banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
I Tamara Bilbija preporucuje ovaj test sa buke, ma da.. taj rad.

Pa dobro rekoste na temi crkva u Boriku.. samo dovedi ekipu (buka,puhalo,ostra nula i mentalno retardirana drazana lepir, uostalom ko ti dade ime drazana jebote :confused2: :lol: ) i narodu ce se sve u sekundi ogaditi.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako vi dozvolite da ta ekipa utiče na vas i vaše stavove onda i niste za bolje. Ovim momcima svaka čast, Brankicu neka bude sramota onog tvita koji je neko kačio ovde.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koga boli kurac za njima uopste?
To sta oni pisu vise govori o njima i njihovoj zadojenosti mrznjom nego o cinjenicnom stanju stvari.
Sto puta je bolji pokazatelj ovaj forum (na kojem ruku na srce ima dileja) da prema tim klincima ne da nema mrznje nego da imaju itekakvu podrsku.

Ali lakse je jesti govna i upirati prstom i stvarati, tamo gdje vec postoje problemi, dodatne.
Jesam rekao vec da ih nabijem na kurac?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Koliko je ovaj forum pokazatelj realnosti? Cinjenica je da se BiH reprezentaciji ne pridaje ni 2% paznje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Nemojte tako, zasto se protiv jedinstva :D

jer smo za Tekstilac :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
ajkula je napisao:
Koliko je ovaj forum pokazatelj realnosti? Cinjenica je da se BiH reprezentaciji ne pridaje ni 2% paznje.

Ne pridaje. Ja nisam ni znao da se nesto desava dok nisam slucajno sinoc vidio masu kako masu ljiljanima. Dobro, mene sport zanima kao preklanjski snijeg. Cak me vise zanima ko ce sledeci prijetit bratu Turcinu iz bratske Dervente :D Za sada je na dvojici :D

Sa druge strane, niko ovde te momke ne pljuje. A jos ih manje iskoristava za racun kaljuge o kojoj se sam nalazi.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gdje je razlika izmedju pljuvanja i omalovazavanja uspjeha?

Nego, kad skontam koliko smo mi mala zemlja a da smo ostali u okvirima ex YU kakve sportiste bi imali da bi nam Rusi i Ameri mogli zavidjeti!!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kog omalovazavanja? Svaka cast momcima. I to je to.

Realno, koliko nas je uopste culo za kadetsko prvenstvo Evrope do juce? Ili bar bilo svjesno postojanja istog? Ne vjerujem da mozes naci 100 ljudi na onom snimku od sinoc koji su pre dva mjeseca znali da to postoji, a da ne pominjem da znaju kada se igra i gdje.

A YU, to ti je SBBKBB.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gdje je razlika izmedju pljuvanja i omalovazavanja uspjeha?

Ko ih je omalovazavao?

Citiraj:
Čestitke ovoj sjajnoj generaciji BiH košarke, Musa i Njegoš satrali

Citiraj:
A cestitke klincima, fin uspjeh.

Citiraj:
Tačno tako, čestitke momcima.

Citiraj:
Svaka čast ovoj djeci, malo su unjeli boje u sivilo društva u kojem živimo.

Citiraj:
sve je ovo lijepo,djeca uzela titulu,po meni podvig!
naravno da sam i navijao za njih,a ne za šugave litvance,čekajući sportski pregled i izvještaje premijer lige bh...

Citiraj:
Dobro je ovo, drago mi zbog djece zasluzila su..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vanja ima i ona druga tema :P

TNS, da nije fb ni ja ne bih znala za klince fudbalere i njihovu medalju a ni za mnogo toga sto se desava na prostoru bivse SFRJ :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je ta "druga" tema, svi postovi su odatle

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aj dobro, u pravu si :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne moze se toliko porediti nase zlato na SP za mlade i ovo njihovo evropsko za kadete. Vise je razloga:
fudbal je generalno popularniji sport
mladi su stepenicu pred seniorskom reprezentacijom i vecina ih igra za seniore
radi se o svetskom a ne evropskom
uzmi utakmicu protiv brazila i vidi koliko ima poznatih i priznatih igraca, a uzmi ovo njihovo finale u kojem niko ne zna dva klinca

Pitanje je koliko ce ovih klinaca zadrzati sportske navike za 4-5 godina, kada dodju u godine nasih mladih fudbalera, jer tek sada dolaze u pubertet, pa ce krenuti da vilene...

u svakom slucaju ovi kadeti su postigli veliki uspeh, za svoj uzrast fenomenaln rezultat i na tome im treba cestitat. Sarajevu je trebalo nesto ovako, jer realno najmanje se raduju od svih sfrj naroda, kada je sport u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Aj dobro, u pravu si :D

Nije poenta uopste da ja budem u pravu ili krivu nego si ti, a priori, kao i ovi tukci sa Buke i Puhalo nastupila sa stavom da Srbi, zbog cinjenice da ne slave na ulicama gradova u RS, omalovazavaju te klince.
Sigurno da ih ima takvih, ali da je to generalan stav, kakvim se iznosi - nije.
To je jedan padez.

A drugi je to sto svi ovi na neki nacin kicmu tih klinaca koriste kao sredstvo nosenja neke kvazi-nacionalisticke price.
Sto je tek notorna glupost i bezobrazluk.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nasi... njihovi..

:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da. Dok ne bude srpske zastave koja nikome nece smetati, tako ce biti. Bez obzira koliko malo bude nasih i njihovih.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bosni hvali sportskih uspjeha, i ovu su pripadnici bošnjačkog naroda iskoristili da se malo provesele, prošetaju sa zastavama armije bih.
Nek se raduju, nemam ništa protiv toga, ako im je ćejf 8)

I napravili su kontraefekat klincima, napravili ih već sad zvijezdama.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Al sta imam koji moj skakati od srece na uspjeh BH reprezentacije i to do 16 g.
Svaka im cast, rekoh, dojmilo me se taj odnos prijateljstva muse i njegosa, a fore i fazoni koji pocinju zamotanim bulama sa ratnim zastavama koje skacu u masi, kao i prvi uzvik, ko ne skace mrzi Bosnu, ne ostavlja mi ni malo prostora da promjenim svoje misljenje jedno su oni nasi a drugo su oni neki njihovi.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
http://erogag.com/kosarkasi-ujedinili-b ... ja-u-sport

ma bravo...
Zasto da mi ne bude drago? To su nasa djeca.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2015, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
E ovo ce me dotuci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]