Gizzzmo je napisao:
MuskoBre je napisao:
Cuj, ima i Ludi Ale tradiciju od jedno 50 godina u gradu na Vrbasu. I sta sa tim?
Navatajte mi JEDNOG covjeka (koji nije direktno vezan za TAJ "sport"), u krugu od iljadu kilometara, i ako bude znao ko je evropski-svjetski-olimpijski-intergalakticki prvak u toj idiotariji, OBAVEZUJEM se da cu kao sumanut dati sve za agitaciju tog "sporta" i te manifestacije.
Pretjerujes.
Razumijem da ne volis kajak-kanu, ok, ali ne moras pljuvati po ovom sportu.
Ni ja ne volim fudbal, pa ne pljujem po njemu.
Znaci, svi evropski kajakasi koji dolaze u BL da ''love'' olimpijsku normu su idioti?
Ne. Meni je to super stvar, ali kao razonoda, hobi, ubijanje vremena, nekakav aktivan odmor, kako god. To sport nije. Posebno ne profesionalni. Naravno, ovo je samo MOJE LICNO misljenje. Jasno je meni da je to olimpijski sport, bla bla..Kao i jos gomila nekih drugih, koji su jos idiotskiji.
Mozes ti takodje da ne volis fudbal, ili da pljujes po njemu ako zelis, ali ne mozes reci da to nije sport. To nema sanse.
Nisam bas sve pratio od pocetka, imas li ti veze sa ovim "sportom"? Ne nuzno sa ovom manifestacijom, nego sa tim "sportom" kao "sportom"? Bavis li se time, u bilo kojoj mjeri? Ako da, mozes li mi iskreno odgovoriti...Moze li se za taj "sport" biti talentovan, ili netalentovan? Dakle, ne pricam koliko je neko u tome iskusan, koliko je fizicki spreman, jak, sta god je potrebno...Nego bas, moze li se za to biti talenat, ili antitalenat?
A ovo zadnje pitanje..Ko god se fura na to u profesionalnom smislu, tj. ne profesionalnom smislu, nego profesinalnom "sportu...Da, za mene je idiot. I to kompletan. Inace, kao sto rekoh na pocetku, meni je to super, barem za gledati.