banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 11:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2009, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Gocias je napisao:
Јесам видјећемо шза ће бити :)

OK, castis kada te pozovu!
Uzivaj!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Vi sa 9. ste nemoguci :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 07:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Vi sa 9. ste nemoguci :D

Mitologija - mito i korupcija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ Gocias - da li su te kontaktirali? Ne javljas nista? :lol:

Ako da, bio si na intervjuu i ako si prosao, znas da se krece 24.06.2009. godine u 10,00 casova iz Studentskog kampusa.

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Морам признати да је све било регуларно, прошо сам и позван уредно али приватне обавезе су ме натјерале да одустанем. Превише ми је било 21 дан остати ван БЛ :(

Хоћу да кажем да је било регуларно све на моје опште изненађење! Све похвале!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 07:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Морам признати да је све било регуларно, прошо сам и позван уредно али приватне обавезе су ме натјерале да одустанем. Превише ми је било 21 дан остати ван БЛ :(

Хоћу да кажем да је било регуларно све на моје опште изненађење! Све похвале!

:D

Samo.. ne znam zasto se ljudi iznenadjuju da je "sve ragularno"?
Divac svakako ne bi dolazio da promovise jednu ovakvu stvar da je u pitanju "stranacki pokret" ili veze i vezice...
U svakom slucaju, da sada nisam jedina koja "brani" Organiyacioni odbor volonterizma na Univerzijadi "Beograd 2009".

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Dosao je i taj cas....pocinjee Univerzijadaaa...

Citiraj:
Свечано отварање 25. летње Универзијаде, која ће у Београду од 1. до 12. јула окупити 8.500 спортиста из 144 земље, почеће данас у 20 часова у Београдској "Арени", а том спектаклу претходиће дефиле учесника и паљење универзитетске бакље. Свечани почетак дефилеа биће означен испаљивањем конфета код хотела "Холидеј Ин", а колону ће предводити репрезентативни оркестар Гарде Војске Србије.

Како најављују организатори, на степеницама на западној страни Арене, биће монтирана ВИП трибина са које ће учеснике поздрављати представници Међународне организације универзитетског спорта (ФИСУ) и представници Србије.

Универзитетска бакља, којом ће у Београдској арени бити отворена Универзијада, кренуће из центра града, због чега ће и саобраћај дуж те трасе повремено бити заустављан.

Бакља полази са Студентског трга, од Хемијског факултета, па поред галерије "Српске академије наука и уметности", Кнез Михаиловом улицом иде до Градске библиотеке, затим прелази на Калемегдан, пролази поред тениских терена "Црвене Звезде", до Сахат куле и Београдског победника.

Универзитетска бакља ће се потом спуштати степеницама на Горњем граду до Француске амбасаде, а онда ће се ићи ка пристаништу до Бранковог моста, односно до бициклистичког лифта.

Затим ће проћи поред скејт парка на Новом Београду, поред хотела "Хајат", до "Делте", а онда Булеваром Зорана Ђинђића до Београдске "Арене".

Према најавама организатора, бакља креће у 20 сати, а у 21 сат би требало да стигне до "Арене" где ће бити одржана свечана церемонија отварања 25. летње Универзијаде.

Бакља ће током церемоније од Студентског трга па до Београдске арене 15 пута мењати носиоца.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/2 ... B8%22.html

direktan tv prenos na RTS 2

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Не очекујем врхунске резултате на Универзијади!
Паралено се одржавају Егзит и Универзијада, НС на сат времена вожње од БГ, могла би омладина касно лијегати....

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 07:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otvranje je bilo predivno, ona podloga je magicna :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:

I mene je otvaranje fasciniralo...jos pogotovo zato sto sam bio na licu mjesta i uzeo aktivno ucesce u uredjenju kako Arene tako i Belvila :wink:

A krenulo je izgleda dobro, cak i vise nego dobro...prva medalja...za nadati se da cemo prebaciti magicni broj 5 :wink: cini mi se da ih je toliko bilo zadnje dvije tri Univerzijade
Jos jednom cestitke curama...

Citiraj:

Репрезентативке Србије освојиле бронзу

Женска теквондо репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу у теквондоу у екипној конкуренцији, прву медаљу за Србију на 25. Универзијади.
Бронзу су освојиле репрезентативке Наташа Бајић, Маријана Суџуковић и Сања Кочански.

Златну медаљу освојиле су репрезентативке Јужне Кореје, док је сребро припало такмичаркама из Кине.

Prikačeni fajlovi:
srbija_bronza-tekvondo.jpg
srbija_bronza-tekvondo.jpg [ 16.06 KiB | Pogledano 735 puta ]
Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ drug - Opa, pa ti si faca :) Pozdrav i uzivaj u BG. Ja dolazim u cetvrtak - koliko toliko da nesto vidim..

Curama cestitke !! :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
@ drug - Opa, pa ti si faca
:)

Ma kakva faca, gotovo mjesec dana se udarnicki radilo, sto u Areni sto na Belvilu... :lol:
Ali nisam ni ja bio te srece biti na otvaranju, nisi ti mene skontala :-? ...slobodan sam tek u utorak, pa palim za Bgd...

btw...idemo dalje...druga medalja... :evil3:

Citiraj:
Српски теквондиста Нинослав Бабић освојио је сребрну медаљу у категорији до 58 килограма на Универзијади у Београду.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/2 ... D0%B0.html

A sad cekamo konacno zlato :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Gizzzmo je napisao:

I mene je otvaranje fasciniralo...jos pogotovo zato sto sam bio na licu mjesta i uzeo aktivno ucesce u uredjenju kako Arene tako i Belvila :wink:
[quote]

Hmmm... :/
Ukapirala sam da si radio, ali sam shvatila i da si bio na otvaranju... NVM...
Uzivaj!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Hmmm... :/
Ukapirala sam da si radio, ali sam shvatila i da si bio na otvaranju... NVM...
Uzivaj!

Uh nemas pojma kako mi je na kraju bilo krivo sto nisam bio, pogotovo poslije svega, ali idem definitivno u utorak, a koliko vidim i ti u cet pa se mozda i sretnemo :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Skandal: Silađi nateran da pliva na Univerzijadi

Skandal na Univerzijadi! Čaba Silađi i Ivan Lenđer, koji su sa Mediteranskih igara u Peskari doneli četiri medalje, a na Univerzijadi zauzeli peto i šesto mesto u trkama na 100 metara prsno i 50 metara leptir, naterani su da plivaju iako nisu studenti!? Silađi nije krio ljutnju zbog svega što se dogodilo, jer je povodom toga on i Lenđer ispljuvan na raznim forumima...

- Dva dana ranije smo se vratili iz Peskare i nije trebalo da plivamo. Neki ljudi koji nemaju veze sa sportom i za koje ne znam ni ko su ni šta su, naterali su Lenđera i mene da plivamo - otkrio je Silađi u izjavama za nekoliko beogradskih štampanih medija. - Plivački savez nema veze sa tim, oni su samo dobili direktivu od ljudi koji nemaju veze sa sportom. Ne znam ih lično, a verovatno ni oni mene. Osim toga, ni Lenđer ni ja nemamo dovoljno godina da bismo učestvovali niti uopšte studiramo. Sada nas svi pljuju po forumima na interneru. Vidite pod kakvim pritiskom plivamo.

Talentovani plivač tvrdi da je sa trenerom imao dogovor da propusti Univerzijadu i posveti se pripremama za Svetsko prvenstvo u Rimu.

- Samo su nam rekli: "Vi plivate, i to je to". Naš trener je rekao da mi, ipak, ne bismo da plivamo, ali je odgovor bio: "Ne, vi plivate i tačka". Nismo hteli dalje da se raspravljamo - rekao je Silađi.

wtf???

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cula sam za ovo a i gledala sam intervju Siladjija.
Sta sam vidjela? Nekako dalek i odsutan pogled, polalo ljutit, a rekao je da mu Univerzijada nije prioritet, te da tempita formu za Svjetsko prvenstvo.
Obojica su se plasirali u finale na Univerzijadi i svaka im cast!
To sto se radi sa sportistima samo dokazuje da su sport i politika nerazdvojni. Nazalost :(

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Приход Србији од Универзијаде је епидемија свињског грипа :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Caba pojasnio stvari 8)

Citiraj:
Силађи: Причао сам у афекту, изјава погрешно протумачена

Пливач Србије Чаба Силађи саопштио је да је његова изјава после трке на 100 метара прсно да је "натеран да плива" на Универзијади погрешно интерпретирана, чему је и сам допринео реагујући у афекту.

"Поједине изјаве које сам дао у медијима одмах после своје трке на л00 метара прсно, погрешно су протумачене и интерпретиране. Вероватно сам и ја мало разочаран својим резултатом, после трке, у афекту, томе допринео", наводи се у писаној изјави Силађија достављеној медијима.
Силађи је у трци на 100 метара прсним стилом освојио пето место, а како је саопштио, био је изнервиран и због "густог календара" такмичења овог лета.

"Био сам, пре свега, револтиран згуснутим распоредом такмичења и немогућношћу да се адекватно припремим за предстојеће Светско првенство, после Медитеранских игара", поручио је он.

Силађи је демантовао и своју јучерашњу изјаву да ионако нема право да се такмичи на Универзијади, пошто не поседује индекс.

"Положио сам 22. јуна, са одличним резултатом, пријемни испит на Технолошком факултету у Новом Саду и тиме стекао формално право да учествујем на Универзијади у Београду", објаснио је он.

"Не бих желео да се изјава коју сам дао после трке негативно одрази на сјајно стање у нашој пливачкој екипи на Универзијади и да се ствара даља конфузија у медијима. Универзијада је велико светско такмичење, част ми је да на њој учествујем и представљам Србију", закључио је Силађи.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danas odlican dan za srpski sport na Univerzijadi, jos samo da su kosarkasi dobili Amere u ovoj vecerasnjoj ludnici od utakmice bilo bi perfect...

Treca medalja...
Citiraj:
Српска пливачица Мирослава Најдановски освојила је бронзану медаљу на 100 метара слободним стилом на Универзијади постигавши у финалној трци резултат од 54,96 секунди.

Cetvrta...
Citiraj:
Репрезентативка Србије у пливању Нађа Хигл освојила је сребрну медаљу у дисциплини 100 прсно на Универзитетским играма у Београду.

Jos cekamo zlato? :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 07:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Haha,
ova Siladjijeva izjava je samo potvrda da je zaista mislio sto je rekao ranije, pa su ga itekako sad natjerali da demantuje "pogresno tumacenje" njegovih rijeci...
Ne vjerujem u ovaj demant, jer nzma da se nicu ni trelani takmiciti na Univerzijadi i da tempiraju formu za SP.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]