Nitro, iskreno, ne kontam otkud tolika tuga za Zengom. Svaka cast na tituli, ali mislim da sa ovom ekipom to i nije TOLIKI problem bio, plus smatram ga za krivca za ispadanje iz kupa uefa.
Drugo, Zigic je preskup za pola evropskih klubova, a kamoli za Zvezdu, Lukovic predugo koketira sa stranim klubovima, pa i nije cudo sto ide, ali ima ko da ga zamijeni, Andjelkovic, a tu je negdje i Risto Lakic, bice to opet dobra odbrana, ako se jos doda koje strano pojacanje. Stojkovica nismo mogli zadrzati jer se tolika lova za golmana ne dobija svaki dan, i mislim da je to dobar potez, a vec sam cuo da je Disljenkovic trenirao sa ekipom, i ako ne bude preskupa odsteta, moze on da dodje.
Mislim da ce Zvezda biti prejaka u veznom redu uz Jankovica, Milijasa, Milovanovica, i ako sacuvaju Kovacevica, nece biti frke. Plus sto ce po mojim procjanama i Suzuki malo vise u sredini biti iza napadaca.
Prema tome, opusteno, opet po titulu!!!
Jesi li upratio kako sada Milijas postaje pravi vodja, a Milovanovic imao odlicnu sezonu, Kovacevic takodje, Jankovica ne treba puno pominjati, jer takav talenat se ne radja svaki dan, i prije dvije godine je dobijao pozive sa strane za veliku lovu. Mislim da je najveca snaga u srednjem redu.
_________________ По зими, киши, сунцу, снегу или кошави...
|