banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2011, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
Nisam ih otresao poput Chucka Norrisa, dapače u tom društvancetu ima moje rodbine i poznanika čak starijih od mene, već sam ih prijateljski uvjerio da nema potrebe od komarca praviti jednoroga (od Borca praviti Dinamo ZG),

stani malo, jednorog je izmisljena zivotinja, kakvo je ovo poredjenje? halperte, jel hoces da kazes da borac igra sa komarcima dobio bi dinamo jer oni i ne postoje :oops:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Sarkazam je način izražavanja koji samo na tekstualnom dopisivanju pali :D
Pardon, Dinamo ZG je magarac, mislio sam na jednoroga tokom pisanja.

Ljudi, ja volim Borac i volio bi ga još više, ali žalosti me naš primitivizam i zakašnjelost, Vulturesi se komotno mogu usporediti sa slavnim ''Nazadnjacima'',
naime, oni se ponašaju kao da je Borac zaista prvak neke komšijske lige, stoga se bojim da se neće osokoliti da krenu praviti sranja na stadionima. Tačka.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
јан_де je napisao:
siki2086 je napisao:
Vulturesi su u stvari, generalno, kolosari koji se okupljaju da bi pravili sranja i cugali, bar koliko to ja vidim...

Како си их само провалио, к`о видовита Џемила...

Psihologija mase: Kad su zajedno, tad su hrabri, neunistivi, budale, najjaci na svijetu....divljaju i prave sranja.
Kas su sami, obicne su pi*kice...

Inteligenciju da ne spominjem..

Ali to je generalno problem navijaca, kako na ovim prostorima tako i sire. Pa ti kazi da li grijesim? Sam si vidjeo ovakve prizore.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 06:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
б92 психологија масе, клерофашисти, блабла, кме кме.
не могу да вјерујем какве приче. "само се окупљају да пију и праве неред."
клинци, алкоси, наркомани, трућ, бућ. "интелигенцију да не спомињем". :D

е моје видовите џемиле, немате појма колико тамо има високо образованих људи (да људи), момака свјесних да пруже помоћ и Дому за незбринуту дјецу, и вишегодишњим акцијама добровољног давања крви, скупљања одјеће и играчака за Градску организацију црвеног крста, одлазак у Специјалну школу у Зотовић, прикупљање помоћи и одлазак на Косово и још милион других акција.
ако се оваквим дијелима не показује да они воле Бањалуку онда не знам чим се показује.

то што имате неке стереотипе које вам медији усаде да су навијачи крволоци, да су битанге и пробисвети то је ваш проблем и ничији други.
и слажем се да је љепше да се раде мурали умјесто најобичнијих потписа, али то је једноставно одлика свих урбаних средина, и мораћете се привићи на то.

покушајте да урадите бар дијелић тога што они свих ових година раде за Бањалуку, бар једну горе набројану акцију и онда ћете моћи да судите.
али најлакше је само пљувати уопште не познајући ситуацију.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 06:37 
Mislim da ovdje nije akcenat na tim vulturesima vec ovim sto skrabaju po zidovima...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 06:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Mislim da ovdje nije akcenat na tim vulturesima vec ovim sto skrabaju po zidovima...

акценат је на томе да су са теме о шарању, прешли на причу о интелигенцији (иако особа вјероватно има мањак исте), о алкосима, битангама и принцезама, чак се јавио и један Чак Норис који се вјероватно једва попне на столицу за рачунар.

значи пар графита је довољно за констатацију да неко воли или мрзи свој град?!
да није смјешно било би жалосно

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kolega д.а. je sve lijepo rekao.

Prvo nisam ni vidio ovu temu,i onda slucajno naidjem,i pozalio sam uopste sto sam citao komentare.Zna se na koje mislim.

Ako se pljuje s razlogom,nije problem,pljuvacu i ja,ali ne zlonamjerno,vec da stvari krenu na bolje,da se popravi nesto.Dobronamjeran savjet.A ovo sto Halpert i Siki-piki pisu,to su obicna omalovazavanja,i zbog ovakvih ljudi je mene sramota sto zivim u Banjaluci.

Imam osjecaj da je tema otvorena,ne iz razloga u naslovu,nego skroz drugih.Sa ovakvim ljudima,ne vrijedi diskutovati,jer sta god da kazes/napises,nece biti dovoljno da se zatucani mozgovi ubijede u suprotno,iako imas sve argumente.

Neki ljudi jednostavno ne shvataju da mjerilo ljubavi prema klubu nisu rezultati,nije uspjeh...A mozda im je i krivo,sto u zadnjih nekoliko godina,Banjaluka ponovo dise za Borac,i u velikoj je ekspanziji,kako sam klub,tako i njegovi navijaci.

Sto se saranja tice,moje licno misljenje,nove zgrade,pasarele,kulturne objekte,odnosno sve ono sto je netaknuto i sto lijepo izgleda,ne treba dirati,i ne treba ukrasavati.Medjutim ono sto izgleda kao ruglo samo po sebi,sto je staro,oronulo,vec isarano,pa bolje je ukrasiti nekim grafitom,koji je pravo umjetnicko djelo,a i ako se sarne "Volim Borac" ili nesto slicno,sta ima veze.

A kome smeta,sta bi mu ja,nek se navikne,jer klub i grupa samo idu naprijed.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 08:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Oni veliki grafiti kojma oslikaju cijeli zid su ok.....To mu dođe kao neka umjetnost,mada vjerujem da ih rade šablonski....Mene nervira kad se svaka šuša dočepa spreja i počne da šara...Al' to rade i Vulturesi i ne-Vulturesi....Mada,vjerujem da se ovi mjurali iscrtavaju u dogovoru sa stanarima zgrada na kojima su urađeni i sa znanjem policije.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
_zoka je napisao:
Oni veliki grafiti kojma oslikaju cijeli zid su ok.....To mu dođe kao neka umjetnost,mada vjerujem da ih rade šablonski....Mene nervira kad se svaka šuša dočepa spreja i počne da šara...Al' to rade i Vulturesi i ne-Vulturesi....Mada,vjerujem da se ovi mjurali iscrtavaju u dogovoru sa stanarima zgrada na kojima su urađeni i sa znanjem policije.

Neki se rade sablonski,a dosta ne. Poenta je da je tema uopsteno degenericna,i pisace se o svemu,samo ne o grafitima.Ne znam sto je admini ne zakljucaju.Cuj "otvoreno pismo Vulturesima,zasto mrzite Banjaluku",i kaze zasto sarate zgrade.Ako ovo nije za specijalnu ustanovu,e jebaji ga onda.

Daj stavite ovo pod kljuc,samo ce svadje izbijati.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
-неки мурали се раде уз сагласност, неки ноћу, тајно 8)
-мурали се не раде шаблонски, него баш умјетнички, "из руке" и наравно да свуда у свијету представљају умјетност

ако неко пошара нову фасаду, нечију оронулу кућу и сл. то је разлог да се читава група подводи под неке сорошеве термине?!
комплекси су чудо

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako se ne rade šablonski,onda svaka čast...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
балкан je napisao:

ако неко пошара нову фасаду, нечију оронулу кућу и сл. то је разлог да се читава група подводи под неке сорошеве термине?!
комплекси су чудо

STRATOKASTEL je napisao:
Znam da grad ne nagrđuje većina, već manjina kojoj se ovdje obraćam:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Evo samo jedno pitanje za ovu dvojicu "civilizovanih"

Slika

Slika

Sta je ljepse od ovo dvoje al iskren odgovor samo !?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
blackrose je napisao:
балкан je napisao:
комплекси су чудо

STRATOKASTEL je napisao:
Znam da grad ne nagrđuje većina, već manjina kojoj se ovdje obraćam:

-нисам поентирао само на његов пост него и на постове осталих који су одмах нашли да пљују и серендају о нечему о чему су чули само на телевизији :wink:
-мада и сама тема је из малог мозга, али ето досада чини чуда

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja kontam naslov. Evo zasto:
Najveci broj zvrljotina po gradu jesu simboli vulturesa, ostatak su nekakve izjave ljubavi (jednako idiotski), pljuvanje sto javnih sto anonimnih osoba i sl.
Naslov teme bi bio genijalniji kada bi pisalo: ''Otvoreno pismo manjinskom dijelu Vulturesa, onim sto saraju po gradu!'' ?!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
STRATOKASTEL je napisao:
Dakle, kao što u naslovu piše, zašto mrzite svoj i naš grad? Da li je zaista neophodno da uništavate gradske fasade, neke od njih tek renovirane patetičnim natpisima tipa "moj grad" "L87" i slično. Da vas podsjetim, grad pripada svim Banjalučanima (bez obzira da li navijaju za Borac ili ne) i većina nas želi vidjeti ljepotu i čistoću po kojoj je naš grad uvijek bio poznat, kao što je bio poznat po svojim parkovima, zelenilu, ćevapima, Nektaru i najljepšim curama. Da me pogrešno ne razumijete, i sam navijam za Borac od kada znam za fudbal i bio sam lešinar kada većina vas današnjih još nije bila ni rođena. Znam da grad ne nagrđuje većina, već manjina kojoj se ovdje obraćam: STOKO NEVASPITANA! SVE ŠTO UNIŠTAVATE NEKO JE PLATIO, MOŽDA ČAK I VAŠI RODITELJI POREZOM KOJI SE IZDVAJA OD NJIHOVIH PLATA. AKO VEĆ HOĆETE DA ŠARATE, KRENITE OD ZIDOVA VLASTITE SOBE, PA AKO VAM OTAC NE POLOMI KOSTI, ONDA MOŽETE IĆI DALJE. NADAM SE DA ĆE MURIJA TADA DA ODRADI POSAO.

зашто не волиш свој језик па користиш енглески???ваљда постоји српска ријеч?не важи само за тебе,већ и остале...
даље,како очекујеш да ти неко од тих пећинских људи одговори(јер какве сте све придјеве накачили,човјек дође до закључка да су управо такви)јер вјероватно не познају нормалан вид комуникације,а поготово интернет и форуме?!

мада.....кад опет прочитам ове изливе емоција....не знам ко испада стока јер преко форума некога овако испрозивати је јадно.
све као нешто уопштено,а ипак конкретно....
али добро,и то говори о твом и карактеру осталих дежурних критичара и чувара града.
у истој сте ми равни са неђељком из гламоча.....

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
@Tatamata i Balkan - sramota te zbog ovih sto ruzno govore o Vulturesima sto si Banjalucanin? A zasto te onda nije sramota zbog Vulturesa koji skrabaju po fasadama sto si Vultures?
I zasto se svi pravite blesavi pa kad se govori o unistavanju fasada pricate o uljepsavanju ruznih zidova i haustora kad dobro znate o cemu je rijec. Svi su se ovde slozili da su kvalitetni grafiti/murali ok, niko ih nije kritikovao. Govorimo o skrabotinama tipa "Starcevica Vultures" napisanim ukoso, sprejem, u 30 sekundi, koji ni na sta ne lice. samo me podsjecaju na psa koji zapisava poneki cosak kad ga izvedes u setnju. Takvo saranje se nikako ne moze smatrati ukrasavanjem, na cemu god da se nalazi.
Ako ste vec tako fino organizovani pa organizujete tolike humanitarne akcije, zasto malo ne organizujete i podmladak koji vam ovim skrabotinama (opet naglasavam da ne govorim o normalnim kvalitetnim muralima) nanose stetu i izazivaju revolt kod ljudi?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

НЕ!!!
проблем је кад неко тако упрости тему да најобичнију жврљотину поистовјети са мржњом према граду.
еј ни мање ни више него неко ко уради натпис мрзи Бањалуку?!
колико неко луд мора бити да то двоје поистовјети?!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Cosa Nostra je napisao:
Evo samo jedno pitanje za ovu dvojicu "civilizovanih"

Slika

Slika

Sta je ljepse od ovo dvoje al iskren odgovor samo !?

Pa sad, nije neki izbor, ali ako treba iskreno, ova lijeva...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
НЕ!!!
проблем је кад неко тако упрости тему да најобичнију жврљотину поистовјети са мржњом према граду.
еј ни мање ни више него неко ко уради натпис мрзи Бањалуку?!
колико неко луд мора бити да то двоје поистовјети?!
hmmmm, kako poistovjetiti mrznju prema prirodi sa nekim tipom sto je bacio najlon vrecicu u vrbas?! Mozda zato sto to nije u redu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]