banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2010, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Gocias je napisao:
И ја сам ово читао, таман хтједох прокоментарисати овдје на форуму. Баш ме интересује да ли би то и на који начин било могуће спровести код нас :)?

moguće - ne
postoji li način - ne postoji :D

mislim, glupost neviđena

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
Citiraj:
Pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu, u Južnoj Africi, u Zagrebu se mogu kupiti lopte sa obeležjima svih reprezentacija koje učestvuju na Mundijalu.
Među njima se ističe lopta sa nazivom "Srbija" na engleskom (Serbia) i hrvatskim grbom na zelenoj pozadini.
Lopte su najverovatnije proizvedene u Kini i to nisu službene lopte, ali su mediji složni u oceni da je, ipak, trebalo voditi računa o njihovom dizajnu i izgledu.
Hrvatski mediji su, takođe , objavili da će kafići i ugostiteljski objekti plaćati i do 14.000 evra za prenose mečeva SP.
Cene FIFA licenci, koje mora imati svaki ugostiteljski objekat u kome se gledaju utakmice, kreću se od 1.000 do 14.000 evra, zavisno od kapaciteta objekta.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=433610

Citiraj:
...a lopta je zelena, da se Mujo i Haso ne naljute.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Francuska za SP:

vratari: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux).

braniči: Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal), William Gallas (Arsenal), Gaël Clichy (Arsenal), Eric Abidal (Barcelona), Sebastien Squillaci (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Marc Planus (Bordeaux).

veznjaci: Jeremy Toulalan (Lyon), Alou Diarra (Bordeaux), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribery (Bayern), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Abou Diaby (Arsenal).

napadači: Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Djibril Cisse (Panathinaikos), Sidney Govou (Lyon), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Mathieu Valbuena (Marseille).

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
po imenima jedna od najjacih ekipa. jedino sto ne mogu da razumijem zasto je izostavio S.Freya iz Fiorentine, covjek je sigurno jedan od 2-3 najbolja golmana na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam isto pomislio, jos citam spisak i razmisljam kako smo mi ispred njih bili u grup, stvarno na papiru mocno deluju

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa kad im je na celu strucnog 'stozera' covjek koji vise zna o horoskopu i tarotu nego o fudbalu. al ko zna, mozda mu se i na ovom mundijalu zvijezde sloze kako treba.
jos na tom spisku nema Lassa Dijare iz Reala koji je zbog koljena otpao.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 07:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Hertzog je napisao:
I ja sam isto pomislio, jos citam spisak i razmisljam kako smo mi ispred njih bili u grup, stvarno na papiru mocno deluju

A kad se sjetim kako su se plasirali... :roll:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Još jedan Njemac out
Citiraj:
Baš na jednoj od onih utakmica na kojima reprezentaciji sparinguje neka od lokalnih ekipa iz treće italijanske lige, utakmica koje se igraju na terenima na kojima je ograda odmah iza aut-linije pa tu stoji publika – potrčao je Treš da zaustavi jedan centaršut protivnika, i tako u jurišu ugledao pred sobom pomenutu ogradu; da bi je izbegao, nezgodno je iskoračio i tako uvrnuo skočni zglob da bar 14 dana neće smeti na njega normalno da stane, a kada će da nastavi sa treningom, pitanje je koje više nije važno, jer - ni on više nije na raspolaganju saveznom selektoru Joahimu Levu.

Prokletstvo!
„Prokletstvo nad veznim redom“, naslov je teksta objavljenog u Frankfurter algemajne cajtungu. „Balak, Rolfes, pa sada i Treš: Joahimu Levu ponestaju kandidati za igru u veznom redu, a selektor, i pored toga, za njih ne nalazi zamene (...) 22-godišnji Treš nije imao centralnu ulogu“, priznaje autor članka, „odigrao je tek 49 utakmica u Bundesligi i dve za reprezentaciju, ali – bio je to možda najvažniji igrač takozvanog drugog reda. Na ključnoj poziciji defanzivnog srednjeg reda, ispred bekova, on je bio jedina moguća zamena za Bastijana Švajnštajgera ili Samija Kediru. Ali, oni koji su verovali da će Joahim Lev sada hitno potražiti zamenu za samog Treša – prevarili su se. Na konferenciji za novinare, pomoćni trener Hans-Diter Flik priznao je da je reprezentacija sada pomalo „tanka“ sa personalom na pomenutoj poziciji, ali da rukovodstvo ima puno poverenje u postojeće, to jest preostale, snage. Tako i selektoru Levu mora da se čini da nad vezom između odbrane i srednjeg reda lebdi prokletstvo“, piše Frankfurter algemajne cajtung.

Nezgode su zapravo šansa (ali tanka)
Sada Nemci sve nade polažu u napadače koje je reprezentaciji dao minhenski Bajern, dakle u trojku: Kloze, Gomez i Miler, i ne daj bože da se sada njima nešto desi na utakmicama koje se igraju po seoskim terenima Italije. Ne rekosmo da je na gore pomenutoj utakmici, onoj na kojoj se povredio Kristijan Treš, nemačka reprezentacija pobedila trećeligašku ekipu Južnog Tirola sa 4:0; to već govori za sebe. 4:0 je trebalo da bude najdalje posle prvih deset minuta igre. Situacija je zapravo očajna.
Zidojče cajtung smatra da se – kako piše u naslovu svog sportskog članka – Joahim Lev trenutno nalazi u Bermudskom petouglu. Povodom povrede Kristijana Treša: „Sigurno nije umirujuća vest to što šanse Nemačke na Mundijalu toliko zavise od igrača koga navijači jedva da bi prepoznali kada bi ga sreli na ulici. Ali, Treš se istakao borbenošću i zalaganjem i nije sramota priznati da nam nedostaje“. Zidojče se upustio i u taktičke mogućnosti koje sada Lev ima na raspolaganju, i smatra da je najverovatnije da će se on opredeliti za jednu od dve moguće varijante: da se Filip Lam pomeri u sredinu terena i čak preuzme deo Trešovih zadataka, ili da ekipa igra sa samo jednim defanzivnim veznim igračem u postavi 4-1-4-1. Kako god bilo, Nemcima ne preostaje ništa drugo nego da sve ove nezgode koje su se desile shvate kao šansu. Jedino što je sada tu šansu mnogo teže proceniti, kako je rekao (takođe vezni igrač) Mesut Ozil. .

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klose i Gomez, ne znam koji je imao goru sezonu u Bajernu, pa njih je olic istisnuo iz prvih 11, a ovaj Miler nije los igrac. nijemce ne treba nikad podcjenjivati, pa i kad im sve ide nizbrdo, ali ako ih sad ne dobijemo necemo nikad. ova nas grupa je poprilicno izjednacena, srbija, gana i njemacka imaju jednake sanse za prvo mjesto i prolaz dalje. australija moze namuciti, ali su najslabiji u grupi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sastav Brazila za SP:
Golmani: Žulio Cezar (Inter), Alešandre Doni (Roma), Eureljo Gomeš (Totenhem)
Odbrana: Lusio (Inter), Žuan (Roma), Dani Alveš (Barselona), Maikon (Inter), Mikel Bastos (Lion), Luizao (Benfika), Tijago Silva (Milan), Žilberto (Kruzeiro)
Sredina terena: Žilberto Silva (Panatinaikos), Ramirez (Benfika), Kleberson (Flamengo), Žozue (Volfsburg), Elano (Galatasaraj), Felipe Melo (Juventus), Kaka (Real Madrid), Žulio Baptista (Roma)
Napad: Robinjo (Santos), Grafite (Volfsburg), Nilmar (Viljareal), Luis Fabijano (Sevilja)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
zerocool je napisao:
Onaj Maradona stvarno nije uredan sa glavom, nije pozvao Zanettija?! Pa jel pogledao on i jedan mec Intera ove godine uopste.. A ni Cambiassa nema isto, o Boze..

http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... gh-streets

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

moj favorit za najugodnije iznenadjenje prvenstva, i pored srbije, ekipa za koju cu navijati.
Citiraj:
Golmani: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (Utrecht), Sander Boschker (Twente).

Odbrana: Gregory van der Wiel (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburg), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Edson Braafheid (Bayern), Andre Ooijer (PSV).

Vezni red: Demy de Zeeuw (Ajax), Wesley Sneijder (Inter), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (AZ Alkmaar).

Napadači: Arjen Robben (Bayern), Dirk Kuyt (Liverpool), Klaas-Jan Huntelaar (Milan), Robin van Persie (Arsenal), Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (Hamburg).

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zna li neko da li ćemo moći gledati utakmice na HRT2 ili će Elta i to blokirati kao što je blokirala Ligu prvaka?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Zna li neko da li ćemo moći gledati utakmice na HRT2 ili će Elta i to blokirati kao što je blokirala Ligu prvaka?

kad već spomenu, zna li neko hoće li preko Netkoma ići SP ili će i oni da zacrne HRT ??? Jadna nam majka budemo li slušali Prnjatovića, Novakovića i onog starkelju, a pored njih Brane Tulić bude davao stručne prognoze i analize tipa: nisam očekivao, iznenađen sam itd itd itd. 'Aj Srbija :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
WinstonWolfe je napisao:
moj favorit za najugodnije iznenadjenje prvenstva, i pored srbije, ekipa za koju cu navijati.
Citiraj:
Golmani: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (Utrecht), Sander Boschker (Twente).

Odbrana: Gregory van der Wiel (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburg), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Edson Braafheid (Bayern), Andre Ooijer (PSV).

Vezni red: Demy de Zeeuw (Ajax), Wesley Sneijder (Inter), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (AZ Alkmaar).

Napadači: Arjen Robben (Bayern), Dirk Kuyt (Liverpool), Klaas-Jan Huntelaar (Milan), Robin van Persie (Arsenal), Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (Hamburg).

Ne bih rekao da je iznenadjenje ako Holandija cak i osvoji prvenstvo, imaju odlicnu ekipu..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

za mene ne bi bilo iznenadjenje, nego to kazem s obzirom da svi 'strucnjaci' kao glavne favorit vide Spaniju, Brazil, Englesku, Italiju, Argentinu, Francusku... a njih niko ne spominje.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ubojstva, silovanja, pljačke, HIV: "U Južnoj Africi bit će krvoprolića!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
WinstonWolfe je napisao:
za mene ne bi bilo iznenadjenje, nego to kazem s obzirom da svi 'strucnjaci' kao glavne favorit vide Spaniju, Brazil, Englesku, Italiju, Argentinu, Francusku... a njih niko ne spominje.

Oni su po meni veci favoriti i od Italije, Argentine i Francuske.. A jos malo pa pocinje pa cemo vidjeti :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Engleska 50%
Spanija 14%
Brazil 13%
Holandija 12%
Srbija 11%

Ostali nemaju sanse da osvoje Svjetsko :D
Moj neki kont. Nama dajem nesto manje sanse ;) zbog mentaliteta. Samo da Antic odradi svoje i bicemo glavne baje tamo.

Francuska, Italija, Njemacka... Ne znam sto idu dzaba u JAR. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidim, svi se već proglasili stručnjacima. Sve su to velike ekipe koje mogu da uzmu SP i kad igraju jako jako loše. Nema potrebe da se bilo ko potcjenjuje. Argentina, Italija, Francuska, Njemačka su ranije osvajali SP-a i znaju kako se to radi. Fudbal se igra na rezultat, za gol više od protivnika. Koga interesuje prefinjena igra i uživanje u gledanju iste neka kupi neku konzolu pa neka uživa u majstorijama. Kad smo mi u pitanju, osnovni cilj nam mora biti prolazak grupe sa pozicije br. 1 !!! Ako u 1/8 finala naletimo na Engleze teško ćemo sa njima. Ne otpisujem nas u startu ali treba imati na umu ako im ne krene protiv nas (ako se sastanemo sa njima) da će sudijski faktor biti jako bitan u toj utakmici. Imamo odličnu priliku da budemo prvi u grupi obzirom na oslabljenu Njemačku (ne sjećam se kad im je otkazalo ovoliko igrača) i Ganu (ipak im je Essien 30% ekipe). Australija ne bi smjela biti neki problem. Ne očekujem neki šou na terenu, biću zadovoljan da sve tri utakmice dobijemo po 1:0 :D
Napred Srbija, napred orlovi. Do titule :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]