da odgovorim kolegama
@novogorski,ne pisem knjige,cak naprotiv,strah me da ne djelujem mozda polupismeno,zato sto mi je mrsko na forumima cak i veliko slovo koristit
hvala ti za ovaj link,drago mi je sto si ga postavio,hvala

..da vidim da bar ta bakica dozivljava ovu nasu reprezentaciju kao ja
al nisam ja ljut ni na forumase,koji se jedini na svijetu preispituju da li mi zasluzujemo ili ne zasluzujemo sp.....ni na marakanu...jednostavno takvi smo..to smo mi....nema sigiurno primjer na kugli zemaljskoj gdje bi domaca reprezentacija bila na odmor ispracena onakvim koncertom zvizduka citavog stadiona kao preksinoc,ni da gubi 0-5,a kamoli da je nerijeseno...to je ruznija strana nas...
a ljepsa strana je da se onakva erupcija odusevljenja nakon gola prijovica,ne moze vise vidjet na old trafordu,bernabeu,alianz areni ili camp nou...nigdje!!...ja sam bar 50 puta vratio sa yt snimak gola,sa rts,naravno,uz delirijum ace informacije....i na svaki portal koji sam otisao iz okruzenja,od sportsport.ba,do inex .hr lajtmotiv je bio "srbija povela,prokljucao stadion!!!!"...znaci,kakvi smo takvi smo,to smo mi,hebo ti nas

...lijepo je i to,poslusat onaj trans na stadionu nakon gola...
@jovo...tu utakmicu protiv ceske (1-0),sam gledao na tv...najvise se sjecam one odbrane kocica,kad je u 90-toj izvadio iz raslji...al ipak mislim da si prije ti pobrkao nego ja (osim ako skija nije bio na obe)...nema mi rezona da bude on gost fsj i miljana u utakmici jugoslavija-ceska...ovo je bas bilo namjenski,prigodno,tematski....strijelac mitskog gola u majstorici u frankfurtu yu-spanija,da bude specijalni gost fsj na toj utakmici yugoslavia-spanija...cak sam zapamtio da je bilo receno,da dolazi iz gradca,gdje je tad zivio...to je jedno mjestasce dole kod drvenika,zaostroga,podace,brista... gdje je zivio pola godine,a pola u sa....