banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dusciplina, fizicka pripremljenost i takticka obucenost cine ekipu, a ako ti je bog dao jos i ponekog talentovanog igraca, onda pravis i rezultat...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
gishas je napisao:
Da su Grci za krljanje i natezanje, mi smo za nešto drugo, ali to je već šira tema, trebalo bi par stranica.

Grci su za nas pojam, bili su na duplo vise takmicenja od nas, osvojili EP. Ozbiljna je to ekipa u odnosu na nasu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
SMS pa nije C Ronaldo ili Mesi! Oko njega da se gradi ekipa?! Gradjenje ekipe podrazumijeva izostanak rezultata a niko ti ne garantuje da ce se uspjeti.
Do prije 2 godine se pricalo o gradjenju ekipe oko Marka Grujica! I, sta sad?!?! Gdje Srbija a gdje Grujic? Presao u Liverpul i ne igra, isto se lako moze desiti i sa SMSom! I to prije da hoce nego da nece.

I to je samo jedan je8eni igrac a ti si rekao "najbolje igrace ne poziva"! Koji su to ostali osim ovog jednog koji je trenutno samo talentovan i perspektivan a nikako vrhunski i dokazan igrac!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Треба бити реалан и рећи да смо ми просјек европског фудбала и да смо пласманом на СП направили велики успјех. А да ништа посебно нисмо играли. Посебно кад се узме у обзир да редовно пропуштамо оваква такмичења, а кад учествујемо обично се брукамо и будемо међу најгорим репрезентацијама.
Без обзира на резултат који је остварио, мислим да нико на мјесту селектора Србије не би смио да се одрекне играча какав је СМС. Зато нам је фудбал ту гдје јесте, у каналу.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Samo velike ekipe prave dobre rezultate uprkos losoj igri :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ogroman je ovo uspjeh!

naš problem je što jako teško prihvatamo da mi nismo više nikakva sila u fudbalu....velesila nismo nikad ni bili,ali dovoljno je uporediti ove sad momke i klubove u kojima igraju,recimo samo sa onima od prije dvadesetak godina,što smo juče pričali....mislim da mogu 20 nabrojat koji su tih godina igrali u top klubovima,dva tima!!...a sad je to,htjeli mi priznat ili ne,ipak na jednom mnogo nižem nivou...
zoran mirković (juventus)
goran đorović (deportivo,tad bio izuzetno jak)
slaviša jokanović (čelzi)
miroslav đukić (deportivo,valensija)
vladimir jugović (juventus)
dejan savićević (ac milan)
dragan stojković (marsej)
siniša mihajlović (roma,lacio,inter)
ljubinko drulović (benfika,porto)
savo milošević (aston vila,parma)
dejan stanković (lacio,inter)
darko kovačević (juventus)
predrag mijatović (valensija,real madrid)

a i ovi što su popunjavali broj su igrali u sasvim dobrim bundesligašima (miroslav stević,slobodan komljenović),odličnim bordou ili psv (niša saveljić,željko petrović),itd,itd,itd...

a ovi današnji momci,ako bi prošli grupu na SP,a vjerujem da mogu-već bi dostigli nivo tih nekadašnjih zvjerki od igrača iz svjetskih top klubova!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sve je tako, vidi se da puno znas sta je bilo prije 50 godina :lol: , jer si matori :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slager je mlad u dusi :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tako je! :D

a osim toga,insinuacija je da je ovo bilo prije 50 godina...

ovi su igrali prije 20 g,i vjerujem da se ovoga svega sjeća i većina forumaša 8)

najveći uspjeh im je prolazak grupe na velikom takmičenju,i nekako sam uvjeren da će ih ova generacija nadmašit u ovom,ili sledeća dva tri ciklusa,i napravit možda i korak više...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
skeva je napisao:
gishas je napisao:
Da su Grci za krljanje i natezanje, mi smo za nešto drugo, ali to je već šira tema, trebalo bi par stranica.

Grci su za nas pojam, bili su na duplo vise takmicenja od nas, osvojili EP. Ozbiljna je to ekipa u odnosu na nasu.

Da prevedem, nismo mi za tu igru. Taj mentalitet imaju Grci, vidio si protiv Austrije, igraš sa 8 defanzivaca ne prelazis centar i duva na sve strane, kao da gledaš faranske amatere.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
SMS je odlican igrac, ali brat i on imaju malo problem sa glavom ...
On jednostavno misli da ne smije na klupu i da je najbolji. Nije to problem misliti ali treba to dokazati na terenu.

Muslin je tvrdoglavi egoista koji ne trpi bilo kakva odstupanja , ja jos pamtim kako je izbacio Pjanovica jer se kockao pred mec sa Bajerom a na teren poslao Darka Spalevica. Na sve to ima podrsku Kokeze i onda je jasno zasto su braca u nemilosti.

Ono sto je jasno da se mjesta u timu mora naci za Andriju Zivkovic . Momak u mladoj kida, igra kao sat i ako nastavi sa ovakvim partijama upravo je ono rjesenje koje nam treba u napadu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mi vise nismo evropski Brazilci, odnosno to nikad nismo ni bili, vec neki samozvani mega giga talentovani nadareni ljudi koji vole loptanje svake vrste pa eto na konto toga smo decenijama unazad, imali ocekivanja veca od realnih mogucnosti.
Sadasnji Muslinov "uspjeh", niko ne omalovazava, vec realno postavlja znak pitanja na njega. Jesmo li ovim napravili neki dugorocan iskorak ili nastavljamo tradiciju kratkorocnih instant rjesenja na trenerskom i igrackom planu? Muslin je reciklirani produkt Djoriceve skole i sistema, odnosno covjek koji je svoju defanzivnu orijentaciju gotovo uvijek skrivao iza paravana neke takticke igre po sistemu "samo da ga ne primimo" naprijed ce vec neko nesto da napravi. U ovim kvalifilacijama to je bio Tadic, pa su na krilima kreativnosti profitirali svi oko njega, ukljucujuci i trenera. I ako je takav Muslin, najbolje sto Srbija na trenerskom planu ima da ponudi, a rezultati i misljenje javnosti govore da izgleda jeste, onda je fudbal u jos gorem stanju nego sto to mislimo.

Elem, moje je misljenje da mi ovim, osim dobrog finansijskog priliva (koji ce opet ko zna gdje da zavrsi) i probudjenog interesa javnosti za reprezentaciju, nismo previse dobili. Realno osrednju grupu prosli smo zahvaljujuci ogromnom faktoru srece i raspada protivnika, gdje su nas Austrija i Gruzija u par navrata oducili od fudbala. A ne moze me niko ubijediti da oni raspolazu boljim ili perspektivnijim igracima... Jos uvijek nismo odmjerili snage sa jakim protivnikom.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Браво Нитрињо, то и ја говорим.
Епилог, задовољство одласком на СП, лоше, што и у овој чемерној групи нисмо показали ишта што личи на модерни фудбал, сем пар бљескова Тадића.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koga za selektora onda?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Пауновића, Јокановића...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
SMS pa nije C Ronaldo ili Mesi! Oko njega da se gradi ekipa?! Gradjenje ekipe podrazumijeva izostanak rezultata a niko ti ne garantuje da ce se uspjeti.
Do prije 2 godine se pricalo o gradjenju ekipe oko Marka Grujica! I, sta sad?!?! Gdje Srbija a gdje Grujic? Presao u Liverpul i ne igra, isto se lako moze desiti i sa SMSom! I to prije da hoce nego da nece.
I to je samo jedan je8eni igrac a ti si rekao "najbolje igrace ne poziva"! Koji su to ostali osim ovog jednog koji je trenutno samo talentovan i perspektivan a nikako vrhunski i dokazan igrac!

A ovako inače imamo rezultate pa bi forisiranje mladje generacije bilo nešto van pameti. Inače, sta god da radiš niko ti ne može garantovati uspjeh na kraju. Zato sam ti naveo samo primjer jednog igrača, jer se oko njega Živkovića, Maksimovic gradila igra kada smo uzeli prvenstvo. Da zoveš Bambija Tošića, Gudelja, S. Mitrovića i slične majstore, a da za ove nema mjesta je baš biser svih bisera.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Опет ја морам бранити Муслина, а и сам немам високо мишљење о њему.
Најзаосталији фудбал који смо играли је онај Антићев. Убједљиво. 4-4-2 са Милијашем као Милинком Пантићем, са Жигом и Пантелом. То се ни тада није играло, а ни сада, нигдје.То је било тек мучно за гледати. Прекиди једина шанса, али смо их усавршили до перфекције. По именима, одлична екипа игра пенис. Имали смо смијешну групу са Французима који никад не играју квалификације добро и увијек се провлаче. И нисмо их добили ни кад смо водили у БГ, кад су нам се нудили.
Ајмо онда мало причати о фудбалу Илије Петковића?
Шта је тек оно било? Је л` оно био "добар фудбал приказан у квалификацијама"? По именима, опет добра екипа, игра пенис.

Неко рече ми смо просјек европски. НЕ, ми смо испод европског просјека. Ми НИКАДА, осим те Њемачке у Африци (а зна се каква је та утакмица), НИКАДА нисмо побиједили неку велику репрезентацију. Само тај податак је застрашујућ.

Шта је ко очекивао, то је други пар опанака.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jos strasnije sto nas nije niko ni nabio, ako izuzmemo debakle protiv Holandije i Argentine, sto se naravno moze desiti i jednom Brazilu. Nasi po pravilu dobro odigraju protiv "boljih" reprezentacija, a ove male su problem, Gurban Gurbanov i ostala njima slicna fudbalska sila.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 12:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Mar 2016, 06:57
Ova reprezentacija je po kvalitetu igraca na slicnom nivou kao i kad je Antic i Petkovic vodio, jedino je odskakala ona sa Mijatom i Piksijem. Meni se iskreno ne svidja defanzivna postavka, mada mozda se ne bi ni plasirali da smo pokusavali nesto drugo igrati, ko ce znati. Ovaj sistem je dobar kad igras protiv jakih pa da se branis, ali kako smo se branili protiv Austrije i Velsa, sta ce tek biti protiv Brazila i Njemacke, al da se uzdamo da protiv boljih bolje i igramo. Mislim da cemo ispasti u grupi, jer nasi igraci ce kao i uvijek da se zadovolje samim plasmanom, i kad se uzmu obzir moskovske i petrogradske diskoteke i da ce se nekima zuriti na Karibe i Maldive... to ce biti to. Al u svakom slucaju je ljepse gledati kad ucestvuje Srbija.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2017, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Вељко Пауновић је наш најбољи тренер и сигурно је да ће он једног дана водити екипу.
Друго, не треба пљувати човјека који је исту екипу одвео на Свјетско првенство. Браво Муслину и да одради посао и на Сп-у. Пролаз групе био би сјајан резултат.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]