Vidim prodadoše malog Vujadina... Ne žalim nešto previše, jer mi se i dalje čini da je taj dečko isforisiran i izvikan kao talenat. Nije ničim impresionirao, da bi se sad za njim nešto žalilo previše. No u cifru od 2 miliona, jednostavno ne vjerujem. Momak koji nije standardan u timu, odigrao svega tri utakmice za mladu selekciju i još mu ugovor ističe za manje od šest mjeseci, jednostavno ne vrijedi toliko. Tu nisu čista posla... Ali nije toliko ni bitno, koliko je bitnije da se sad pronađe pouzdana alternativa na štoperskoj poziciji. Po mogućnosti, neka to bude iz Rudara iz Pljevalja, koji se (odbrana posebno) proslavio protiv Levskog u kvalifikacijama za LŠ. Doduše onaj koga spominju, nije iz Pljevalja, ali je Crnogorac - Radoslav Batak. Gdje li ga šef sale Adžić iskopa, da mi je znati?
Čak mogu reći da sam zadovoljan kako su stvari odrađene u ovom prelaznom roku, ali to je više odraz činjenice da, kad je u pitanju Adžićev rad, standardi prihvatljivog se srozavaju do tačke ispod najnižeg minimuma, pa tako sadašnji prelazni rok, još i dobro izgleda. Problem će biti pravi napadač, jer sadašnji nisu kvalitet. Subaša je Subaša. Ranđelović (Tutorić) u napadu.Vuče se vječito oko Zvezde, dok neko ne odluči da mu da šansu, pa onda ubjeđuje sve oko sebe, da je u pitanju odličan igrač, čija fudbalska genijalnost nije shvaćena od prethodnika. Slutim da će on sa Koromanom dijeliti golove, ali i pregledati dna flaša alkoholnih pića, pošto je po tome, meni i ostao u sjećanju, za Zemanovog vremena na klupi. On je bio jedan od trojice (uz Koromana i Mijailovića), koji su kršenjem discipline na pripremama, u stvari i poveli ostatak ekipe u bojkot Zemana. Elem, od napadača tu je još Trifunović, koji se i najbolje pokazao na pripremama, ali on meni miriše na "sindrom Rašković". Jednostavno ne vjerujem da je on najozbiljnija opcija u napadu. Pogotovo što su ga, kad je dolazio, najavljivali kao krilo - lijevo, koje igra desnom nogom. Gdje li sam to već čuo? Ostaje u napadu još Perović, koji se nekako istakao na početku prošle sezone, a potom se raširio po svim gabaritima, kao da se hranio kvascem. Izgubio na brzini, prodornosti i svemu ostalom, ali možda se na Dostanićevim "paklenim pripremama" malo stesao...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|