banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2011, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Искрено не знам, осим оно што сам видио у интервју Робијевом да о њему не жели више да прича и да је сад све до клуба...
Очито да је ту било још ствари осим оних за које смо чули или читали о њима, јер не вјерујем да би се тако лако одрекао играча који има ѕавидан квалитет. Нешто је морао баш дебело да заје....

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pa kako da nije debelo zajebao, prošli bismo u kupu a vjerovatno i titulu uzeli da je on bio tu od početka :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

мислим да има и пуно више од тога нажалост...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da nije Lukiću opalio ženu? :lol:
Da ga nije neko potplatio da pravi sranje?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.mondo.rs/s207782/Sport/Sport ... vezdi.html
Kakav je ovo text, nije valjda da ce ova mrcina adzic ostati u klubu ili su ga poslali na odmor dok ne rese pitanja oko njega

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Hertzog je napisao:
http://www.mondo.rs/s207782/Sport/Sport ... vezdi.html
Kakav je ovo text, nije valjda da ce ova mrcina adzic ostati u klubu ili su ga poslali na odmor dok ne rese pitanja oko njega

Mondo je Vesićevo javno glasilo, pa ne treba očekivati od njih kritičke tekstove prema sadašnjoj upravi ili eventualno nagovještaj neke bure. Meni lično, iz ovoga izgleda da je sav posao oko Pačeka, završio Rambo, a Adžić ide tek protokolarno, da glumi budalu i slika se po Brazilu, da kao juri i profiliše pojačanja...

Lično, zadovoljavajuća situacija bi bila i da Tumor Adžić ostane tu gdje je, ali da posao oko pojačanja preuzmu drugi, a da on samo formalno bude na funkciji. Otprilike kao što je sada slučaj. Ali Rambo recimo poznaje brazilsko i južnoameričko tržište, a sa novim pojačanjem, odatle može da se došlepa još samo jedan fudbaler. Kako popuniti ostale rupe u timu, kojih će biti napretek?

Inače vezano za odlazak Ninkova, sad mi pade na pamet, kako je Piksi, prije par godina, Žigića prodao za 5 miliona, pola godine prije isteka ugovora. Tad je zbog te prodaje, bio razapet kao Isus Hrist, a sada kapiten ode za manje od miliona. Srozani su standardi do maksimuma...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево и мене након дуже времена, имао сам доста за рећи послије Чачка и Спартака али било би copy/paste прошла, претпрошла сезона.

Позитивно сам изненађен амбијентом у Новом Саду поготово након Вошиног купа и наше бламаже у Чачку. И поред до грла закопчане Војводине са њима се може играти јер не играју класичан бункер већ се покушавају надигравати. Шта тек рећи за 2 - 0, лијепе потезе, дриблинге ... Сјајна завршнца сезоне у знатно ослабљеном саставу. Из састава бих издвојио Вешовића и Мијаиловића јер су играли на њима страним позицијама и посао одрадили јако добро.

Никад ми није било јасно како Илић није успио у Партизану јер је по мени ријетко квалитетан играч у домаћој лиги. Сувишно је говорити како би се супер уклопио у овој формацији Просинечког.

Што се одлазака тиче очигледно је да ће бројка бити довољна за један минибус јер се годинама гомилао број неквалитетних играча. Са друге стране кад су доласци у питању нисам нешто оптимистичан у вези са доласком неких великих имена, евентуално очекивати неког Бразилца на невиђено и уздати се у препоруке Гринга из Бразила. Ако је могуће задржао бих или Исаха или Адија. Овај други уз бољу плату био би миран и професионалан барем годину дана јер тешко да ћемо квалитетнијег штопера од њега пронаћи.

Идеално би било да тим појачају и неки прекаљени домаћи играчи типа Драгутиновић и Деспотовић јер нам искуство евидентно недостаје што се показало у сусрету против Борца и Спартака гдје нам људи из 3 шансе дају 4 гола. Било како било, тим искупити до краја јуна па лагано до четвртог преткола Лиге Европе а онда шта нам бог да.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Adza je ljudi u Brazilu da dogovori sve detalje oko prijateljske utakmice . Igrace ce nam dogovarati Rambov brat (inace Adzin veliki prijatelj) u dogovoru sa Robijem

Inace Dragutinovic, Ergic su bili danas u Beogradu, pregovaralo se sa njima vidjecemo sta je bilo. Realno ako ide Tosic ja sam vise za Lekovica iz Rada ali ocito da Robi gotivi Rodica (sa njim je inace on ranije pregovarao).O tome kako bi nam dosli Ergic i Dragutinovic ne smijem ni da pomislim. Ergica inace zeli njegov Bazel

Inace sam se slatko nasmijao natpisima u novinama :evil3: sta moje kolege dopustaju pa to je strasno. Napisali su kako smo zagrijani za Rikija Alvareza, najboljeg igraca Veleza. Samo cu napisati da momak vrijedi citav nas dug 20 miliona :lol: i mi cemo ga kao pokusati dovesti. Uzas lika inace traze Arsenal i Roma

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ja nikako ne bih pustio tosica. nikakvog lijevog beka nemamo, a po svemu sudeci za sad smo tanki na stoperu, sto on takođe moze pokriti.

sta je sa mihajlovicem????

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I ja bih volio da Tošić ostane. Po mom mišljenju dobar igrač, koji može pružiti dosta.
Mihajlović bi trebao da bude spreman za iduću sezonu. Taman dobro došao.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da jebote, potpuno smo zaboravili na tog momka.... Nadam se da ce biti pojacanje za nasu odbranu...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?id=52015
Kakav je ovaj mali, zna li iko, i ima li sitine da hoćemo da ga dovedemo? Ako je bio proglašen za najboljeg igrača CG zajedno sa Savićem, onda je vjerovatno dobar.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Мали је добар али ми немамо тих пара за обештећење. Такође не може одмах у први тим има недостатака у игри. Ипак, оно што знам од њему је да је изузетно талентован (али заиста код Црногораца чим шутне лопту је нови Дејо или МИЈат :lol: ) и вриједан попут Вешовића. Значи тренира, шути и траћи шансу...
Реално можемо га узети само ако му ДЕјо нареди гдје да иде. Динамо ако га буде желио може да плати и обештећење и његову плату...Партизан ће искрено тражити неког искуснијег мада су и они у предности због ЛШ

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma da, spreman ce biti mihajlovic, a mene zanima da li ide iz kluba, ili ostaje.

brigate, imas li kakvu informaciju za nekog napadača? ko nam je najbliži?

i postoje li zaista neke šanse da se dovede filjo? ja sumnjam u to

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja isto mislim da je to tesko...ima puno bogatih klubova od nas koji se interesuje za njega ali je clan famozne agencije Trafik koja saradjuje sa nama.
imaju jos tri spica vidjecemo sta ce se odluciti...
ja do nedjelje ocekujem potvrdu dogovora sa tri igraca...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesu neke zvjerke u pitanju? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek je Koroman otišao, ostalo će sad doći samo od sebe...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li koroman bio pod ugovorom ili je otisao kao slobodan igrac? Dobismo li ista para za njega

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa trebalo bi da smo dobili neku crkavicu, a sad da li smo je zaista dobili ne znam.
koroman nije bio slobodan

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
ОК, дјечаци, завршена је још једна сезона без трофеја, сезона коју ћемо настојати што прије заборавити.

Настављамо овдје: viewtopic.php?f=9&t=56206

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94

Sva vremena su u UTC [ DST ]