_Krol_ je napisao:
iako mi slager uvijek pribije sto ih psujem ja moram jos jednom....nek se napuse kurca a muslin nek ga glaba do beograda...autobusom
pa jeste,ne volim ja to psovanje nasih igraca,ni u borcu ni u reprezentaciji....ali se slazem sa svime sto ste napisali,da je igra bila uzas,sramotna pred onoliko nasih ljudi..najezio sam se kad je himna bila...
valjda cemo se plasirat...koliko vidim,cak i ako nam se uzneda prekosutra,i sa bodom smo prvi u svim kombinacijama ako vels ne pobjedi irsku...al naravno,treba se skupiti,i ici na pobjedu i samo pobjedu...
a ako izborimo rusiju,onda valjda i muslin poslusa vox populi,odustane od tvrdoglavosti,sujete...rjesi se nekih starijih igraca i za rusiju pozove ove mlade lavove koji su sad u naponu i zeljni dokazivanja,a igraju u vrhunskoj formi...naravno,mislim na novozelandjane,predvodjene sergej milinkovicem savicem,andrijom zivkovicem,nemanjom maksimovicem i jos nekima..pratiti i blekija milenkovica,nemanju radonjica...sjajne djecake imamo....oni sad treba da igraju,dok su gladni dokazivanja i zelje da naprave vrhunsku karijeru,mocne transfere..a u punom su naponu snage,brzine...umjesto ovih nekoliko starijih,koji vise niti imaju toliko motiva,niti snage i brzine,niti im je tjelo u tim godinama vise uopste sposobno da se regenerise svaka 3 dana u tom turnirskom tipu takmicenja koje nas ceka....
ako sad necemo iskoristit to nase blago u vidu omladinskih prvaka svijeta 2015,zbog licnih sujeta,"vizija"...onda ih ne treba zvati ni kasnije,kad im popuste i sportski i finansijski motivi,jos uz sve to ih i povrede i zamor krenu nacinjat polako...previse je starih igraca u timu...u suprotnom,muslin ce biti samo jedan u nizu sujetnih selektora dovoljnih sami sebi,koji misle da je reprezentacija tu zbog njih,a ne oni zbog reprezentacije..petkovic zove svog sina,antari ne treba arnautovic i trazi i dobija 100 000 evra mjesecnu platu,pizonu je misimovic debeo,sinisi od 11 igraca je 6 managerskih,curcicu zbog guranja nekih poluigraca,otkazuju nemanja matic,gudelj,tadic,itd,itd...
al dobro,idemo korak po korak,najvaznije je pokusat prebolit ovaj sok od sinoc,i pobjediti kako se zna i umije prekosutra...svima nam je veci sok igra,nego poraz...da nas austrijanci onako sabiju presingom,da 90 minuta ne mozemo dva dodavanja sastavit,nevjerovatno...koliko god smijesno i zalosno zvucalo,sinoc je od svega vidjenog na terenu,najbolji-rezultat