banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2011, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ima jos Interplanetarno Prvenstvo u Hrkljusu, i mislim da je onda to to.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Hertzog je napisao:
Milina, organizovali smo svetska prvenstva u svim indijanskim sportovima, jos nam ostaje SP u lozenju logorske vatre, uz pocetni budzet od 3,7 miliona KM, uz naravno preko potrebni uvoz bukovog drveta za tu priliku jer ova nasa bukva ne odgovara svetskim standardima. Hiljade porodica poginulih boraca i izbeglica bez krova nad glavom, a smradovi milione bacaju u nesto sto se ni u nasim medijima nije videlo. Bolje da su zbrinuli najugrozenije, pa makar barakama sa rokom trajanja od 5 godina, ali dobro, sisaj ovce, jebi i usi zavrci. Moze im se, a kada dodju izbori, prodjite kroz izbeglicke kampove, udelite jednokratnu pomoc, slikajte se, kupite glas i idite u svoje udobne fotelje, nas ko jebe, bolje nismo ni zasluzili

zanimljivo, ovo gore napisa covjek koji je svojevremeno bio zdusan u podupiranju svjetskog znacaja raftinga za grad BL.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Završeno EP u kajaku i kanuu - 'Banjaluka Vrbas 2011'

Citiraj:
Poljak Mateuš Polačik pobjednik je jedne od najneizvjesnijih finalnih trka na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama u disciplini slalom "Banjaluka Vrbas 2011".
Poljak Mateuš Polačik pobjednik je jedne od najneizvjesnijih finalnih trka u disciplini slalom "Banjaluka Vrbas 2011".

On je u finalu noćne trke u kanjonu Tijesno u kategoriji K1 za seniore do 23 godine slavio ispred Francuza Benjamina Renijea i Britanca Nilsa Vinklera.

"Nisam očekivao trijumf, iako sam mnogo želio pobjedu", rekao je Polačik.

Na njega je, kao i na brojne posjetioce, snažan utisak ostavilo takmičenje pod reflektorima.

"Veoma mi se dopada kanjon noću. Mislim da bi i drugi trebalo da organizuju trke pod reflektorima", dodao je Polačik.

Odluka je u završnici pala kod kanuistkinja u konkurenciji U-23, gdje je pobijedila Francuskinja Orian Rebur. Druga je bila Španjolka Nuria Vilarubla, a treća Britanka Elis Spenser. Slovenka Eva Tercelj slavila je u kategoriji K1 U-23.

"Zadovoljna sam trkom, vožnja je bila dobra. Razlika u vremenu nije bila velika, ali je bila dovoljna za pobjedu. Sve djevojke bile su dobre, tako da me veseli što sam baš ja najbolja", istakla je Terceljeva...VIŠE

Izvor: BanjaLukaInfo

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 08:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Hertzog je napisao:
Milina, organizovali smo svetska prvenstva u svim indijanskim sportovima, jos nam ostaje SP u lozenju logorske vatre, uz pocetni budzet od 3,7 miliona KM, uz naravno preko potrebni uvoz bukovog drveta za tu priliku jer ova nasa bukva ne odgovara svetskim standardima. Hiljade porodica poginulih boraca i izbeglica bez krova nad glavom, a smradovi milione bacaju u nesto sto se ni u nasim medijima nije videlo. Bolje da su zbrinuli najugrozenije, pa makar barakama sa rokom trajanja od 5 godina, ali dobro, sisaj ovce, jebi i usi zavrci. Moze im se, a kada dodju izbori, prodjite kroz izbeglicke kampove, udelite jednokratnu pomoc, slikajte se, kupite glas i idite u svoje udobne fotelje, nas ko jebe, bolje nismo ni zasluzili

zanimljivo, ovo gore napisa covjek koji je svojevremeno bio zdusan u podupiranju svjetskog znacaja raftinga za grad BL.

Velicina jednog covjeka se ogleda u spremnosti da prizna gresku.a Kinezi kazu da nije kasno da se vratis ni sa pola puta ako primjetis da je pogresan. Samo budala nikad ne mijenja misljenje i ja jako cijenim Hertzogov stav,cak mi je draze kad ljudi vide u kakvoj su zabludi bili,nego mi koji smo uvijek pisali protiv tih silnih miliona stucenih u SP u raftingu....7-8 mil

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:
PS Naravno da nijedan medij iz regije,cak ni federacije nije objavio ni rezultate,cak ni konstatovao da se nesto odrzava...jadni smo da jadniji ne mozemo biti,umjesto da svojim parama podrzavamo svoje sportiste mi ih bacamo u vjetar.

Hm kao neko ko je cesto na temi mediji i kao neko ko bas puno gleda televiziju i to bas sport, a pogotovo televizijske kuce iz Srbije :wink: , mogu odmah reci da ovo i nije bas tacno. Osim ovih nasih ovdje ( koji su i pretjerali ) vidio sam da je price oko kajak prvenstva bilo i na RTS-u i na Avali, Happy-ju a bilo je sa ceremonije otvaranja i koncerta Elementala i na Prvoj. Od novina citao sam i u Sportu ( evo bas jutros uz kafu citao Sport i ima tekst ) a bilo je i u Zurnalu, Novostima, Pressu... Ono sto me posebno iznenadilo su hrvatski mediji, posebno ova novootvorena Sportska tv, koja je pumpala kao da se desava kod njih a ne u Banjaluci. :wink: A kad izguglas evropsko prvenstvo u kajaku Banjaluka mogu se pronaci sportske stranice i iz federacije na kojima je pisano o ovom dogadjaju, a vidio sam u nedjelju i na BHT-u prilog na temu kajaka tako da se ne bi bas moglo reci da je proslo nezapazeno. Osim ako se zeli biti zlurad, a ne realan.

I da, imao sam priliku da skoknem u subotu navece. Meni bilo bas posve ok. Negdje oko 3 000 ljudi, atmosfera skroz ok, po meni su momci iz Vrbasa ipak napravili dobar posao sa organizacijom. Jedino sto mi je smetalo jesu cijene u "ugostiteljstkim objektima" na stazi. Bile su papreneee, sokic od 2 do 2,5 KM.

A sto se tice ove teme generalno, jos na pocetku sam rekao da ce biti upropastena, posto na njoj od pocetka vidim samo prepirku clanova ( mozda i uprava ) Borca i Vrbasa. Bilo bi lijepo kad bi i jedni i drugi spustili loptu na zemlju ili veslo u vodu, kako hoce, i izmedju sebe se pomagali a ne pljuvali, jer i jedan i drugi sportski kolektiv u gradu na osnovu svoje tradicije zasluzuju postovanje. Umjesto da se kod organizacije pomazu i stave jedni drugima na raspolaganje svoju infrastrukturu, uprave sportskih klubova i njihove vjerne pristalice se pljuju u vis i u dalj, po forumima, kafanama, po medijima, i to je sve tako, tako ruzno.

I da se konacno shvati, da, fudbal jeste najvaznija sporedna stvar na svijetu, svidjalo se to kome ili ne, ali fudbal takodje nije ni jedini sport na svijetu, opet svidjelo se to kome ili ne.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da sam branio rafting i nisam, ali da je nesto trebalo raditi u gradu jeste, ako vidis da na tom polju ne ide, onda nemoj forsirati istu glupost... Razlika izmedju mene i doticnog gospodina gore je sto sam ja dosao da komuniciram i raspravljam o situaciji gde se ponovo nakon jedne greske uzaludno bacaju pare, a on je na ovom forumu da pljuje sve sto nema veze sa njegovim svevisnjim poslom, jer tako leci svoje komplekse...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ti Hercoze, na osnovu svega sto pises ovde, imas jos dosta da bi uopste dosao do mog nivoa, kako poznavanja sporta, tako i bavljenja istim, a da ne spominjem poznavanja rada sportskih organizacija i drzavnih institucija koje ih prate.

Iz ovog slijedi sasvim logican zakljucak - Ja pljujem stvari koje sam za razliku od tebe sposoban mnogo prije procijeniti kao pogresne ili kao sto kazes - na koje se baca previse i nepotrebno sredstava.

Ali, kao sto je Schalger napomenuo, dobra stvar je da si kadar uvidjeti kad pogrijesis.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si uzor mladima u Bosni... bolan...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A sto ja volim ove seronje nedojebane koje pate od kompleksa vise vrijednosti...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ti si uzor mladima u Bosni... bolan...

ja bar znam u okviru svog sporta na nivou bivse jugoslavije koliko cca. postoji klubova, sto se tesko moze reci za vas florbolase, vec drugi put postavljam pitanje, mogli ste dosad da se prebrojite, kad vas ionako tesko da ima za dvocifren broj. ;)

shakal je napisao:
A sto ja volim ove seronje nedojebane koje pate od kompleksa vise vrijednosti...

ako se meni obracas mozes slobodno malo bolje razmisliti pa ces shvatiti da sam samo realan i nista vise od toga.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da, nazalost tebi.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Da, nazalost tebi.

jbg, sta ti ja mogu sto ne mozete podnijeti kritiku.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Da, nazalost tebi.

Prijatelju odustani na vreme, veruj mi da ne vredi sa njim u raspravu ulaziti, jer vidis da je obicni trol, cim je dosao, temu je odveo u drugi smer...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
shakal je napisao:
Da, nazalost tebi.

Prijatelju odustani na vreme, veruj mi da ne vredi sa njim u raspravu ulaziti, jer vidis da je obicni trol, cim je dosao, temu je odveo u drugi smer...

hm, tema je evropsko prvenstvo u kajaku, a s tim idu i kritike iste, dalje, nije nelogicno nadovezati se na bliski rafting i na jos blizu kradju koja se odigrava na taj sablon.
to sto je tebi krivo sto sam ja prije dvije godine vidio stvari koje ti tek sad naslucujes je, kao sto sam gore naveo, tvoja neinformisanost - nije to ni tvoja krivica... pa da u pravu si; ne vrijedi ti ulaziti u raspravu sa mnom jer nemas podlogu na osnovu koje bi mogao kvalitetno diskutovati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Sva vremena su u UTC [ DST ]