mandrak je napisao:
Dok ne dodje neko sa idejom i pobjednickim mentalitetom kao sto je sasa dordjevic u kosarci mi nikad nista necemo napraviti.sta ce ovaj jadni curcic,poslije ove avanture ce moci samo voditi neki jsl tim sto dovoljno govori o kvalitetu.
Ludi mihajlovic je imao sve predispozicije da to uradi ali covjek je konj koji se inati novinarima,igracima i kome sve ne samo da bi zadovoljio svoju sujetu
Nikad mu necu oprostiti onu stratnu postavu u zagrebu
Како ово само симпатично звучи, и истовремено тако грубо истргнуто из стварности, као кад наиђете на усамљен лист књиге док труне у некој локви. Ми смо у кошарци увијек имали главу и реп, играче и тим, систем, тренере, и на крају, посљедично, и резултате. Задњих година има посртања, што је нормално, али и даље постоји колико-толико добра основа, и зато је лако да дође неки Саша Ђорђевић (није лако, али је поента јасна) са идејом и побједничким менталитетом. У фудбалу никад нисмо имали ништа од тога, бар не систематски, осим сувог талента, вјероватно, али он сам по себи није довољан за нешто веће. Тако и данас, у кошарци су наши играчи креатори и носиоци игре у најбољим клубовима, док су у фудбалу углавном водоноше и крљатори у најбољим или барем врло добрик клубовима. Чак је и Матић, наш вјероватно најбољи играч, водоноша једном Азару, Матић туче и крпи рупе, Азар креира и забија. Дисциплине никад нисмо ни имали, као ни побједничког менталитета. У нашем фудбалу је увијек све ишло стихијски, на хо-рук, само смо сад играчки јаднији него икад, па негативне ствари лакше изађу на видјело.
Опет, то не значи да се нема квалитета да се одлази на првенства, барем на свако друго, мислим да има, али све те илузије о селектору који ће донијети неке силне промјене, па то је комично. Не треба заборавити да су ти селектори такође били играчи са истим таквим особинама - како онда очекивати од њих дисциплину и "побједнички менталитет"?