MuskoBre je napisao:
Babovic se izgleda drogira, cuj "Zvezda ima dobre navijace, mi najbolje"..Pa sunce ti poljubim, vi ne mozete napuniti salu za fizicko u osnovnoj skoli, a ne nesto vise.
A j..i ga, šta si očekivao

Neće valjda da kaže da su Zvezdini navijači bolji, vidiš da za manje packe, dobijaju šamaranja od svojih navijača i to još ono dijete Marković, koji realno ništa nije kriv...
Šalu na stranu, Partizan je iskusniji i igrači poput Vukića, Ilića ili Dijare, ofanzivno mogu da donesu puno problema zadnjoj liniji Zvezde. Neiskustvo, neuigranost i nesigurnost, koju će donijeti činjenica da je polovini defanzivne linije, to prvi derbi, može da bude prevaga na stranu Partizana. Ako Partizan da prvi gol, bojim se problema, jer dosad igrači Zvezde nisu pokazali stabilnost, koja bi ih dovela do toga da igraju svoju igru, bez obzira na rezultat... Prosinečki i dalje traži siguran pas, počev od golmana do samih napadača, a imam utisak da je, i pored dobrih igara, to još uvijek daleko od onoga što bi on htio...
Meni je Kasalica zasad pravi plus, pored očekivanih partija Milivojevića, pa i Mladenovića. Ovaj prvi je eksplozivan i brz, odlično se kreće u napadu, otvara prostor i čini se da naprijed može dosta da uradi i iskosristi prostor kojeg će biti ako Borhaa bude vezao na sebe 2-3 odbrambena igrača. Plus što će Partizan ipak igrati otvorenije od ostalih JSL ekipa, što će mu stvoriti dodatni prostor. Minus je što nije potpuno spreman, tako da njegov ulazak treba očekivati kasnije... Ali mene je partijom protiv BSK-a, definitivno kupio. Istina, jedan utakmica nije mjerilo, ali kad se sjetim kako je u Slobodi pretrčao Ivanova za gol Partizanu, a i onog voleja protiv Zvezde, mislim da smo dobili sjajno pojačanje...