banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Baraz, Baraz...
PostPoslato: 08 Nov 2011, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mišo je napisao:
Ne vjerujem da Bosna može dobiti Portugal u 2 utakmice. U prvoj ne igraju Papac, Pandža i Mujdža što je skoro pa kompletna zadnja linija a mnogima prijeti 2 žuti, prije svega Spahiću što znači da i u Lisabonu neće biti kompletni. Napravljena je velika greška što se igrači kroz kvalifikacije nisu planski čistili od kartona, cijena za taj propust će vjerovatno biti neodlazak na EP.

Pa ni ne mora ih dobiti, mogu i dva remija i prolaz zbog više golova u gostima :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 16:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Boli vas qrac,samo oštro,muški i na 0-0 u prvoj utakmici,a u revanšu svaki vaš gol vrijedi dva portugalska,a imate baš talentovane napadače koji mogu i tamo zabiti jedan,dva komada...Ako ga primite u Zenici,poduvali ste ga.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 16:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Nisam baš siguran da se mogu adekvatno zamijeniti a Spaha bi mogao napraviti i koju glupost protiv prgavih Portugalaca, znamo da je sklon tome. Lulić mi baš ne ulijeva povjerenje na bekovskoj poziciji, bolji je u napadu. Pozivanje Jahića je po meni dobar potez samo se nadam da u prvih 11 neće biti Mravca, dečko je rupa. Odigrati sa 2 zadnja vezna u cilju brzog prekidanja portugalskih kontri a naprijed sa Pjanićem, Misketom, Džekom i Ibiševićem pa kud puklo :D

Ako se ne ode na EP tu su kvalifikacije za svijetsko, onakvu grupu bi BH repka mogla lagano proći. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
Isto mislim za Mravca, cak bi mi bolje rjesenje bio Besic :D ali eto vjerovat cemo Susicu, vijdet cemo kakav ce sastav izvesti, malo me hastra jer lik preferira formacije sa jednim napadacem, a to bi protiv Portugala bila glupost, nista ne bi mogao sam Dzeko u napadu.

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dva puta po 1-0 za Porugal.
Nesto slicno kao i prosli put. Bosnje ce se napaliti, Porugal ce igrati lose, ali ce i takav proci bez vecih problema. A onda krece plac, otkaz Susicu, proglasavanje Misimovica glavnim krivcem za poraz....vec vidjeno. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Очишћено, маните се политке ово је пдф СПОРТ!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Чисто сумњам да ће ЕУРО да прође без најбољег играча или једног од два најбоља играча данашњице, то је вјероватно и највећи хендикеп Босне. Португал ће бити дебело погуран ако буде било потребе, више пара ће донијети Португал. Мислим да се фанатикоси немају чему надати, и то управо због овога.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Na ovo tvoje cu smao reci ;)
Prije dvije godine je bilo "Ne moze Evropsko bez Ronalda"
ove godine ce biti "Ne moze Evropsko bez Dzeke" :D
Zezam se :D nije Dzeko nesto, ali realno ako budemo fino igrali, kao protiv Francuza, muski, bez straha, mi idemo, pa da im stele ne znam ti sta :)

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Реално чисто сумњам да Босна може проћи Португала, у петак ће бити 0-0,1-0,0-1; Један од ова 3 резултата сигурно, али ће зато тамо код њих у Португалу Босна да настрада, то је сигурно, Роналдо и екипа знају шта раде ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Gazimestanac87 je napisao:
Реално чисто сумњам да Босна може проћи Португала, у петак ће бити 0-0,1-0,0-1; Један од ова 3 резултата сигурно, али ће зато тамо код њих у Португалу Босна да настрада, то је сигурно, Роналдо и екипа знају шта раде ;)

Ja prije mislim da ce BiH bolje odigrati u Portugalu nego u Zenici, jednostavnon bolje igramo u gostima u zadnje vrijeme
Ogromna steta za Mujdzu i Papca, jedino raduje sto su ostali koji su tu u odlicnoj formi, rekao bih nikad boljoj

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
mandrak je napisao:
slageru reci da se zajebavas sa ovim pitanjem.covjece jel ti vidis da borac nema postenu finasijsku pomoc od vlatitog grada a da ima od njih tamo iz sarajeva

ta politika mora prestati... nema niti jedan klub u normalnom fudbalu u svijetu da ide toliko (procentualno) na teret grada. treba se promijeniti i dobro kontrolisati zakon o sponzorisanju i cao drzavni/gradski budzet.

ontopic: stvarno ne znam za koga bih navijao, da li za one cigane koji su mi stali na zivac jos od prethodnih kvalifikacija, ili za ove "domace"... licno mislim da bi za Srbiju bilo bolje da prodju i BiH i HR i CG, jer u tom slucaju smo donji i mora se nesto iz temelja mijenjati.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ocajna igra protiv Zeljeznicara, nadam se da je to zbog toga sto je utakmica prijateljska, i sto nisu imali veci motiv igraci. Ako ovako bude protiv Portugala kuku nama :D Rezultat je bio 2:1 za reprezentaciju BIH, sve u svemu, losa igra ali fin gest nasih reprezentativaca :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 16:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Schlager je napisao:
Kakva vam je situacija sa suspenzijama i izostancima? Čujem da ćete imati dosta izostanaka u zadnjoj liniji na prvom meču. Ko neće igrati i kakve su vam njihove zamjene u poređenju sa tim standardnim kojih neće biti?
Tek nakon tih informacija mogu dati svoju prognozu.

Schlageru,

U odbrani - katastrofa. Zbog kartona u Zenici ne igraju Papac i Pandza, zbog povrede Mujdza. To su prvi bekovi i drugi stoper, i to je PROBLEM. Ono, big-time problem.

Papac ce biti zamijenjen Salihovicem, najvjerovatnije. To ne bi ni bilo lose da se Salihovic nije UPRAVO vratio od ozbiljne povrede te ne vjerujem da je jos uvijek 100%.

Mujdza ce biti zamijenjen nekim hibridom, jer uglavnom na poziciji desnog beka nemamo adekvatnu zamjenu. Jednom je Susic pokusao sa Lulicem ali nije proslo jer decko ima samo lijevu nogu - te mu je promjena strane 0 bodova.

Pandzu ce mozda biti i najlakse zamijeniti, tu je mladi Besic, a potencijalno i Jahic pa i preiskusni Rahimic...i ja se nadam da nece Mravac :-)

U napadu pozitiva - Ibisevic (uz Dzeku) u fenomenalnoj formi, dva gola u dvije tekme otkako se vratio, i sinoc dva zabi Zeljeznicaru. Kazem pozitiva jer znamo da ce Pepe jahati Dzeku te ce mu svaka pomoc biti dobrodosla. Generalno ne ocekujem od Dzeka puno u ovoj tekmi jer se zna ko ce biti u fokusu Portugala.

U sredini 'ni tamo ni vamo'. Jesu svi u formi, ali Pjanic vuce neku povredu i nije 100%. Obzirom na kartone i povrede u zadnjoj liniji - neko ce mozda biti i 'prekomandovan'...

Za revans se vracaju Papac i Pandza. Ali hrpa igraca ima jedan karton (ukljucujuci i Spahica), te ce neko opet propustati revans, sigurno. Postoji sansa da ce opet dvojica faliti u zadnjoj liniji.

Eh, ti sad izvoli pa daj prognozu...

Ali ja pred ovaj dvomec nemam previse vjere...imamo najbolji sastav, igru, i formu od postanka - ali falit ce hrpa ljudi u obje tekme, a kao i sve male reprezentacije kvalitet klupe nije na istom nivou.

I, moze Susic prdit kako 0:0 u Zenici nije dobar rezultat, ali je rezultat bez primljenog gola kod kuce jedini nacin da prodjemo dalje. Onog trenutka kad (tj. ako) primimo go u Zenici - mozemo se pozdraviti sa Eurom. Garantovano.

Pozzz

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koliko znam Vranjes je pozvan za ovaj dvomec, zasto on nebi mogao dobiti mjesto u prvih 11 ? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 19:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
Cosa Nostra je napisao:
Koliko znam Vranjes je pozvan za ovaj dvomec, zasto on nebi mogao dobiti mjesto u prvih 11 ? :confused2:

Vranjes nije pozvan. I realno sanse da on u jednoj takvoj utakmici zavrsi bez crvenog kartona su minimalne. On agresivan i grub igrac kakav jeste, protiv jednih od najboljih krila svijeta. Nije to bas pametan potez. A da je zasluzio poziv, jeste defitnitvo. Ali Safet je odlucio tako.

I apelujem na administraciju da pobrise gore stvari koje nemaju veze sa sportom. Koga interesuje da li ce on navijati il nece za BiH? Izjasnio si se tisucu puta i zbogom. Sta vise filozifira, koji klinac. A behar i njegova prica je poseban slucaj.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sve u svemu je opet bolji i od Mujdze i ovog mladog Basica al jbg...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 19:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
Cosa Nostra je napisao:
Sve u svemu je opet bolji i od Mujdze i ovog mladog Basica al jbg...

Nema teorije. A o usporedbama sa Besicem bi se i dalo pricati.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 21:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
BiH ne smije primiti više od jednog gola kod kuće, ako hoće neki prolaz. Najveći problem za BiH je taj što su tanki u odbrani, a Portugal je upravo u napadu najjači.
Kontam da će BiH dati jedan gol sigurno u prvoj utakmici, ali mislim i da će primiti. Sve u svemu Portugal će proći nekako. Jedina šansa za BiH je da kod kuće dobiju bez primljenog gola, ili sa dva ili više razlike.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lijepa vijest iz Zenice: Sinoc je u Zenicu i Bosnu i Hercegovinu ušla najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom! Nadamo se da će propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika
Slika
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]