banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2013, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Regionalno finale 90/91 god. bilo je cudno sto je uopste Borcu neophodan neko sa strane, pogotovo centar, jer em je generacija 91. bila stvarno dobra, sto se koliko-toliko i danas vidi, em su visoki igraci uz Milekica bili najjaci adut. Inace, momak me tada uopste, u odnosu na ostale, nije nesto impresionirao( sto samo po sebi govori koliko nase Banjalucane nije ko imao pogurati i koliko je talenata bilo- ali najvise zbog trenerskog kadra, nisu postali igraci kakvi su mogli postati)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 00:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ova cetvorica u cska su izdominirali,svi su bili dvocifreni.micov momacki odigrao

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
To je okosnica nase reprezentacije, oni plus Bjelica su prva postava po meni. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 08:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
1987 je napisao:
Regionalno finale 90/91 god. bilo je cudno sto je uopste Borcu neophodan neko sa strane, pogotovo centar, jer em je generacija 91. bila stvarno dobra, sto se koliko-toliko i danas vidi, em su visoki igraci uz Milekica bili najjaci adut. Inace, momak me tada uopste, u odnosu na ostale, nije nesto impresionirao( sto samo po sebi govori koliko nase Banjalucane nije ko imao pogurati i koliko je talenata bilo- ali najvise zbog trenerskog kadra, nisu postali igraci kakvi su mogli postati)

Je li to finale kada je Toco Bosni dao 45p, kasnije osvojili. Bozic vodio klince

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jaoo,tek sad na onom forumu procitah neki intervju sa mirko novosel.ladno covjek rece da srbiju ne smatra ozbiljnim protivnikom i da ce se oni boriti sa litvanijom i cg za prolaz dalje
Kaze jedan ma kad nas krene sut mi idemo preko 100 poena tako da onaj ko nas misli pobijediti morace ici preko 100 hahaha.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Novosel: Srbija nam neće biti problem na EP

Hrvatski trener smatra da će glavni rival Bosni i Hercegovini u grupi na Eurobasketu ovog leta biti Litvanija i Crna Gora, dok od "orlova" i Makedonije ne očekuje mnogo.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je prvo mesto u u proteklim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji pod vođstvom selektora Aleksandra Petrovića i njegovog savetnika Mirka Novosela.

Novosel smatra da je ključ uspeha košarkaša BiH bio kvalitetan rad i priprema za utakmice.

"Nije mala stvar osvojiti prvo mesto u grupi u kojoj igraju Gruzija i Letonija. To je rezultat dobrog rada, ali još bitnije je da se formirala nova, mlada selekcija košarkaša koja pred sobom ima sjajnu perspektivu", rekao je Novosel agenciji Fena.

Član košarkaške Kuće slavnih je istakao da su kvalifikacije bile samo prvi korak za selekciju BiH, i da je sada potrebno ostaviti dobar utisak na Eurobasketu.

"Potrebno je dobro pripremiti igrače i naći adekvatne sparing partnere u pripremnim utakmicama, jer će nam grupa u Sloveniji biti teška. Treba proširiti krug igrača i kompletirati ekipu, da igra ne bi zavisila samo o nekolicini igrača", objasnio je Novosel.

Iskusni hrvatski stručnjak smatra da će najozbiljniji protivnik BiH u grupi biti Litvanija i Crna Gora, dok od Srbije i Makedonije na predstojećem prvenstvu ne očekuje mnogo.

"Ako se Bosna i Hercegovina dobro pripremi trebalo bi da sa Litvanijom i Crnom Gorom uđe u krug reprezentacija koje će izboriti plasman u dalje takmičenje. Kada vidimo sastave svih selekcija moći ćemo da ocenimo koliko ko može, ali za sada ove dve selekcije smatram najvećim favoritima, dok od Srbije i Makedonije ne očekujem mnogo. Za selekciju BiH je bitno da igrači počnu EP sa mnogo volje i entuzijazma i onda možemo da očekujemo dobar rezultat", dodao je Novosel.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
"Nije mala stvar osvojiti prvo mesto u grupi u kojoj igraju Gruzija i Letonija.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma sta ce bolidi, moraju se necim zanimati, napokon su na nekom velikom takmicenju, valja to iskoristiti

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma to je odlicno :) . Zamislite samo naslove pred utakmicu :lol: . I onda razocarenje posle debakla 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Odbićemo ih k'o Daljca na golu :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
skeva je napisao:
Ma to je odlicno :) . Zamislite samo naslove pred utakmicu :lol: . I onda razocarenje posle debakla 8)

Ааааааах... највећи гушт на сваком првенству! Чак и кад ми оманемо, ту је увијек кукњава босанских коментатора да ми поправи расположење :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Nije mala stvar osvojiti prvo mesto u grupi u kojoj igraju Gruzija i Letonija.

Ako se Bosna i Hercegovina dobro pripremi trebalo bi da sa Litvanijom i Crnom Gorom uđe u krug reprezentacija koje će izboriti plasman u dalje takmičenje. Kada vidimo sastave svih selekcija moći ćemo da ocenimo koliko ko može, ali za sada ove dve selekcije smatram najvećim favoritima, dok od Srbije i Makedonije ne očekujem mnogo.

:lol:

Svako ima pravo da mašta ;)
Pa tako i Novosel.
Ali baš je nalupao svašta u svojoj izjavi.
Ali, Novosel odavno nije onaj treneski kalibar kakav je bio...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
@MiskoRaznatovic Čestitam, dobili ste novog reprezentativca BIH, nije džabe @SavovicBoris nestao sa tvitera. Dino Konaković zadovoljan.

Izgleda da je Savovic odlucio.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dugo su ga i ganjali, mada jos to nije 100 posto...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jadnik jos ceka nebi li ga MOZDA neko kontaktirao iz Srbijanskog saveza :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 23:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

po meni on i nema nekakvu kvalitetu za reprezentaciju osim tog skoka sto nas je zajebavao u kvalifikacijama ali opet tako momka zajebavati stvarno nema smisla.malo nas je al smo govna

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam da li si gledao ali npr. u Zvezdi Samardzinski nema nista drugo osim skoka i malo bolje odbrane od ove dvojice, a znas koliko odbrana izgleda drugacije sa njim, posle samo 2 treninga je odigrao utakmicu. Takve sitnice znaju biti presudne.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 00:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ne znam da li si gledao ali npr. u Zvezdi Samardzinski nema nista drugo osim skoka i malo bolje odbrane od ove dvojice, a znas koliko odbrana izgleda drugacije sa njim, posle samo 2 treninga je odigrao utakmicu. Takve sitnice znaju biti presudne.

pa znam,i ja kazem da nam je potreban neko kao on ili novica koji ce uvaliti lakat protivniku i skociti za koju loptu.meni je bas bez veze kad u reprezentaciji nemamo nekog drskog ili ti bezobraznog igraca.pazi ove nase sad,sve neki fini,kulturni

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 05:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad citam neke vijesti, u toku je evropsko prvenstvo za reprezentacije do 16 godina. Srbija je pobijedila Francusku, neki mali koji je vec presao u Barselonu je izdominirao (Pena), ali najzanimljivije mi je bilo da su Francuzi u trecoj cetvrtini dali 1 (slovima: jedan) poen 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 09:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hahaha,dominiraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]