banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sledeća

Da li ste za regionalnu ligu?
Da 69%  69%  [ 38 ]
Ne 31%  31%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 55
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
zerocool je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Za tu ligu Fifa i Uefa imaju dovoljno para i nije problem tu ligu na silu sklepati. Njima politika nije problem, pogotovo sto je to multikulti ideja sporta i kosmopolitizma i oni mogu pritisnuti sve regionalne saveze da na to pristanu, kao i politike da cuvaju stadione ili da budu samo domaci navijaci. Poenta je da oni nece bunar u koji ce lupati pare u timove bez infrastrukture, u dugovima i sa pljackaskom kamarilom u upravama, oni hoce ligu koja bi bila profitabilna, koja bi se mogla prodati tv kucama i gdje klubovi nebi tavorili bez dinara, vec da se igraci isplacuju

Pa to, kad bi se sredili klubovi malo, protjerali lopovi, ta liga bi bila i solidne jacine, sigurno bi bila gledana. Ali to nije bas lako uraditi. :D

Pa da, evo vidis u postu ispod, i on, i ja , i ti..svi bi voljeli viditi Borac u takvom takmicenju. A sta bi Borac mogao uraditi u ovakvom stanju sem jedne epizodne uloge u sezoni, i bojim se, jos vecem sramocenju. Ponavljam, dok se sport ne otrgne iz ralja politike u BiH ne zelim da uopst FSBiH ima priliku donositi odluku o tome.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hubabuba je napisao:
Jedan od argumenata ljudi koji su protiv je da ce se ugasiti manji fudbalski centri.. kao centri koji su godinama davali dobre igrace, ali nisu toliko sazreli nit su ikad bili toliko veliki da sad igraju regionalnu ligu.

Daj ne lupaj, ko to kaze? Kakvi centri, koji igraci, koji uspjeh? Pola BH Premijer lige nema za kiflu, manji centri su partijski projekti BH vukojebina i kompleksi "znacaja" postoje samo u njihovim uhljebljenim glavurdama

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2014, 19:36
Nisam ja to ni rekao, vec govorim sta se non stop ponavlja u komentarima ljudi koji su protiv. Doduse sajtovi koje sam citao se odnose na Srbiju. Svi to non stop navode.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bitna stvar je vidjeti koliko mjesta i kakvih mjesta to FIFA nudi za Evropu..

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
1 direktno i 1 u kvalifikacije za LS! :D
Za pocetak, a dalje neka se boduje, pa sta urade. xD

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hubabuba je napisao:
Nisam ja to ni rekao, vec govorim sta se non stop ponavlja u komentarima ljudi koji su protiv. Doduse sajtovi koje sam citao se odnose na Srbiju. Svi to non stop navode.

To samo potvrdjuje da je ovaj svijet ovde ugl retardiran i da mu podmetnuti i indoktrinirani etnocentricni razlozi zamagljuju sustinu. Ko ima mozga shvata taj diskurs, oni rade za nacionalne politike lokalnih politicara, a posto se oni ne smiju direktno suprostaviti UEFA, gurnu pricu glupanima preko emisara koje vec spomenuh u prethodnom postu
I to je qurac razlog
Rekao sam zasto sam protiv i bez privatizacije taj projekat bi bio izivljavanje nad sirotinjom, finansijsko,mentalno i sportsko.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
1 direktno i 1 u kvalifikacije za LS! :D
Za pocetak, a dalje neka se boduje, pa sta urade. xD

Ne znam bas, toliko Turci dobijaju preko svoje lige. Turci dobijaju jedno direkt, jedno kvalifikacije i 2 u ligu evrope (kvalifikacije)

A ovo je njihova liga:

Slika

Dakle komplet srpska liga vrijedi kao jedan Galatasaray. A Partizan bi po finansijama bio tu negdje pri dnu turske prve lige, otprilike takav bi bio i rezultat..

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A Borac gubi od Mladosti iz Velike Obarske i Zvijezde iz Gradachca, a mi bi ga rado vidili u regionalnoj ligi, s kim, s chim, kako..
Vec sam na temi Borac pisao, od lijepih zelja se ne zivi, utopizam samo moze srozati klub u jos gore stanje (ako moze biti gore)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
manitu uci da svira je napisao:
A Borac gubi od Mladosti iz Velike Obarske i Zvijezde iz Gradachca, a mi bi ga rado vidili u regionalnoj ligi, s kim, s chim, kako..
Vec sam na temi Borac pisao, od lijepih zelja se ne zivi, utopizam samo moze srozati klub u jos gore stanje (ako moze biti gore)

u parvu si ali to je u ovoj trenutnoj sitaciji, sjeti se Borca kad je igrao sa Jagodicem protiv zvezde u bg prijateljsku. nije se bas osramotio. tako da ako bi igrao tu ligu valjda bi se i neki tim napravio. po meni ta regionalna liga bi donijela samo probleme ukoliko se ne rijese neki zakoni o huliganstvu, pa da se fino gleda fudbal kao u dr zemljama.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S cim bi se napravio, s kojim parama?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako se ne mogu obezbjediti pare i napraviti tim, onda i ne igrati i biti kanta za trpanje

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
ako se ne mogu obezbjediti pare i napraviti klub, onda i ne igrati i biti kanta za trpanje

Pa ne mogu se obezbjediti vec vise od dvije decenije. Nema para dok onaj koji ih daje ne vidi korist od toga i dok se ne zna sta je cije pravo i obaveza.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da ne gledamo iz istog ugla, po meni nije toliko da se ne obezbjedjuju pare koliko se rasipaju...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne, ubiće i ovo malo lige što ima u Srbiji...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ubiti.. na koji nacin?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I koje lige... Pa ni Zvezda i Partizan nisu vise ozbiljni klubovi, a o ostalima da ne pricamo

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bi prije rekao da je ovo doslo do dna, tako da sta god uradis.. pogodi sta? Ne moze biti gore, moze biti samo bolje, jer je vec na dnu. Ko misli suprotno, sjetite se, nije tako davno bilo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7bFi0qYUqD8[/youtube]

A ovo je samo jedan u nizu samara koji je dobilo vise nasih klubova.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa svuda u svijetu jaca/snaznija elitna liga povlaci jacanje klupske kvalitete u nizim rangovima takmicenja, jedino kod nas naopako. Ko je gledao englesku trecu ili njemacku regionalnu ligu, koje su cetvrti rang u tim drzavama, moze potvrditi kvalitetu tih takmicenja. Malo koji klub iz Premijer lige BiH moze pobjediti klubove iz druge, trece engl / njem. lige, da ne kazem i iz vrha ove cetvrte.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A skontaj na svu ovu krizu da odvedeš Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i Čukarički da igraju sa Olimpijom, Dinamom, Hajdukom, Vardarom,... i otmu i po jednog, dva igrača koji nešto valjaju u "slabijim" klubovima... Košarka je pokazala da taj koncept najmanje odgovara Srbima... Imali smo po 3-4 ekipe koje su "imale tim", a sad Radnički i Vizura lakši trening za vječite, a o klubovima koji igraju samo ligu Srbije da ne pričamo... Dakle to odgovara samo Dinamu i zadnjih 6 godina Partizanu, da imaju jačih utakmica tokom sezone... Rad, OFK, Užice,... to bi sve postali polu-amaterski klubovi...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mladi talenti mozda ne bi jurili sa 16-17 napolje pa kako im bude nego bi mozda imali neku malo bolju podlogu da preko nekog kluba sa Jadrana ode vani

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]