banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća

Da li ste za regionalnu ligu?
Da 69%  69%  [ 38 ]
Ne 31%  31%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 55
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2016, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Pa ti merazumijes izgleda sta znaci "zabrana navijaca",nema ni dijete da stavi obiljezje protivnika,to je zabrana.A takve utakmnice su sve osim fudbalskog dogadzaja,nazalost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Aha, a ovako u Bosni na svakoj utakmici bude po 500 ljudi na zapadu/istoku sa ozbiljezijima protivnicke ekipe sjede normalno medju domacom publikom. Pogotovo u Sarajevu.
Kod nas vec ima zabrana navijaca, ne bukvalno ali kao da jeste. A fudbal je gola qrcina. Ovako bi se barem fudbal popravio, a vremenom ko zna, mozda i navijaci.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nema od ovog ništa, neće ni biti u skorije vrijeme. Neće najverniji sa svih tribina do dopustiti, odmah će krenuti prozivanja uprava, protesti i itd. A i slažem se, ovo bi bio sve samo ne fudbal. Znate vi na šta ja ciljam.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa kod nas je tako bilo i u Titino doba,nikad navijaci nisu sjedili zajedno ako si mislio na to.Uvijek su imali svoj sektor na stadionu i ulazili i izlazili pod policijskom pratnjom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije problem samo stadion....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
BOSS66 je napisao:
Pa kod nas je tako bilo i u Titino doba,nikad navijaci nisu sjedili zajedno ako si mislio na to.Uvijek su imali svoj sektor na stadionu i ulazili i izlazili pod policijskom pratnjom.

slabo ti pamtis, ali ja ne govorim o tome da navijaci moraju biti izmješani, dovoljno je da imaju svoj dio tribina i da se ne tuku i ne gađaju sa kamenjem, a ne da kao sad recimo po 20 , 30 posto kapaciteta stadiona bude prazno zbog 'sanitarnog' koridora.koja je svrha fudbala, da dođem na stadion i gledam navijače !?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 09:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Da, baš si u pravu :)

Tih 20-30% je ono što nam sad fali, eto sad su stadioni puni, pa će zbog koridora biti manje gledalaca :)
Ako stadioni budu puni 70 % znači da će na Marakani biti 20000 a na JNA 15000.
To i jeswte poenta fudbala, a ne sad 2 hiljade, pa kao smo ultra navijači

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

imam osjecaj da neki ovdje imaju manjak sivih celija u glavi. njihove konstrukcije su nevjerojatne, a i matematika im nije jaca strana.ja govorim i pisem jedno, a oni kapiraju nesto sasvim drugo.ovo je sf.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
BOSS66 je napisao:
@dr. Jovo Ubiparip nemas ti pojima doktore oko toga.Nije ti sport ginekologija :) Ako ti smatras navijaca sa sjekirom u ruci itd onda se ti pod hitno naruci kod nekog svog kolege.Malo ti je sve ovo mutno meni se cini.Pod navijace sam smatrao ljude sa obiljezima protivnicke ekipe,da mogu postaviti transparante,a ti ode na Grmecku koridu.

Eh Grmecka korida na Medjedjem brdu.....pa to je bolje organizovano nego premijer liga bih u fudbalu!!!

Drug jesi li ti to bio na Grmeckoj koridi???

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ako mene pitas ali sam bio u Stricicima na Kocicevom zboru,ajd da nekvarimo temu dalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka

BOSS66 je napisao:

Mala ispravka tj.amandman
Nakon ulaska Borca u prvu ligu prvo gostovanje Sarajeva i Hordi zla u BL.....E samo tad su Lesinari i Horde zla navijali zajedno na istoku.....samo tad i nikad vise.....poslije toga nijedna navijacka skupina nije usla na istok,bar dok sam ja navijao na istoku.
A tuca sa kohortom u Osijeku i naganjanje sa narodnom milicijom u Vinkovcima ....za knjigu napisati.....i naravno tuca sa delijama u Bg i obracun Dragisica zvanog Mrkela sa vodjom delija na zeljeznickoj stanici u Bg......NENADJEBIVO

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Прије свега, ова лига (надам се да знате и да вам је јасно) неће ни у наредних 2-3 године заживјети. Исто је као градња помоћних терена за Борац - свако мало обећања како ће бити нешто од тога, како су се извођачи радова нашли и градња почиње у наредних мјесец дана. Тако и са лигом - у посљедњих неколико година стално се нешто као помиње да би могло, па "само да уефа одобри, само ово, само оно", сад уефа наводно одобрила, па још има тих "само још да" ствари... Празне приче. Какве личне користи од тога има уефа? А такође, какве користи тек ми имамо? Као што горе неко написа, зашто не праве лигу негдје на сјеверу Европе него код нас, сиротиње? Балкан је одувјек био интересантан разним силама, па тако и данас (поготово данас, у посљедње вријеме, толико проблема по свијету, вехабије, глад, а они запели за нас). Исто ће бити са том лигом као и са бомбардовањем Србије, изазивањем стварања и распада Југославије, и разне друге ствари. Дакле, посљедице заједничке лиге по нас - штета и само штета. Зар нас историја ништа није научила, зар тако лако заборављамо?

Понављам, највјероватније да од тога на крају и неће бити ништа, само народ да се занима чиме једно вријеме док је вијест (да не кажем патка) актуелна, и ништа више. Зато бих замолио модератора или администрацију да закључа тему. Нема потребе да ломимо главе око оног што неће бити, а и ако буде, зна се да ће нам донијети само зло. Хвала.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Kakva gomila gluposti, je l to sa tribine pamflet ili iz glave?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 19:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
http://www.mozzartsport.com/vesti/potvr ... vra/141472

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
"Ideja je da bi se to takmičenje igralo paralelno sa domaćim takmičenjem, a održavalo bi se između februara i maja. Same nagrade ne bi bile male, već bi bile veoma značajne i imale bi velikog uticaja na budžete svih klubova", rekao je Kokeza.

Precizirao je i o kojim se ciframa radi.

"Prvoplasirana ekipa može da prihoduje oko 2,5 miliona evra, a među prvih osam ili deset ekipa nijedna ne bi završila sa manje od 700.000 ili 800.000. A, mislim da sam dobro zapamtio brojke", podvukao je prvi čovek FSS.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2016, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Umetnik je napisao:
ће нам донијети само зло. Хвала.

ja ipak mislim da je najveće zlo narkomanija , a ne guranje lopte.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2016, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
motozeljo je napisao:
obracun Dragisica zvanog Mrkela sa vodjom delija na zeljeznickoj stanici u Bg......NENADJEBIVO

Ko je ispo donji?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2016, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka

hadzidado je napisao:
motozeljo je napisao:
obracun Dragisica zvanog Mrkela sa vodjom delija na zeljeznickoj stanici u Bg......NENADJEBIVO

Ko je ispo donji?

Pa moje simpatije su normalno na Mrkelinoj strani ali iskreno i bez favoriziranja NERJESENO
Uletila narodna milicija i rastavila .......i htjeli da ga hapse pa su odustali kad je raja krenula da izlazi iz Banjaluka expresa koji je trebao da krene za BL.....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2016, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Fer šibanje. Respekt. Nemal pa iskorijenjeno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2016, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka

hadzidado je napisao:
Fer šibanje. Respekt. Nemal pa iskorijenjeno.

100% si u pravu.....toga vise nema 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]