banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 16:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 18:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2006, 16:20
[quote="Najdosadniji Bubnjar u BL"][quote="walther"] iskreno da ti kazem vecinu sredstava mi omogucuje opstina grada i davidovic,to su dosta velike pare zaa nas obicne smrtnike.a isto je i streljastvo sto se tice seta opreme.
skontaj one svjetske strelce koji imaju jake sponzore pa pucaju i vazdusnu,malokalibarsku i veliki kalibar na 300 m. njegov je trosak 50 000 eura god,ali malo je u svijetu takvih strelaca vecinom je vazdusno.
gdje se moze trenirati strelicarstvo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 01:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
walther je napisao:
gdje se moze trenirati strelicarstvo

Jos nigdje u BL, a ni u zemlji. Mozda ce ove godine biti nekih pokusaja da se osnuje klub, ali o tom po tom. A ako si zainteresovan da dodjes kod nas entuzijasta na strelicarski "trening", javi se na PP pa cemo se dogovoriti...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2007, 09:42 
Početnik
Početnik

Napokon dolazi do formiranja novog streljackog saveza grada Banjaluka.Opstina grada od sada vise nece finansirati klubove pojedinacno vec savez.
Obecana sredstva za savez su malo ohrabrujuca u iznosu od 90 000 km za 2007 god.
Predsjednik saveza je Popovic Slobodan inace poslanik u skupstini RS.
Opstina obecala gradnju novog objetkta na rakovackim barama koji ce biti naravno samo za streljastvo.Ulozice 500 000 km za objekat,a koliko ce jos neko oprati preko tog objekta to samo BOG zna.
Postojeci objekat na rakovackim barama ce se rusiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Masa ljudi nema sta da jede a "oni" grade do besvijesti.Ako su vec odlucili da bacaju pare neka renoviraju onu ruinu od gradskog stadiona.Nove zgrade na sve strane a stadion kao stala! Znam da postoje najave ali ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima...

HOCEMO SEMAFOR!!! Molim vas? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
vb87 je napisao:
Masa ljudi nema sta da jede a "oni" grade do besvijesti.Ako su vec odlucili da bacaju pare neka renoviraju onu ruinu od gradskog stadiona.Nove zgrade na sve strane a stadion kao stala! Znam da postoje najave ali ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima...

Hm, niko ne zasluzuje velika ulaganja bez rezultata, a pogotovo ne Borac. S druge strane imamo karatiste (bar njih iz manje poznatih sportova) koji se cesto vracaju sa raznih prvenstava sa bar jednom medaljom. Ne trebam ni pomisliti sta bi bilo sa Borcem kad bi oni negdje vani osvojili neko od prva 3 mjesta, pa makar se radilo i takmicenju poput intertoto kupa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 17:09 
Početnik
Početnik

vb87 je napisao:

FK Borac da ima obraza zatvorio bi se,ono je propast i zbog cega i kome praviti stadion.Njihove finansije su vece nego FK Modrica a vidi se ko je gdje.Stvar je u tome sto se mnogi lopovi trebaju odstraniti iz Borca,a tako smo i mi bili u rasulu sa streljastvom pa smo povukli crtu i vecinu lopova odstranili jos njih par i to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Bubnjar- nisi shvatio poentu onoga sto sam napisao.Poenta je da onakav "stadion" bode u oci i da se ta ruina mora renovirati.Nije rijec o rezultatima.A za ovo o karateu ne mogu da svarim nikako.Prijatelju, da li to mislis na desetine svjetskih i evropskih prvenstava koja se odrzavaju godisnje? I corava koka bi nabola neku medalju.Najboljima dati stipendije, ostale potapsati po ledjima.

Walther- Dobro, vi ste odstranili lopine i gdje ste sad? Koji su to vasi rezultati, eventualni uspjesi? Ja znam za Fazliju, samo mi se cini da on nije iz BL.Volio bih da me upoznas sa vasim radom, vjerovatno sam u zabludi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 23:24 
Početnik
Početnik

Citiraj:
Walther- Dobro, vi ste odstranili lopine i gdje ste sad? Koji su to vasi rezultati, eventualni uspjesi? Ja znam za Fazliju, samo mi se cini da on nije iz BL.Volio bih da me upoznas sa vasim radom, vjerovatno sam u zabludi...

Dali mislis da je u uslovima u kakvim smo radili a o njima je smjesno i govoriti mala stvar izboriti ucesce na svjetskom kupu u Minhemu i uci u reprezentaciju BiH.a vjerujem da si morao cuti i za mog reprezentativnog kolegu Zarka Lazica iz Teslica,a bio je proslogodisnji prvak BiH,a iza njega su i kvalitetni rezultati i na evropskoj sceni pogotovo u juniorskoj konkurenciji,ali to nije doslo samo od sebe vec ulaganjem od 10-15 hiljada km godisnje samo u njega.A sto se tice karatista oni se takmice amaterski a ne profesionalno.Da su u profesionalnoj konkurenciji nemo mogli nigdje izaci pod zastavom RS vec samo pod BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]