Зар нисмо мађаре добили 7-1 у првој утакмици

у оном чувеном баражу.
Мене је она утакмица против Аустралије 2010 дотукла, тад смо имали зицер зицера да прођемо групу. Нисам сигуран, али мислим да би на италијане ишли послије њих, а та Италија уопште није блистала.
Најслабије карике су Рукавина, и константно мјењање штопера. Ако изумемо да и је и формација погрешна, али то тешко да ће се мјењати.
Писах прије, карлеуша је наш једини штопер који редовно игра, а притом игра добро, и њега би на лијевог штопера у средии би Максимовића јер нема никог бољег и десни штопер Бане. Јебига, за средњег штопера треба неко ко има мозга, Максимовић и нема, али је бар физички моћан.
На СП иде 23 играча....
Стојковић, Јовановић, Рајковић
Обрадовић, Коларов, Вуковић, Тошић, Настасић, Бане, Максимовић, Спајић, С.Митровић, Рукавина
Матић, Миливојевић, Гудељ, Радоја
Љајић, Костић, Тадић, Гаћиновић
Митровић, Павловић
Ово ће бити тих 23....евентуално да отпадну Радоја, Павловић и неко од двојца Стефан Митровић/Спајић. Умјесто њих да се поведе Ђурђевић или Стојиљковић, неки десни фул бек умјесто једног од штопера, и можда поведе СМС-а под притиском јавности умјесто Радоје.
Цијеним да ће Муслин повести оне које су стално ту били.
Објаснио сам ја лигу нација на теми квалификација. Шампиони дивизија иду на ЕП, 4 дивизије, ако се деси да из А дивизије оду сви кроз квалификације иду 2 тима из Б дивизије. У А дивизији су најјачих 12 по раног листи.