banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Cestitam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Onaj Zigic = pa to je igracina kakve nema. Em spusta lopte, em postize golove iz slobodnjaka (da, iz slobodnjaka sa nekih 25m, za vas koji niste gledali tekmu) em daje svoje standardne golove glavom, em dribla, em trci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
istina ponekad se smota da to nije normalno, ali sve skupa - jako dobar igrač :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ubio se za Engleze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2006, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pa ovo je opste rasulo...
Valter Zenga napusta klupu Crvene Zvezde...

Prema informacijama koje ima b92, Valter Zenga je potpisao ugovor sa katarskim klubom Al Rajan. Ugovor je potpisan na 2 godine i Zengi ce pripasti 1,8 miliona eura... Piksi je navodno rekao da je ponudio Zengi ekstra sulove za produzenje ugovora. Cuj njega, ekstra uslove! Gdje ces se finansijski nadmetati sa arapskim seicima? Ne bi mogao ni sam Roman Abramovic...
Bilo kako bilo, ode golman, ode najbolji igrac (vjerovatno), sad ode i trener koji je donio duplu krunu. Ako dodamo i siguran odlazak Dudica i vjerovatan odlazak Lukovica, onda je uprava odradila odlican posao... Bjekovic i Zecevic dobijaju ozbiljnu konkurenciju u svom mesetarenju po domacim klubovima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 08:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Стојковић је истовремено демантовао информацију која се појавила у јавности да је шеф стручног штаба, Валтер Зенга, потписао уговор са једним клубом из Катара. Председник Црвене звезде је у понедељак разоговарао са Зенгом који је рекао да није водио било какве преговоре и демантовао је да је потписао било какав уговор.

http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=467&News=467

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh, opste rasulo. I Aleksandar Lukovic je odigrao svoje u Zvezdi. Udineze je povremenog reprezentativca SCG platio 6 miliona eura, a od toga polovina ide na Zvezdin racun...
Inace vec figuriraju i nova lica na Marakani. Kao kandidati za novog trenera, spominju se Alberto Zakeroni, Luis Fernandez i Ilija Petkovic... Bice da je i ovo bacanje prasine u oci, kao sto ga je bilo i prosle sezone, ili Piksi ima nekakav plan... Nije se bas pretrgao da zadrzi Zengu, a to bi moglo da znaci da ga je otpisao jos ranije, jer je Zenga ionako bio prelazno rjesenje, nakon sto se tim nasao u nebranom grozdju, posto je bio otpusten Dostanic, a nije bilo ni vremena ni prave podloge da se razgovarao nekom zvucnijem imenu. Mada su jos tada spominjani Hadzi, Stoickov, Gulit i Tigana, mada sto se mene tice i tad i sad jedan je jedini pravi covjek za Zvezdu-Dusan Bajevic...

Inace jos se spominje i dolazak Vlade Avramova, kao zamjene za Stojkovica, a odavno se vec spominje dvojac iz Bugarske Zan Filip Kaje i Milivoje Novakovic. Bice vruce ovog ljeta, ali mi sve mirisi na deja vu od pocetka prosle sezone... Daj Boze da se varam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
je*i ga ove sezone vi, slijdece i ope' mi prvaci pa bumo vid'li sta ce biti :)

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako je stvarno sve to istina o OPET previse transfera onda se i Zvezda i Partizan u zadnjim godinama sjajno nadmecu koji ce klub vise isfurati svoje navijace...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Nitro, iskreno, ne kontam otkud tolika tuga za Zengom. Svaka cast na tituli, ali mislim da sa ovom ekipom to i nije TOLIKI problem bio, plus smatram ga za krivca za ispadanje iz kupa uefa.
Drugo, Zigic je preskup za pola evropskih klubova, a kamoli za Zvezdu, Lukovic predugo koketira sa stranim klubovima, pa i nije cudo sto ide, ali ima ko da ga zamijeni, Andjelkovic, a tu je negdje i Risto Lakic, bice to opet dobra odbrana, ako se jos doda koje strano pojacanje. Stojkovica nismo mogli zadrzati jer se tolika lova za golmana ne dobija svaki dan, i mislim da je to dobar potez, a vec sam cuo da je Disljenkovic trenirao sa ekipom, i ako ne bude preskupa odsteta, moze on da dodje.
Mislim da ce Zvezda biti prejaka u veznom redu uz Jankovica, Milijasa, Milovanovica, i ako sacuvaju Kovacevica, nece biti frke. Plus sto ce po mojim procjanama i Suzuki malo vise u sredini biti iza napadaca.
Prema tome, opusteno, opet po titulu!!!
Jesi li upratio kako sada Milijas postaje pravi vodja, a Milovanovic imao odlicnu sezonu, Kovacevic takodje, Jankovica ne treba puno pominjati, jer takav talenat se ne radja svaki dan, i prije dvije godine je dobijao pozive sa strane za veliku lovu. Mislim da je najveca snaga u srednjem redu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jasno mi je da cemo opet imati jaku ekipu, u to uopste ne sumnjam, ali...

1. rasprodajom igraca gubi se kohezija u timu, gubi se uigranost. Risto Lakic je desni bek, a iskreno ne znam koliko je Andjelkovic kvalitetan... U svakom lsucaju Lukovic je bolji, a on je imao jos koju godinu u ugovoru, tako da njegoa prodaja nije bila na moranju kao u slucaju Zigica i Dudica kojima isticu ugovori krajem iduce sezone

2. Stojkovic je proveo na Marakani samo pola godine i vrijednost mu je skocila na 2 mil. eura. poslije jos jedne ovakve sezone, i eventualnog igranja u LS cijena bi mu sigurno jos skocila...

3. Zenga mozda nije ekstra kvalitetan trener, ali ima metod rada na koji su igraci navikli. Ova generacija je vec promijenila 4 trenera u isto toliko godina. To ne moze nikako biti dobro, potrebno je jednog zadrzati bar 2 godine...

4. Volio bih vise od svega da se Disljenkovic vrati, ali sam je rekao da su za to jako male sanse... Klub ga nije nigdje pustio prosle godine, kad nije bio standardan, a ove godine je prvi golman ekipe. Obestecenje Zvezda sigurno ne moze da plati...

5. Sva pojacanje koja dodju ce nesumnjivo biti odlicni igraci, ali ako se po sezoni mijenja 5-6 igraca, od kojih su 3 nosioci igre, onda se ekipa uvijek iznova uigrava, a to za to opet treba vremena. A s obzirom da kvalifikacije za LS pocinju vec u avgustu, jasno je da za uigravanje ekipe nema vremena... Odmah se ide u takmicarske utakmice i to vrlo bitne...

To je ono sto me zabrinjava. Novi trener - nova filozofija, nova fizionomija igre. A igraci ce imati samo mjesec dana da se priviknu na nove metode rada, na novi koncept i sve ostalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:

To je ono sto me zabrinjava. Novi trener - nova filozofija, nova fizionomija igre. A igraci ce imati samo mjesec dana da se priviknu na nove metode rada, na novi koncept i sve ostalo.

Drugim rijecima - samo sreca i povoljan splet okolnosti mogu Zvezdu dovesti do lige sampiona...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]