drinin vuk je napisao:
Херцоже одосмо с теме, Партизан је колико год био мали у евро оквирима задњих 10 година већи клуб од цзв.
Ово ми сваки пут кад буде написано/изговорено толико боде очи/уши да морам да реагујем.
Треба направити разлику између појмова
већи и
бољи, а онда то и разумјети на прави начин.
Величина клуба се огледа у његовој историји, трофејима, играчима који су изашли из тог клуба, броју великих и незаборавних утакмица које је тај клуб играо и, на крају, навијачкој бази која прати тај клуб. Партизан јесте бољи од Звезде задњих 10-ак година, али никако се не може рећи да је већи, било би то чак и безобразно.
Ево ти примјера - колико људи би рекло Челси је задњих 10 година већи клуб од Ливерпула? Не може се прекрајати историја на тај начин и узимати прозивољно вријеме од када ће се нешто мјерити. И велики клубови не морају увијек имати велике резултате да би били велики - Селтик, Галатасарај (бурса је задњих 5-6 година већи клуб од њих), Ливерпул, Марсеј (у годинама кад је био лош), Јувентус... То су велики клубови, без обзира на тренутно стање. Атлетико Мадрид исто, Бенфика... Ајакс... примјера колико хоћеш. Партизан је велики клуб у српским окивирима, одмах испод Звезде, али у европским није толико значајан. Још ће пуно времена протећи док не стигне Звезду, то је једноставно тако. Када би се тако гледало ко је већи, онда би се то мијењало сваке двије-три године, зависно ко је бољи у датом периоду који одреде навијачи тог бољег клуба (мало је већи Интер, па мало Милан).
Да још нешто рашчистимо - нисам поредио Звезду са Миланом, Интером, Јувентусом (иако мислим да би се једина, од источноевропских клубова могла поредити са њима), него са Партизаном. Овакав сушни период, какав тренутно пролази Звезда, прошла је велика већина великих клубова, али Звезда ће се вратити, сигуран сам у то. Не може да се не врати, поготово послије оне величанствене слике у суботу, подршке и љубави какву мало који клуб на свијету може доживјети. Они људи неће дозволити да Звезда пропадне, колико год то коштало и у инат душманима.