Тактички савршена утакмица за Милан, сви су одиграли беспријекорно и дали максимум, али ја и даље мислим да овде нису чиста посла. Меси никад није био овако незаинтересован, чини ми се да је синоћ направио око 7,5 километара, ма није се ни ознојио, нешто слично као Роналдо '98. Свака част Мунтарију, Амброзинију, Монтоливу и осталима али да ми је неко рекао да ће они зачепити Барсу да неће до гола доћи, тешко би повјеровао. И само једну замјену направили, ушао Алексис, а Маскерано је принудно мијењао Пујола.
Али ето да је све било регуларно, Барса је онда дошла без припреме за ову утакмицу и са планом 'Лако ћемо, доста нам је 0-0'. Без икакве жеље и идеје да нешто направе, једина права прилика је била кад је Инијеста шутао пред крај. И то је оно што Барселони фали кад играју против бункера, шутер разбијач. Али свакако и даље су велики фаворит за пролаз, али са оваквим наступом, Бајерн би их појео, или Јунајтед.
Citiraj:
El Saravi nije nesto
Већину времена играо лијевог бека, а кад год је ишао напријед био је јако опасан, скоро па увијек у прилици за гол, имао је и ону асистенцију за моћног Мунтарија. Не би се сложио да није нешто. Али је зато Монтоливо одиграо савршено.
Citiraj:
pogotovo onaj Constant ili kako već,nikako nije faca za Milan ...više je za neki engleski klub.
Доста личе он и Златан, са оноликим кљуном, његов црни брат.