shoole je napisao:
Прво треба рећи да су Лешинари најбоља навијачка група тренутно у БиХ. Ово "тренутно" нема буквалан контекст, мислим на оно што се показали они у посљедњих годину, две и у поређењу са другима у том периоду. Највећи плус су им здраве основе на којима је група формирана и визија у ком смјеру треба ићи.
Наравно да на теми о ФК Борац треба да се пише и о Лешинарима и да треба да стоје и њихове слике. Наравно да не треба провоцирати када се о њима прича већ их треба подржати...
Али такође треба осудити и ове приче које "прави Лешинари" пишу овдје, а можеш их прочитати уназад две стране: "квази Бањалучани", "паламуди се" или идиотска идеја да се некоме ко није "прави Лешинар" забрани да долази на Исток или да се неко по граду напада јер рецимо носи шал неког београдског клуба.
Величина групе би требала бити и у томе да се признају грешке из прошлости...
shoole..tebra što se osjećaš prozvanim?
I molim vas vi velikani pera...GDJE sam JA to napisao da nekog treba napadati po gradu ako nije Lešinar?? To je ovde neko majmunski odvalio da je čuo kako se nekom prijeti batinama....što sigurno nije stav grupe....pa se sad svi uhvatili toga... Ljudi, ne možete incidente povezivati s tim..ista je vjerovatnoća (ako ne i veća) da će vas neko napasti jer ste iz drugog naselja, što je najnormalnija stvar za bilo koji veći grad.
Čovječe, navijaj za koga god hoćeš..možeš i za Fejenord ako želiš...samo brale zaobiđi Istok, i to njegov srednji dio..jer imaš dve trećine jebenog stadiona da dođeš, sjedneš i kako Hertzog reče, ubiješ vrijeme lošim fudbalom. I niko te neće poprijeko pogledati...
Ja samo hoću da kažem da mi je muka od priča..moj život je Zvezda, Partizan...moje srce ove-one boje...a ovamo se ko pičkica ljutiš što ne možeš da budeš i NISI Lešinar..iako si, gle apsurda, Banjalučanin.
Kupiš neke grickalice..i sjedi! Prosto ko pasulj