim da je zreo za to. Uz par radnika poput Markovića i Novice, ili Savovića, i kad bi se na pripremama iskristalisao bar jedan šuter rutiner, to bi bila sasvim moćna ekipa.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Au,kako smo tamo igrali lijepo,na tom prvenstvu 2010 što pominješ..

Koji je uzrok što je nakon toga sve otišlo do đavola?...mislim na onu blamažu na ep u litvaniji,neizborene OI,pa ovaj zadnji cirkus gdje smo se kao treći u grupi plasirali zbog bolje koš razlike od azerbejdzana,a gubili od finske,estonije,crne gore dvaput,izraela?

radi se o skoro istim momcima,koji su samo trebali još više sazrijeti,uigrati se....znam da smo pričali nakon poljske,španci,što ste osvojili,osvojili ste...

jesu nas pročitali,ili možda nedostatak motiva,ili nešto treće?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
jbg,to je onda skoro isto,nema se šta ni žaliti što se ne odazivaju...

ali meni se čini da je gore od svega što će par sledećih generacija biti lošije od ove,jer ne vidim neke mlade,drčne,momke,ekstratalente...možda ovaj nedović što ga ćaća pomenu...

možda se nekad to i promjeni,pa opet ta dječurlija dobije mogućnost da odlučuje utakmice,šutira i griješi,tako se postaje igrač...sad i kad dobiju minutažu,treneri ih ugušiše sa nekim rudarskim zahtjevima od njih. :(

U Sustini sto se tice potencijala u neko skorije vrijeme, mi imamo samo dva momka koji mogu postati vrhunski igraci, i to Milutinov i Ristic, oba centra i mozda Vasa Micic, ostali bar po meni mogu postati dobri igraci, ali ne bas i vrhunski. Sto se tice nedovica, on vise nije potencijal, vec sad je formiran igrac i vidjecemo kako ce mu se karijera kretati.
A ova sadasnja ekipa je imala par pehova, od kradje u Turskoj, preko povrede Novice kao jednog od kljucnih igraca, do bolnice sada u poslednje vrijeme....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]