banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ко би по твоме онда требао да преноси мечеве, АТВ је једини могући избор?! Ово око шопа ме полако избија, паре ми чуче, вријеме је да се утроше ;). И што је најважније, који четвртак?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vidjecemo da li ce ATV kupiti u pregovorima su
otvaranje je u ponedeljak u 13 casova dobio sam pozivnicu

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
pozivnica???

jel to znaci da obicna sirotinja ne moze doci ?????

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da, neverovatno da obican narod ne moze da dodje, a za prenos ne mislim da je dobar izbor, pre bih uzeo BN televiziju, ATV ima pokrivenost samo u regiji Banja Like, a Zvezdasa ima po celoj RS

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Vidjecemo da li ce ATV kupiti u pregovorima su
otvaranje je u ponedeljak u 13 casova dobio sam pozivnicu

Каква црна ПОЗИВНИЦА, ејјјјј! Не пада ми на памет да идем на тај "скуп" уколико се на тај начин може само приступити! Откуд ти то уопште, и гдје ће се то одржати, РК Кастел?

Иначе АТВ је телевизија са највећом покривеношћу сигналом у БиХ из Републике Српске :). Тако да ... А БН не може јер су пребукирани са БН коктелима, Свијетом Реномеа, Љето на базенима и сл... ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma jok ljudi svi su pozvani sta vam je ...

Pozivnica je dodjeljena nekim ljudima poput Klibera, Marinovica , Grujica iz postovanja ...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Насмијах се поштено, наслов све говори :).

Citiraj:
Ailton je neuništiv

Bivši igrač Crvene Zvezde, Brazilac Ailton karijeru nastavlja u četvrtoligašu, Obernojlandu. To je 19. klub za koji će igrati...

Brazilac je od uprave šestoligaša Irdigena, za koji je nastupao prošle sezone, tražio da ga puste da pređe u Obernojland jer želi da karijeru završi u Bremenu, gde se proslavio u dresu Verdera.

Da podsetimo, on je pre desetak godina bio najbolji strelac Bundeslige, a jednu polusezonu proveo je u Crvenoj Zvezdi.

Tada je, ako se ne varamo, odigrao 13 mečeva i postigao četiri gola.

Slika

Извор: спортске.нет

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da da njegov debi u Banjaluci he he
Koliko se od njega ocekivalo a na kraju ispalo da je Kastiljo bio bomba tog prelaynog roka .

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ma jok ljudi svi su pozvani sta vam je ...

Pozivnica je dodjeljena nekim ljudima poput Klibera, Marinovica , Grujica iz postovanja ...

i koji si ti od njih? :D
ja sam uvijek mislio da si ti novinar :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E na to otvaranje bi se i moglo doci, ako nije neka fensi pozivnica/kokteli/gradonacelnik fora... A za prenos kazem, meni je svejedno, jer imam ATV, ali nesto ne znam da pokriva istocni deo RS, uz to, ako oni budu komentarisali, pobudalicemo od glasova... Na BN-u bar imaju voditelje iz Srbije :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Do početka utakmice, biće završena istočna tribina na kojoj se ažurno radi na ispisivanju imena "Gasprom", generalnog sponzora Crvene zvezde. Tribina će biti plavo-bele boje.

Ovo mi se ne svidja... Jeste da su to boje sponzora, ali mislim da je glupo da tako usarene tribine :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ok je da pise Gasprom ali glupo mi je to sa bojama :>

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 17:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa moze se ATV vidjeti i na istoku RS nije to problem
uostalom u ponedjeljak cemo ih licno pitati

Otvaranju sopa trebaju prisustvovati Lukic i tri igraca

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vidim prodadoše malog Vujadina... Ne žalim nešto previše, jer mi se i dalje čini da je taj dečko isforisiran i izvikan kao talenat. Nije ničim impresionirao, da bi se sad za njim nešto žalilo previše. No u cifru od 2 miliona, jednostavno ne vjerujem. Momak koji nije standardan u timu, odigrao svega tri utakmice za mladu selekciju i još mu ugovor ističe za manje od šest mjeseci, jednostavno ne vrijedi toliko. Tu nisu čista posla... Ali nije toliko ni bitno, koliko je bitnije da se sad pronađe pouzdana alternativa na štoperskoj poziciji. Po mogućnosti, neka to bude iz Rudara iz Pljevalja, koji se (odbrana posebno) proslavio protiv Levskog u kvalifikacijama za LŠ.
Doduše onaj koga spominju, nije iz Pljevalja, ali je Crnogorac - Radoslav Batak. Gdje li ga šef sale Adžić iskopa, da mi je znati?

Čak mogu reći da sam zadovoljan kako su stvari odrađene u ovom prelaznom roku, ali to je više odraz činjenice da, kad je u pitanju Adžićev rad, standardi prihvatljivog se srozavaju do tačke ispod najnižeg minimuma, pa tako sadašnji prelazni rok, još i dobro izgleda. Problem će biti pravi napadač, jer sadašnji nisu kvalitet. Subaša je Subaša. Ranđelović (Tutorić) u napadu.Vuče se vječito oko Zvezde, dok neko ne odluči da mu da šansu, pa onda ubjeđuje sve oko sebe, da je u pitanju odličan igrač, čija fudbalska genijalnost nije shvaćena od prethodnika. Slutim da će on sa Koromanom dijeliti golove, ali i pregledati dna flaša alkoholnih pića, pošto je po tome, meni i ostao u sjećanju, za Zemanovog vremena na klupi. On je bio jedan od trojice (uz Koromana i Mijailovića), koji su kršenjem discipline na pripremama, u stvari i poveli ostatak ekipe u bojkot Zemana.
Elem, od napadača tu je još Trifunović, koji se i najbolje pokazao na pripremama, ali on meni miriše na "sindrom Rašković". Jednostavno ne vjerujem da je on najozbiljnija opcija u napadu. Pogotovo što su ga, kad je dolazio, najavljivali kao krilo - lijevo, koje igra desnom nogom. Gdje li sam to već čuo?
Ostaje u napadu još Perović, koji se nekako istakao na početku prošle sezone, a potom se raširio po svim gabaritima, kao da se hranio kvascem. Izgubio na brzini, prodornosti i svemu ostalom, ali možda se na Dostanićevim "paklenim pripremama" malo stesao...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 17:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nitro, nemoj bas toliko podcjenjivati Trifunovica.
Momak je odlican u skoku , ne komplikuje u zavrsnici i od nasih spiceva ima najbolju realizaciju. Iako nece poceti meceve opasno se namece jer sjajno radi na treninzima...

Nadam se samo da cemo proci Slovan jer je potrebno vremena da se ovi malo dignu *Koroman, Tosic i MIlovanovic

Inace ne vjerujte bas svemu sto novinari pisu he he. Vidjecemo ko ce jos doci jer novi igrac cak i ako dodje nece imati pravo nastupa protiv Slovana.Moguce je cak da dodju dva napadaca i jedan stoper i to stranac

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И званично...

Citiraj:
Поштовани Звездаши,

ФК Црвена звезда вас са поносом обавештава да се у понедељак 26. јула (13:00) у Бања Луци отвара велики Ред Стар Шоп. Ред Стар Шоп се налази у ТЦ Робна кућа на 2. спрату (Веселина Маслеше 3), а свечаном отврања присуствоваће руководство нашег клуба на челу са председником Владаном Лукићем.

Овом приликом, обавештавамо све навијаче да ће на дан отварања Ред Стар Шопа важити огорман попуст за одређене артикле, који ће се продавати по практично набавној цени и наравно док трају залихе. Такође, већ од понедељка сви заинтересовани Бањалучани, односно грађани Републике Српске, моћи ће да се учлањују у своју Звезду у новоотвореном Ред Стар Шопу.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bem ti Gazprom :lol:

http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=3237

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kad bi igraci bili upola kao marketing fkcz...gde bi nam kraj bio

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel se zna koji ce igraci biti sutra sa lukicem ?

blbrigate??

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tesko da ce biti igraci
Iako iz Marketinga tvrde da ce doci ne vjerujem da ce Dostanic pustiti nekog da preskace treninge pred prvu utakmicu sezone i da se umara pred mec putem do BL i nazad

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]