banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sp u Rukomet 2011
PostPoslato: 31 Dec 2010, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sad malo guglam po netu trazeci podatke o medjusobnim susretima nas i hrvata,nisam siguran da sam nasao sve ali koliko vidim mi smo ih kao i u ostalim sportovima redovno derali.
krenuvsi od one cuvene utakmice koju je uz suze komentarisao pokojni srdjan knezevic ne mogu da se sjetim nekog poraza osim onoga kad je veselin vujovic ili ko vec prodao utakmicu na poluvremenu hrvatima zarad toga da oni nas puste nekad kasnije(poslije te utakmice smo izgubili i arpada sterbika).

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2011, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
sad malo guglam po netu trazeci podatke o medjusobnim susretima nas i hrvata,nisam siguran da sam nasao sve ali koliko vidim mi smo ih kao i u ostalim sportovima redovno derali.
krenuvsi od one cuvene utakmice koju je uz suze komentarisao pokojni srdjan knezevic ne mogu da se sjetim nekog poraza osim onoga kad je veselin vujovic ili ko vec prodao utakmicu na poluvremenu hrvatima zarad toga da oni nas puste nekad kasnije(poslije te utakmice smo izgubili i arpada sterbika).

ja se sjecam svih medjusobnih susreta. mi smo njih dobijali do 2002, poslije toga oni nas.
1996 na ep smo ih dobili 2 razlike. to je ta utakmica uz koju je plako srdjan knezevic. tad je jos igro veselin vujovic.
poslije toga na sp 1999, u osmini finala, 30:25 za nas. poslije toga ep 2002, mi ih razbili oko 10 razlike. to nam je i zadnja pobjeda.
poslije toga su oni nas prvo 2005 pobijedili 1 razlike na SP, kad je sola odbranio sudzumu sut sa krila u zadnjoj sekundi koji bi nam donio izjednacenje i plasman u polufinale. to je ujedno bio i zadnji turnir koji smo posteno odigrali.
onda 2006 i EP kad su nas nasutali jedno 5 razlike. poslije toga je bio svjetski kup 2007, prvo takmicenje na kojem je srbija samostalno ucestvovala. tu su nas isto rasturili jedno 15 razlike. to je bio i zadnji medjusobni susret

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Dobro si.
A mi smo gubili i od njih i od vas.
Sto ne znaci da jednog dana nece biti drugacije.

Danas definitivno nije taj dan. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Srbija – Bosna i Hercegovina 39:26 (19:12)
SC „Ruma“ Gledalaca – 2500 Sudije: Marić - Mašić

Srbija: Stanić tri odbrane, Pribak 2/2, Šešum 4/5, Vujin 8(1)/14, Nikčević 3/6, Stojković 4/4, Ćurković, Toskić 3/3, Marjanac šest odbrana i sedmerac, Ilić 2/5, Marković 1/2, Pejanović tri odbrane, Prodanović 5/5, Rnić 2/3, Vilovski, Vučković 4/6, Mitrović 1/1, Stanković 0/4.
BiH: Grahovac tri odbrane, Burić 4/7, Kelečević 5/10, Velić 2/4, Panić 1/6, Kukrika 1/1, Šarić devet odbrana, Stojanović 4/5, Manjić, Šabanović, Čakić 1/1, Prce 5/10, Vranješ 1/1, Karačić 1/2, Malinović, Vražalić 0/2, Jaškić

nesto gledam ovaj izvjestaj i mrsko mi je traziti izvjestaje protiv rusa i one dvije protiv tunisa ali sam gotovo siguran da ova nasa 2-3 golmana ni u jednoj utakmici nisu imali vise od 5 odbrana(osim marjanca danas)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma dobri su golmani, ali mi se cini da nam je odbrana opet prilican problem. nekim cudom, imam povjerenja u stanica i pejanovica da ce se razbranit na prvenstvu, ali ako odbrana opet bude pustala protivnicka krila i pivote da se ispucavaju sa 6 metara i iz kontri, donji smo.
bosanci su, inace, bili poprilicno oslabljeni u ovoj utakmici, pa ovaj rezultat ne treba uzeti za previse relevantan. dobra stvar je sto je izgleda prodanovic (nase jedino desno krilo) u dobroj formi. uz vujina, ilica i stojkovica izgleda da ce biti okosnica naseg napada. zabrinjavajuce je sto sesum nije u nekoj formi, jer nije skoro uopste igrao u RNL ovu polusezonu.
ne znam sta da ocekujem. svi ishodi, od ispadanja u grupi, do polufinala su podjednako moguci

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Kako je igrala Srbija protiv Austrije? Da li su uopste igrali?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 11:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Kako je igrala Srbija protiv Austrije? Da li su uopste igrali?

12 razlike za Srbiju

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Ovo je ono čemuse veselim.
Ovi 15-ak dana je melem za moju dušu. Kakvo prvenstvo u nogometu.

:D

Opet su glavni favoriti Hrvati i Francuzi. Francuzi malo više od Hrvata ali ne kao prije jer ne igra im Narcis.
Od ostalih tu su Poljska, ojačana Španjolska, možda Island, .... Srbija uvijek ima dobre reprezentacije ali uvijek sami ukake, posvađajuse, bla bla, tako da nju ne mogu nigdje smjestiti. Zavisi od njih.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Josip321 je napisao:
Ovo je ono čemuse veselim.
Ovi 15-ak dana je melem za moju dušu. Kakvo prvenstvo u nogometu.

:D

Opet su glavni favoriti Hrvati i Francuzi. Francuzi malo više od Hrvata ali ne kao prije jer ne igra im Narcis.
Od ostalih tu su Poljska, ojačana Španjolska, možda Island, .... Srbija uvijek ima dobre reprezentacije ali uvijek sami ukake, posvađajuse, bla bla, tako da nju ne mogu nigdje smjestiti. Zavisi od njih.
A još ti je samo rukomet i ostao :D No ne brini tu je Karabatak da ga zakarabati :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kako sami Hrvati kažu, najveći problem je još nedovoljna uigranost, te nesrazmjera kvaliteta između nekoliko starijih igrača, i ovih mlađih, kao i relativno neiskusan trener. Mislim da će Francuzi na ovom prvenstvu biti još dominantniji nego na nekoliko prethodnih, jer ipak imaju najiskusniju i najuigraniju ekipu koja će vrhunac doživjeti na OI u Londonu, kad će se vjerovatno dosta njih i povući.

Mada, s obzirom da su ova prvenstva svake godine, zaista gubi draž gledanje svega, treba malo više pauze između.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prenosi li iko osim arenesport ovo takmičenje ? :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

selektor i igraci daju neke suplje, genericke izjave tipa "idemo tamo da se borimo, da damo sve od sebe, nista ne obecavamo". odmah su poceli da prave odstupnicu za eventualni neuspjeh. jbt, pa nismo bahrein da idemo na prvenstvo samo da bi se borili.
prije sam rekao da ne znam sta da ocekujem od nase reprezentacije na ovom SP. sad sam siguran da, uz ovakav pristup, nista iznad 10og mjesta nije previse vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
selektor i igraci daju neke suplje, genericke izjave tipa "idemo tamo da se borimo, da damo sve od sebe, nista ne obecavamo". odmah su poceli da prave odstupnicu za eventualni neuspjeh. jbt, pa nismo bahrein da idemo na prvenstvo samo da bi se borili.
prije sam rekao da ne znam sta da ocekujem od nase reprezentacije na ovom SP. sad sam siguran da, uz ovakav pristup, nista iznad 10og mjesta nije previse vjerovatno.
Koliko ekipa ide na OI u London sa ovog SP-a ?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
soba 39 je napisao:
Milanko Djeric je napisao:
Koliko ekipa ide na OI u London sa ovog SP-a ?

Nisam siguran ali mislim prvih 7 jer je 8. učesnik Britanija.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nisam siguran ali mislim prvih 7 jer je 8. učesnik Britanija.

ma to je nesto do zla boga zapetljano. mislim da niko ne ide direktno, nego da prvih 7 ide u kvalifikacije za OI koje su na programu nekad sljedece godine. ne zna se jos koliko mijesta ce biti
rezervisano za evropu. uglavnom, i prvak evrope na EP u srbiji sljedece godine ide direktno na OI, a mozda i jos neka ekipa sa EP. provjericu

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

daaaa, samo svjetski prvak ide direktno na OI. ostali plasman odredjuje ko ce ici u kvalifikacije i koliko mijesta ce koji kontinent imati na OI. evropski prvak takodje ide direktno, a iz tih dodatnih kvalifikacija sljedece godine 6 ekipa ide na OI

evo ovde link, pa ako neko skonta, nek objasni i meni :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_a ... r_Olympics

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jel' samo meni naslov teme bode oči???

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Jel' samo meni naslov teme bode oči???
:lol: tek skontah :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
soba 39 je napisao:

To i mene zanima, da li su se ljudi iz našeg "Evropskog" svima nam voljenog javnog emitera udostojili i otkupili prava ?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ulinsky je napisao:
soba 39 je napisao:

To i mene zanima, da li su se ljudi iz našeg "Evropskog" svima nam voljenog javnog emitera udostojili i otkupili prava ?
Izgleda da će naše prenositi RTS 1 ili 2 . Biće neke utakmice i na Sport 1 (bivši DSF),naravno ako imaš mogućnosti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]