banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2010, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Dragi su mi ovi momenti. Kad nakon svih predsezonskih prica i velicanja Liverpoola, autori istih shvate da su se zaletili. Puno posla treba uraditi da se ispravi svo zlo koje je Brenitez napravio za svoje vladavine.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nije los liverpul toliko, imaju ekipu za od 3-6 mjesta, samo mislim da su pogrijesili sa ovim novim menadzerom. jedna losa utakmica ne znaci nista. al kako god bice im tesko izboriti LS.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Imali su i najteže protivnike u prva dva kola...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nadam se da im Fulham nije sledeći protivnik, čuo sam da su nezgodni :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pojma nemas koliko. Al napokon im je Manchester otkinuo bod. Veliki uspjeh, koji ce se odraziti na borbu za titulu. Taj je falio prosle sezone. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Pa može se reći da je baš taj falio. :D Mislim da su na 3 poslednja gostovanja kod Fulhama računajući i ovaj dva puta remizirali a jednom izgubili. Jednostavno im ne leže.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Kako je odigrao Jovanovic protiv City-a?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Pa solidno je odigrao...ima je jedan gaf kad mu je Toure uzeo loptu ali je i asistirao Ngogu kad je Hart poskidao i sto je trebalo i sto nije....bezveze je samo sto primamo glupe golove....bilo je 2:0 kad je Hart skinuo dve 100% sanse i odma zatim i nepostojeci penal....jbga...moze se rec da nismo imali ni srece nesto pretjerano ali nismo ni igrali bas na nivou....ekipu ce trebat uigravat ali vec se vidi pomak prema naprijed u odnosu na proslu sezonu....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 23:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Sa Torresom i Gerrardom van forme Liverpool je ekipa za sredinu tabele i ništa više. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 09:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Nece, pa nece... nikako da krene :( :( :( :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 10:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 09:56
i ove sezone ce bit kao i prosle man.utd , chelsea i arsenal ce se borit za prva tri mjesta a cetvrti ko uleti od ostalih.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Šok na Enfildu: Kajt hoće da ide!

Holanđanin iznenadio upravu i trenera Liverpula, jer želi da prihvati ponudu Intera. Hodžson tvrdi da nikakva ponuda nije došla na Enfild.
Radilica i izuzetno važan šraf u ekipi Liverpula, Holanđanin Dirk Kajt skamenio je svog trenera Roja Hodžsona i navijače "crvenih" rečenicom: "Hoću da idem"!
"Predstavnici Liverpula su nastavili pregovore sa Kajtom, ali im je on već saopštio da želi da ide i da razmišlja o svojoj budućnosti i karijeri", preneo je Kajtov agent Rob Jansen.
Nije tajna da je Inter opasno zagrizao za Kajta, pominje se cifra od oko 16 miliona evra, a trener prvaka Evrope, Rafael Benitez po svaku cenu želi da dovede igrače sa kojima je godinama odlično sarađivao u Liverpulu.
U četvrtak je objavljena i zvanična ponuda Intera za Argentinca Havijera Maskerana.
Kajtov agent je dodao da Holanđanin ne želi da ide iz Liverpula po dsvaku cenu, ali da "kad dođe ponuda od jednog takvog kluba kao što je Inter, onda je normalno da se razmišlja o budućnosti".
Trener Liverpula besan je na svog prethodnika Beniteza, pitajući se šta je sa džentlmenstvom Španca.
"Kada je odlazio iz Liverpula, Benitez je potpisao papir kojim se obavezao da ne angažuje fudbalere Liverpula. Što se mene tiče, to ga i dalje obavezuje. Nismo dobili nikakvu zvaničnu ponudu za Kajta, to je očigledno nešto što se dešava u tajnosti. I još nešto: ne prihvatamo ponudu, to je pod jedan, a pod dva, nismo je uopšte dobili", tvrdi Hodžson.
On je dodao da je neuobičajeno da se u ovoj fazi prelaznog roka takve stvari dešavaju. "Stvarno bi bilo nezamislivo da sada prodajemo igrača koji nam treba i da uzmemo pare koje nam ne trebaju".
U celu priču se uključio i jedan od najboljih fudbalera na svetu Vesli Snajder, koji je rekao da "moli upravu Intera" da dovede Kajta.
"Kajt je dobrodošao u Inter. Kad imate njega u ekipi to je kao da igrate sa 12 igrača na terenu. On znba sve - kako da sačuva loptu, trči i daje golove. On već zna šta ga čeka u Interu i siguran sam da će saigrači biti presrećni da igraju sa njim", izjavio je Snajder.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovo mi malo smrdi. Moze li izvor?
Ode li Dirk, u velikim smo govnima. Jerbo Joe Cole nije konstantan a Stevan i Torres skloni povredama u zadnjih par sezona... Kuyt je iznio Liverpool prosle sezone. Ono malo crkavice od bodova je on donio....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:

http://www.mondo.rs/s180801/Sport/Fudba ... a_ide.html

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Squillaci u Arsenalu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
TaškoBL je napisao:

http://www.mondo.rs/s180801/Sport/Fudba ... a_ide.html

Dobar Rumenko. Dobar.

Citiraj:
"The coach cannot sign any players. It has to be the technical director and the chairman. The club can do it. I am the coach, not the manager."

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/26/2089126/inter-coach-rafael-benitez-refutes-claims-he-has-broken

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Havijer Maskerano prelazi u Barsu
Liverpul je u petak objavio da se sa Barselonom dogovorio oko prelaska Havijera Maskerana u Kataloniju.
Predhodnih mesecfi bilo je intenzivnih spekulacija oko budućnosti argentinskog veznog igrača i njegovog mogućeg prelaska u Inter ili Barsu.
Njegovo navodno odbijanje da igra za "crvene" protiv Mančester Sitija u ponedeljak navodno je dovelo do mnogih kritika od nekoliko iznerviranih saigrača.
Ipak, izgleda da su se sada stekli uslovi da vezni igrač napusti Enfild.
’’FK Liverpul je dogovorio uslove transfera Havijera Maskerana u FK Barselonu. Španski klub dobio je dozvolu da pregovara sa Argentincem", objavio je zvanični sajt "crvenih".
Barsa je takođe potvrdila dogovor na njihovom zvaničnom sajtu:
’’FK Barselona i Liverpul postigli su dogovor oko transfera Havijera Maskerana, koji će u klubu biti sledeće četiri sezone. Dogovor sada zavisi od rezultata medicinskog pregleda u Barsi kao i od potpisivanja ugovora. Maskerano će stići u Barselonu ovog vikenda", navodi se na sajtu Katalonaca.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=454552

Smecar

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Na spekulacije o Kautovom odlasku iz Liverpoola:

Dirk Kuyt has responded to recent speculation by insisting: "My future is at Liverpool."

The Dutch forward struck a late winner in the Reds' 2-1 Europa League success over Trabzonspor on Thursday night and then revealed that he plans to remain on Merseyside.

"Everyone has said a lot about my future but as far as I know my future is at Liverpool," he said.

"I've had a great time so far and I hope my future here will be great as well and I can win trophies with Liverpool."

On an evening plagued by difficult weather conditions, Roy Hodgson's side had looked in trouble when Teofilo Gutierrez struck an early opener.

However, an improved second-half showing eventually paid dividends through an own goal and Kuyt's late tap-in.

It means Liverpool have now progressed to the Europa League group stage and Kuyt insists it is a competition they are taking very seriously.

"It was a very disappointing first half and it was difficult to play on that pitch," he said. "It rained all day. After we went 1-0 down we fought back, we were patient and waited for our chances. Obviously, we are very happy about the result.

"It's important for us to stay in Europe. We want to challenge for trophies and this is another competition we want to do well in."

IZVOR: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -liverpool

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vuk_samotnjak je napisao:
Spoiler:
Citiraj:
Havijer Maskerano prelazi u Barsu
Liverpul je u petak objavio da se sa Barselonom dogovorio oko prelaska Havijera Maskerana u Kataloniju.
Predhodnih mesecfi bilo je intenzivnih spekulacija oko budućnosti argentinskog veznog igrača i njegovog mogućeg prelaska u Inter ili Barsu.
Njegovo navodno odbijanje da igra za "crvene" protiv Mančester Sitija u ponedeljak navodno je dovelo do mnogih kritika od nekoliko iznerviranih saigrača.
Ipak, izgleda da su se sada stekli uslovi da vezni igrač napusti Enfild.
’’FK Liverpul je dogovorio uslove transfera Havijera Maskerana u FK Barselonu. Španski klub dobio je dozvolu da pregovara sa Argentincem", objavio je zvanični sajt "crvenih".
Barsa je takođe potvrdila dogovor na njihovom zvaničnom sajtu:
’’FK Barselona i Liverpul postigli su dogovor oko transfera Havijera Maskerana, koji će u klubu biti sledeće četiri sezone. Dogovor sada zavisi od rezultata medicinskog pregleda u Barsi kao i od potpisivanja ugovora. Maskerano će stići u Barselonu ovog vikenda", navodi se na sajtu Katalonaca.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=454552

Smecar

Uvjek sam ga gotivio, ali je govno od covjeka. Kao i Adebayor i Tevez. Ista gamad...
Drago mi je sto Kuyt ostaje :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 17:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sad imaju para da kupe još 2-3 polovnjaka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]