mandrak je napisao:
Freak on a leasH je napisao:
Grujic za poluvrijeme dao gol i iznudio penal koji je Ings promasio...
Posto pratis liverpul sta mislis kakve su sanse markovicu da ostane.gledao sam ga u ove dvije utakmice i ako odbijemo ona dva promasaja iz prve mislim da je bas dobro odigrao.juce je bas fino igrao i imao je bas nekoliko finih sto bi rekli hrvati predasistencija
On je bas u specificnoj situaciji...da je bio prosle godine u klubu sigurno bi sebi izborio mjesto...nazalost nije ga bilo a s obzirom da se klub nije kvalifikovao za eurokupove to automatski znaci smanjenje broja igraca...Markovic je dosao prvi na pripreme (dva dana prije svih ostalih) samo zato da se nametne Klopu...mislim da je kod njega sada problem skrsenog samopouzdanja...bio je pod ogromnim pritiskom da ne smije kiksat a onda je promasio dvije 100% prilike i poceo da igra jos sterilnije sto za njega nije bas uobicajeno, protiv Wigana je imao dobro poluvrijeme i pokazao naznake onoga sto bi od njega bilo dobro da se vidi svaki put kad igra, zavrsni pasovi su mu totalno neocekivani i to je ono sto nema puno igraca u LFC-u a on mora to vise da radi...ne idu mu ni protivnici bas na ruku, sve su to ekipe koje se zabiju na svojih 30m od gola i Markovic tu nema prilike za neko razmahivanje, mislim da ce bolje bit protiv Chelsea i Milana...sto se tice konkurencije, doveden je Mane ali je otisao Ibe, u klubu osim Markovica nema pravog wingera i tu je njegova najveca prilika, ako uspije da upadne u izbor ispred Ojoa i Lalane onda je na konju i mjesto mu je osigurano, al ako kojim slucajem Lalana bude bio prije njega u izboru sanse su mu male da ostane....Klop se jos nije izjasnio, pise se svasta ali sigurno je da nije definitivno precrtan jer igra prijateljske utakmice a to automatski znaci da jos nista nije rijeseno....