RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ja samo da pitam ko je onaj nas jebeni napadac koji je sinoc poceo, jadan je Srpski grb kad za njega na terenu najvise gine Adem i Miralem...
Ma to je najveći problem... Zamisli šta smo dočekali, da za srpski grb najviše ginu Muslimani. Sramotno.
Inače me živo zanima, pošto sam odgledao samo prvo poluvrijeme. Da li se to u drugom nešto drastično promijenilo ili sam ja ispao iz tokova "modernog fudbala", pa nisam vidio tu odličnu igru naših reprezentativaca. Osim hrpe standardnih opravdanja poslije meča (nismo imali sreće, lopta nije htjela u gol, visoka trava, izduvana-preduvana lopta itd...), meni je jedini utisak, da su Poljaci meč odigrali sa pola snage, iako ne volim te otrcane fraze. Nisu nešto pritiskali u sredini, pa se stekao utisak da naši igraju solidno u polju, uspjevali su da povežu par pasova. Sa druge strane, jedan defanzivni JSL ekspert (čitaj:trener bunkeraš) tipa Radovana Ćurčića, mogao bi bar da se zapita i analizira kako mu u fazi odbrane na 30 metara od gola, Poljaci vežu pasove na malom prostoru, kao da igraju protiv čunjeva na treningu... Otkud Blaščikovski sam na udarcu na 15 metara od gola sa tolikim centralnim blokom i kakvo je ono branjenje Levandovskog prilikom centaršuta iz kojeg je pao gol. Tošić okrenuo dupe i izbacio desnu nogu i on je kao taj koji je trebalo da pomaže defanzivno na toj strani. A kao Tadić je slab defanzivac, pa iz tog razloga nije pozvan.
Izbor igrača je isto tragičan. Ivanović i Kolarov imaju cementirana mjesta u 11 iako su van forme obojica i obojica su odigrali jako loše sinoć. Poljaci su bokove otvarali kako su htjeli. Rajković na štoperu? Pa koliko je taj odigrao ozbiljnih takmičarskih utakmica u zadnje dvije sezone. U napadu se nešto izrodilo, mahom kroz individualne akcije, prvenstveno Ljajića. Tošić i dalje carini loptu i pokušava da je doturi saigračima onda kad mu propadne i opcija da je spiči u aut. Sve u svemu, i dalje tragično...
I još samo ovo...
U 2015. godini reprezentacija je odigrala osam utakmica i izgubila pet, a pobijedila Azerbejdžan, Jermeniju i Albaniju. Eto, to je otprilike naš nivo...