banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koliko je loše pročitati tako nešto. Čuj godinu dana nećeš lopte igrati.
Dortmund juče bolji, ali sastavi su bili izmješani. Kontam da će Dortmund biti dosta bolji nego prošle godine.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tako je i BVB prosle godine nastradala na startu... Copy/paste

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bice ubojitiji, puno vise opcija u napadu sad imaju, nema nikog kao sto je bio Lewandowski da bude glavni potrosac lopti.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko Reus pauzira? On nam treba ko niko

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:34 
Bič božji
Bič božji

Ove sezone imaju 4 odlična štopera, a prošle godine krpili. :D
Hoće li se Gundogan ikad vratiti?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 19:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
svima je jasno da su bajern minhen i borusija dortmund najbolje ekipe bundeslige ali poredimo prvi sastav dvije ekipe vidi se ipak da je bajern malo jaci ali i dortmund ima dobre igrace. ipak bajern ostaje prvak.

Manuel Nojer
Rafinja
Zerome Boateng
Dante
Filip Alaba
Filip Lam
Bastijan Svajnstajger
Frank Riberi
Arjen Roben
Tomas Miler
Robert Levandovski

Roman Vajdenfeller
Lukas Piscek
Neven Subotic
Mats Humels
Marsel Smelcer
Nuri Sahin
Sven Bender
Patrik Obamejang
Henrik Mikitarjan
Marko Rojs
Ciro Imobile

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Christian Seifert, izvršni direktor Bundeslige je rekao da bi klubove zadesila velika "oluja sranja" kada bi počeli da naplaćuju ulaznice u visini onih iz Engleske Premijer lige. Prosječna cijena ulaznice je €23 a prosječna popunjenost stadiona je 92 %. On je istakao kako uprava Bundeslige nema posljednju riječ oko visine ulaznica te su to ostavili čelnim ljudima klubovima da sami riješe.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 15:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Bajern nije pojačao konkurenciju u obrani, a ni u sredini. Za LŠ nedovoljno, al' kontam da će se poklati sa Dortmundom za titulu i da će na kraju i uzeti. Jer ipak individualno su jači od Dortmunda, a osim Dortmunda ne vidim ko bi mogao imati kontinuitet rezultata.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 10:55 
Bič božji
Bič božji

Uze mrtvi Bajern juče. Mogli su kiksati već u prvom kolu da onaj baja crni ne promaši sa pola metra.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad su imali srece, vidjecemo u revansu u februaru kad im se Lord najebe mile majke

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet od sjaja do ocaja, razbijes jevreje i onda ti farmaceuti uvale gol odmah na pocetku

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Strasno koja losa igra... Reus i Jojic zamenjeni, nisu ama bas nista uradili :(

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Durma konjine kako izgubi loptu... Jbg, nije dobro, ali idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Hertzog je napisao:
A Durma konjine kako izgubi loptu... Jbg, nije dobro, ali idemo dalje

Donese mi 200 eura ovaj drugi gol :lol: ,castim @Hertzog

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:angry4: :angry4: :angry4:
Gledam utakmicu Augsburg vs BVB i na telefonu mi ova Schlagerova aplikacija javi 10 sec ranije kada padne gol

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2014, 16:25 
Bič božji
Bič božji

Da iskoristim priliku da pozdravim majke igračima Bajerna. Baš kad ih ja odigram na kladionici oni kiksaju. I poseban pozdrav Gvardioli i njegovoj početnoj postavi koju je danas izveo.
Sudija peder ne smije dati Noeru crveni karton, a čovjek igra rukom na pola terena.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Evo blizi se "derbi" :)
PUNKERBORN' JE HIT Beskućnik, pljačkaš kockarnica i luđački presing prijete Bayernu

Paderborn se prošle sezone dočepao Bundeslige s godišnjim proračunom od 6 milijuna eura
Prošle je sezone SC Paderborn 07 poslije četiri utakmice imao dva boda na kontu i nalazio se na dnu druge lige. Sada je nakon četiri kola vodeća momčad Njemačke i dolazi na megdan velikom Bayernu. Kako je provincijski klubić postao bundesligaška senzacija?
I sami se Nijemci još upoznaju s Paderbornom i čudom čude njegovoj hrabroj, napadačkoj igri. Iako vrh ljestvice drži nakon svega četiri odigrana kola, pa bi u ovoj fazi sezone suludo bilo govoriti o nekakvoj nogometnoj bajci, oko kluba se već pletu mitovi i narativ poprima senzacionalističke razmjere. Zar je zaista jedan prvotimac bio beskućnik, a drugi doveden izravno iz zatvora? Je li točno da se klupski ured nalazi u stanu u kojem živi stari domar, a jedna njegova prostorija preuređena u svlačionicu? Da opremu za treniranje drže u garaži?

Poznata voditeljica Katrin Müller-Hohenstein ugostila je trenera Andréa Breitenreitera u vrlo gledanoj ZDF-ovoj emisiji “Das Aktuelle Sportstudio” i pitala ga: Koliko je od svega toga istina, a koliko - rock and roll?
Hoćete istinu? Transfermarkt Paderbornovu momčad procjenjuje na nešto više od 22 milijuna eura; Bayern u svom sastavu ima čak 13 igrača koji pojedinačno vrijede više od te cifre, a ukupno je skuplji 25 puta. Paderborn se prošle sezone dočepao Bundeslige s godišnjim proračunom od 6 milijuna eura; ove je to dignuto na 15 milijuna, što je još uvijek triput manje od prosjeka lige. Bayern samo Pepa Guardiolu plaća više od toga.

Moritz Stoppelkamp, koji je proteklog vikenda zabio gol s udaljenosti od 83 metra protiv Hannovera, daleko je najskuplje pojačanje u povijesti kluba, doveden ovog ljeta iz 1860 Münchena za 700 tisuća eura. Bayern je svoje najskuplje pojačanje, Javija Martineza, platio gotovo 60 puta više. Čak i uzevši u obzir groteskno klasno raslojavanje u suvremenom nogometu, gdje razlike između bogatih i siromašnih neprestano rastu, već je i činjenica da Paderborn i Bayern uopće igraju u istoj ligi pravo čudo. Jedan je “klošar”, uljez na gala-sceni, a drugi gospodar ceremonije.

Ove priče o igračima, iako mrvicu medijski stilizirane, u osnovi su točne.

33-godišnjeg rutinera Daniela Brücknera roditelji su kao tinejdžera izbacili iz kuće pa se godinama morao snalaziti bez novca i potucati po stanovima prijatelja dok nije potpisao profesionalni ugovor.

- Nikad nisam spavao ispod mostova, ali nisam niti imao dom - izjavio je 25-godišnji Süleyman Koç koji je u prosincu 2011. osuđen na tri godine i devet mjeseci zatvora, kao član oružane bande koja je pljačkala kockarnice. Godinu kasnije prebačen je u zatvor otvorenog tipa, pa je danju trenirao s trećeligašem Babelsbergom i igrao za njih, a navečer se vraćao u ćeliju. Pušten je nakon što je odgulio dvije godine, pa je u siječnju 2014. potpisao za Paderborn.

Istina je i ono za domarov stan i garažu. Klub nema dovoljno prostora na svom malom stadionu za 15.000 ljudi i klupske su prostorije doista smještene u stanu pored (jedinog) terena za treniranje, a ondje se i igrači presvlače - ali samo za trening, ne i za utakmicu.

Međutim, Paderborn nije seoski klub poput Hoffenheima, momčadi iz mjesta u kojem živi tri tisuće duša i koju je enormnim ulaganjima stvorio softverski magnat Dietmar Hopp. Paderborn je grad od 140 tisuća stanovnika u istočnoj Vestfaliji, 100 kilometara od Dortmunda. Grad s kakvom-takvom poviješću: ovdje se, kažu, papa Leo III. jednom susreo s Karlom Velikim, mjesto je bilo sjedište biskupije i najranijeg sveučilišta u regiji, iako je isto zatvoreno još početkom 19. stoljeća. Od 1970-ih je to opet sveučilišni grad, a diči se i najvećim muzejom računala na svijetu. Njegova bejzbolska momčad višestruki je nacionalni prvak.

Nešto tradicije ima i nogomet: 1982. je lokalni klub TuS Schloss Neuhaus dospio do 2. Bundeslige i ondje se zadržao samo jednu sezonu. 1985. spojio se s FC Paderbornom i dobio današnje ime, a 20 godina kasnije vratio se u drugu ligu. 2008. sagrađen je današnji stadion, Benteler Arena. Predsjednik i glavni sponzor je Wilfried Finke, vlasnik lokalne tvornice namještaja (ne i kluba, koji pripada članovima).

On je na mjesto trenera doveo Breitenreitera, mladog trenera koji je prethodno još neusporedivo manji klub TSV Havelse uveo u treću ligu. Paderborn svoja pojačanja, igračka i trenerska, mahom traži po nižim rangovima, a ono što se Finkeu svidjelo bio je napadački stil i žestoki kontrapresing koji njeguje Breitenreiter.

Na početku prošle sezone za cilj mu je postavio opstanak u drugoligaškom društvu, a kao “plafon” osmo mjesto u ligi. Nakon skromnog početka, Paderborn je ušao u ritam, završio drugi i izravno se plasirao među njemačku elitu. Budući da nije bilo puno novca za pojačanja, klub je dao sve od sebe da zadrži postojeće igrače i u tome je uspio, također otkupivši ugovor Eliasa Kachunge. 22-godišnji centarfor prethodno je bio na posudbi iz Mönchengladbacha, a ove je sezone već zabio tri gola u četiri utakmice.

U ligi gdje je presing na loptu norma i gdje mnoge momčadi igraju izrazito napadački, gotovo svi su od Paderborna ipak očekivali da prije svega utvrdi obranu i uz minimalni rizik pokušava tu i tamo ušićariti poneki bod. No momčad je natjecanju pristupila isto kao i prošle sezone u drugoj ligi. Umjesto da se grčevito brane, oni luđački jurišaju, a kontrapresing shvaćaju onako kako je o njemu govorio jedan od pionira, Tomislav Ivić - kao oružje kojim se može pobijediti jači od sebe.

- Uvijek ćemo igrati napadački - proglasio je trener, kojeg su mediji ubrzo prozvali “Spitzenreiter”, a njegovu momčad “Punkerborn”.

- Imamo igrače koji žive za takvu filozofiju.

Nakon što je remizirao s Mainzom i Kölnom te pobijedio HSV i Hannover, Paderborn večeras gostuje na Allianz-Areni i za očekivati je da će ozbiljno “fasovati” od Guardioline momčadi. Sve drugo bi u ovom srazu Davida i Golijata bilo ogromno iznenađenje. Ali Breitenreiter kaže:

- Ne dolazimo u München slikati se sa svjetskim prvacima. Želimo igrati svoju igru i dati sve od sebe. Igračima samo želim da uživaju u ovoj utakmici.

Rock and roll? Ne, draga Katrin - ovi momci sviraju nešto žešće.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A BVB i raspada sistema... Humels raspad sistema, Ramos kloc nevidjeni,movaj zabar Imobile prevara nevidjena... Bas lose igramo na pocetku sezone... Bem ti derbi kada u 20-oj minuti gubis 2-0

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 23:45 
Bič božji
Bič božji

Ne znam koji im je u posljenja tri kola. Bajern već fino odmakeo. Biće loše prvenstvo ako se ovi previše udalje.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne cvetaju ruže Borusiji ove sezone u Bundesligi, ali to ne umanjuje ogromnu popularnost koju uživa trener "milionera" Jirgen Klop. Nakon pobede njegove ekipe protiv Sankt Paulija u Kupu Nemačke jedna obožavateljka se nije ustezala ni da prekine konferenciju ne bi li pokazala ljubav prema strategu Borusije.

Stala je ona u opremi kluba iz Dortmunda ispred Klopa, rekla mu da ga voli, ali i da su svi ostali navijači uz njega iako timu ne ide dobro.

- Ti si nas doveo do uspeha, a sada smo mi tu da te podržimo kada je kriza - rekla je ona. Klopov odgovor kasnije je bio duhovit. -

Ako je ovakvo iskazivanje ljubavi neophodno, onda je sr... stvarno pogodilo navijača - poručio je Klop.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=135710

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav idol :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]