Nitro je napisao:
Ja ljudi u kanjonu danas i večeras... Ludnica...
Prvo jagma za mjestu u busu, pa onda truckanje u istom na 50+ stepeni do tamo. Nigdje komadića prostora da se nešto vidi, iritantan spiker sa svojim njakanjem i nigdje nekog štanda sa hranom... Al' dobro je bilo. Staza, organizacija, poslije žurka u Kanjonu gdje nema ničeg osim neke brlje u čokanjčićima i točenog piva koje se čeka 15 minuta za šankom, pa poslije još jedna jagma za mjesto u busu za povratak. Da kažem da mi je bilo loše - nije. Uglavnom svidjelo mi se...
Utisak dana... Dolazi ljubljeni nam gradonačelnik sa čergom u četiri auta, pod policijskom pratnjom kao da prate Obamu. Iza njih idu ministri Čubrilović i Dragosavljević, lagano pješke kao i sav svijet, a još malo iza ide Milorad Čavić i vodi za ruku onu Branku Cvijanović sa ATV-a bivšu misiscu ili šta već i sadašnju wannabe novinarku. Čavića niko i ne konta... Meni djevojka viče: "Eno Čavića", a ja kontam da misli na Dragana Čavića... Udarilo me sunce u glavu i to dobro...
Nije bilo ni predvidjeno da bude zurka u Kanjonu :) A kada sam dosao poslije i vidio, znaci kao da je tornado prosao, sve cvijece potrgano, ni jedna zastava od 35 koje su bile nije ostala, smeca pola tone, sve u svemu zlo ;> A na stazi je juce bio pakao, ocekivalo se oko 5-6k ljudi, a koliko znam bilo je preko 20k u jednom trenutku.. Juce sam pretrcao maraton sigurno :))