banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2010, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ајмо, Цигани! Ја поподне идем да уплатим 10 евра за чланарину.

http://www.budideozvezde.rs/ci/vesti/st ... 80%9D.html

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Кад идеш? `Ајмо заједно ако ћеш око 4?
Мислим да је награда дрес ко се данас учлани.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
pf fali mi para na kartici aa ne da mi se do banke po ovoj vrucini

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Lazetić razočaran i napušta Zvezdu

Posle pregovora sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem, prošlogodišnji kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić rešio je da napusti klub.
“Defintivno ne ostajem u Zvezdi. Mnogo sam razočaran posle razgovora sa upravom Zvezde i u ovom trenutku sam jako uznemiren i plašim se da bih sada rekao nešto što ne bi trebalo”.
“Nešto više ću reći narednih dana kad se smirim. Mogu samo da dodam, da finansijski detalji nisu najbitniji i da nisu uticali na moju konačnu odluku”, rekao je Lazetić za “Večernje novosti”.
Sportski direktor Ivan Adžić nije mogao ništa više da nam kaže o Lazetićevoj odluci, kada od njega nije dobio zvaničan odgovor.

“ Nikola jeste malo rezigniran napustio sastanak, ali je ostalo da nam do ponedeljka, odnosno početka priprema, javi šta je odlučio. Zaista neću da bilo šta nagađam, čekam ga da se javi. U petak smo razgovarali o nastavku saradnje, ponudili smo mu novi ugovor, koji jeste manji u odnosu na prošlogodišnji, ali je u skladu sa našim trenutnim mogućnostima. On je rekao da će nam javiti šta je odlučio i mi ga čekamo”.

Nije tajna da je Lazetić prošle sezone imao ugovor vredan 250.000 evra, a da je novi znatno umanjen. Međutim, šta je nagnalo kapitena, osim finansija, da se odluči na ovaj korak, još je nejasno.

Povratak Ognjena Koromana na ”Marakanu”, navode “Novosti”, sve je izvesniji, a o tome svedoči i povratak Koromana u Koreju, kako bi na licu mesta sredio sve detalje oko obeštećenja.
“Ognjen je već u Inčonu, gde će razrešiti svoj status i mi svakog časa očekujemo dobre vesti. Što se ostalih pojačanja tiče, čekamo odgovor Duška Tošića, možda nekog ekstra igrača, a novinski natpisi o Bugarinu Kamburovu su priče za decu”

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Klosari naucili bahato da se ponasaju i da su im svi poslusni kucici, pa kada se covek usprotivio, oni ga odma odlucili rastrgati... O Zvezdo kada ces se resiti ove uprave :(

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bez brige, stiže i zamjena za kapitena - Mali Bina :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci sve zveDine zvezde imaju potpuno prabo da svoje sinove prodaju kroz Zvedu... Zasto da mu sin igra za Rad, Zemun ili neki deugi mali klub, kada ga tata moze ubaciti u Zvezdu gde ce imati vecu platu i lakse ce se prodati

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakve smo igrače imali, mali Bina i nije loš, ali da mijenja Lazetića? I mali Lazović je bolji od njega.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lazetić otkrio zašto je otišao iz Zvezde

http://www.sportal.rs/news.php?id=29665&c=19007

Ivan Adžić :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto i rekoh, klosari i smradovi beogradski kanalizacija vode nas omiljeni klub... Kapitenu srecno u nastavku karijere i zivota, a pacobima zelim da se vrate tamo gde im je mesto... u kanalizaciju

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 22:27 
Svaka cast Lazeticu, ne sumnjam u njega, ali govna su govna....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nekako mi i dalje nije jasno da su ljudi mahom složni u ocjeni da je Adžić teško maligno tkivo u Crvenoj Zvezdi, a sa druge strane Vladan Lukić im ostaje polusvetac. Pa ko je predsjednik kluba tu i ko drži Adžića na funkciji? Ne bih da se ponavljam po trilioniti put, ali ako Adžića drže mafijaške veze, onda je Lukić jedna najobičnija lutka za paradiranje po medijima, a ako je Lukić samostalan, a i dalje držvi ovu sominu na mjestu sportskog direktora, onda dalje ništa nije potrebno da se kaže.

Uglavnom komplet uprava je najobičniji sabor provincijskih funkcionera, kojima se pružila prilika da, jednom u životu igraju važnu ulogu u velikom klubu... S obzirom da im je nivo kompletne igračke i funkcionerske karijere, ravan nivou vode u klozetskoj školjki...
J..o ih obojicu onaj ko ih je doveo. Sad je samo pitanje ko tu vuče prave poteze. Rajo Božović, Goran Vesić ili neko treći?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ај сад да чујем све оне који су овде бранили читаве сезоне ову господу. Џаба смо ми тупили тастатуре и предвиђали све ово, кад овде, а и шире ниси могао да дођеш до ријечи од "одличног другог мјеста, спаса од распада, одбране Српства, нећемо обичне спонзоре - чекамо велике, чуваћемо костур екипе, неће играти менаџерски играчи...". Човјек купио трактор, прогласио се Звездином звездом, отјерао легенде од клуба, ниједног младог играча није афирмисао (а прича како смо млади), вратио Достанића, отјерао најбољег играча сезоне а вјероватно и лиге на најподлији начин и на крају - презадовољан сезоном...
Земљо, отвори се!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman baš te ne razumijem... Zar ti ne vidiš tu najavu briljantnog planskog rada? Plan je naime da za tri sezone, generalni sponzor Zvezde postane renomirana crnogorska kompanija Đetić expro, a Zvezda postane ispostava za kaljenje igrača crnogorske druge lige i povremene zalutale duše iz prve. Doduše, vjerovatno se trenutno glavna polemika vodi oko toga, da li da se orjentišu na crnogorske talente ili da eventulano Zvezdu pretvore u drugi tim Sopota...

Ali...

Srpstvo je odbranjeno, a zahvaljujuči zavjeri jezuitsko - masonsko - cionističko - ustaškog lobija u Srbiji, Zvezda nije postala šampion, čime je klubu ove sezone oduzeta mogućnost da se takmiči, samim tim i osvoji LŠ. TIme bi Lukić postao legitiman kandidat za sedmu, osmu i devetu Zvezdinu zvezdu, dok bi jubilarna deseta vjerovatno trebao da postane Ognjen Koroman.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Niste nimalo smijesni ni ti Nitro ni ti Bigman, mnogi su mislili da ce ova uprava napraviti nesto bolje od konobara ali nije, svake godine isto danas pogrijesili u procjeni Mi sutra Vi i tako u nedogled ali ova sprdnja na racun kluba nije smijesna ni najmanje :roll:

U KK Partizan se radi kako treba (sto se mora priznati) pa se uhvatite navijanja za isti ako vam je do nasladivanja na voljeni klub.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hm Vuče, a ja baš mislio da sam smiješniji od braće Marks zajedno... Nije mi uopšte bila namjera da budem smiješan, već tražim način da humorom i ironijom nadvladam ogorčenje, gledajući bagru kako skrnavi nešto što su generacije gradile.

I sad se tu može povui trilion paralela, ali kad se pogleda unazad, za vrijeme prethodnih uprava, Zvezda je imala dugove, ali je imala sponzore i igrački kadar dostojan takvog kluba. Sad i dalje ima dugove, nema sponzore i nema igrače. Ima fondaciju za sakupljanje para, koja je propala, ima direktora koji gomila igrače sumnjivog kvaliteta i koji nije sposoban da zadrži najboljeg igrača, koji je, uz to bio spreman da ostane.
Ima i predsjednika kome je svaka treća riječ srpstvo i Zvezda kao stub istog, zavjere protiv Zvezde i predstavljanje sasvim prosječnih rezultata, kao istorijskih uspjeha.
I da mi smeta to sve - smeta. Prethodne uprave se bar nisu busale u prsa nekim dostignućima i uspjesima, kojih tada nije bilo, kao što ih nema ni sada.

I opet ima ljudi koji će reći - "pa rade oni dobar posao i nema boljih od njih". To što su oni uradili, mogao je da uradi bilo ko i ne mijenja činjenicu da Zvezda neminovno ide ka statusu provincjskog kluba, po načinu vođenja i poslovanja...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Мени је Нитро баш духовит, не знам чему прозивање. Чак је и сувише озбиљан каква су зајебанција од управе овад двојац Лукић - Аџић.

Елем, данас су коначно омогућили људима са ове стране Дрине да се учлане у ФКЦЗ (додуше у Бијељини). Тек кад смо покушали да се учланимо Бигмен и ја, сконтали смо колика је то зајебанција. Мораш отворити девизни рачун у банци, па уплатити лову на рачун, па уплатити на рачун ФКЦЗ, а колико платиш чланарину (10 евра) скоро да толико платиш и провизију.

Пратите информације:

Citiraj:
Ускоро ће учлањивање бити могуће и у Пожаревцу односно Бањалуци. Буди и ти део Звезде, јер она је живот све остало су ситнице...

http://www.budideozvezde.rs/ci/vesti/st ... D0%B8.html
Дакле, пратите званичан сајт клуба или овај сајт горе у линку, па ће сигурно објавити гдје и кад у БЛ ће се моћи учланити.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije meni problem što su oni veteranu Lazetiću ponudili manji ugovor, to tako i ide, ali ne možeš mu reći da se nije zalagao :mad: :mad: :mad: Ko onda jeste? Adžić je bruka.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
У штампи то је излгедало овако:

Citiraj:
Лазетић оптужује, Аџић одговара
Аџић: Нисам био некултуран

Као што је и обећао, Никола Лазетић се обратио фудбалској јавности и навијачима Црвене звезде у жељи да објасни због чега више неће носити црвено-бели дрес. Његово саопштење преносима у целости, а испод и одговор Ивана Аџића на Лазетићеве оптужбе:

Желим да се обратим српскоj фудбалскоj jавности и навиjачима Црвене звезде на овакав начин, писменом формом, jер не бих желео да било коjа моjа изjава пре или после овога буде протумачена погрешно. Не веруjем да jе потребно да наглашавам, али нека се jош jедном чуjе да сам звездаш целим срцем и да моjа коначна одлука да не продужим уговор ни мало не може да промени моj однос са клубом, навиjачима и саиграчима! Моjа одлука jе коначна и донео сам jе из више разлога.

Пре две године сам се вратио у Црвену звезду, и тада направио велику прекретницу у свом животу. После осам пуних година играња у наjjачоj лиги на свету, италиjанскоj Сериjи А, одлучио сам да се вратим и тиме у потпуности задовољим своjе личне потребе (поред играња у вољеном клубу, желео сам да будем са сином Луком). Одмах сам ставио до знања, себи, али и свима око себе да ми новац ниjе био примаран, и да сам са милионским примањима у иностранству дошао у Звезду и потписао двогодишњи уговор, према коjем сам имао прве године 200.000, а друге 250.000 евра.

У моменту потписивања уговора у клубу су били играчи (Короман,Клео, Броновицки, Гаj, Шишић, Паркер, Џеферсон...) коjи су имали примања око 300.000 евра! Jасно jе да од старта нисам желео да се ни по чему издвоjим, па сам пристао и на много "скромниjи" уговор. Такође, потпуно искрено, као и сваки други звездаш сам у другоj години свог боравка у клубу дао пуну подршку новим људима коjи су имали нову енергиjу и, као и сви навиjачи кренуо у трку за осваjање бар jедног трофеjа. Пред краj сезоне смо осваjањем националног Купа урадили оно чиме данас сви треба да се поносимо. Jа сам као капитен Звезде посебно поносан и срећан, али желим и да подсетим на добро познате разлоге због коjих смо три кола пре краjа изгубили титулу првака.

Посветио сам се свом послу у Звезди од почетка до краjа потпуно искрено и одано. Више нисам могао и умео. У пар мечева сам морао да паузирам због повреде или картона, али и ту сам показао своjу љубав према клубу, jер сам одлазио о свом трошку и на сопствени ризик, али увек у договору са клубом, да се лечим и код фамозне докторке Мариjане само да бих се што пре вратио на терен. Имао сам сjаjан однос са свима, од саиграча и тренера, преко људи у клубу до навиjача. Сада, када сам завршио своjу мисиjу у Звезди желим свима да се захвалим, али и да изразим убеђење да сам се клубу и навиjачима одужио играма и понашањем на терену и ван њега! Био сам капитен jедноj младоj екипи коjа jе показала више него сто може и вратила навиjачима и клубу jедан трофеj, али и нешто вредниjе од трофеjа, враћена jе вера у боље сутра!

Нисам љут на клуб, jер потпуно разумем ситуациjу у коjоj се налази! Али сам разочаран начином на коjи jе Иван Аџић разговарао са мном! Ако изоставимо чињеницу да ме jе позвао последњег од свих играча на разговор, два дана пред почетак припрема и ако изоставимо чињеницу да ми jе истекао уговор и да jе знао да jе моjа жеља била и да останем у Београду, да желим да играм са Звездом у Европи и да желим да будем са своjим сином, питам се зашто jе чекао последњи дан да ме позове и понуди ми услове коjе jе могао да понуди и пре одласка у Америку? Без обзира што сам очекивао да као капитен тима будем позван први на разговор и да директор поразговара са мном, да анализирамо заjедно неке детаље из претходне сезоне, чуjе мишљење свог капитена о стварима кроз коjе смо заjедно прошли и треба да прођемо, све jе на краjу изгледало, наjблаже речено неозбиљно. Директор ме jе позвао и наш разговор jе траjао читавих пет минута!

Ниjе било ни речи о дугу клуба према мени, а он jе огроман! Ниjе споменут ни план за следећу сезону (амбициjе клуба и играчки кадар) и моjа улога у истом! Уместо спортске приче и разговора о свему ономе сто нас чека у наредноj сезони коjа ће бити много али много тежа него претходна (показали смо да можемо) директор ме jе прво на веома ружан, некултуран и увредљив начин (уличним речником) критиковао да нисам био професионалац, да сам играо када сам хтео, да сам се "зез.." целе године и да нисам имао значаjну улогу у тиму. После такве поставке ствари са његове стране, уговор коjи ми jе понудио на годину дана са дупло мањим износом jе изгледа само био начин да jа не потпишем нови уговор и тако jа будем jедини и искључиви кривац. И као такав будем приказан у jавности.

Желео сам да останем и било jе места разговору и договору око уговора. Али начин, време па и ситуациjа да су случаjно или намерно сви остали (председник, генерални секретар...) били на неком службеном путу баш на дан када су мене позвали на разговор ми jе jасно ставила до знања став клуба. Мени jе то било довољно да схватим о чему се ради и да донесем коначну одлуку! Напуштам Звезду, jер ништа од овога, наjблаже речено - ниjе истина. Моj однос према клубу, од тренутка када се уђе у свлачионицу, па преко изласка на терен и одласка са стадиона био jе нешто много, много више!

Одлазим поносно!

Одговор Ивана Аџића на Лазетићеве оптужбе је поприлично кратак јер, по речима спортског директора, не жели да продубљује причу:

„Услове је одредила управа, ја сам их само саопштио. Мислим да су били крајње коректни, обзиром да се ради о играчу који има 33 године. Поред основице били су предвиђени поприлични бонуси за резултате у домаћим такмичњима и Европи. Разговор није могао да се обави раније јер сам чекао став клуба који је зависио од буџета, а то да сам се понашао некултурно није тачно. Нисмо били сами на састанку, а зна се добро ко је први почео да виче. Нема, међутим, потребе да продубљујемо причу.”

Без обзира ко је од њих двојице у праву, а истина је обично негде на средини, ово је још један случај након кога остаје горак укус. Црвена звезда и Никола Лазетић су овај спор морали да реше на други начин.

Преузето са: redstarblegrade.com

Како год штета што је отишао, он и Оги би ове сезоне били убитачна крила.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
За двије недјеље учлањивање и у Бањој Луци :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]