_Felix_Moses_ je napisao:
bigman je napisao:
BlackHand je napisao:
I Roma i Juventus imaju više šanse od Intera..
Ali je Inter bolji i od jednog i drugog.
Inter nije bolji ni od Rome ni od Juventusa. Inter je ruzna, forsirana ekipa nikad sastavljena kako treba. Oni su nekako nabacani, ali nabacani skupim igracima od kojih su neki umisljeni, neki po citav dan pijani a neki su poceli propadati. Svako malo Inter bljesne i razbije nekoga, ali uglavnom se provlace na guzove i rijetko posteno i konkretno nekoga dobiju. Ne svidjaju mi se kao ekipa i ne bi volio da prodju, ali svasta se moze desiti za 2 mjeseca.
PS
Inter nikada nece osvojiti Ligu Sampiona, Inter nije klub.Момак, не лупетај. Интер је 2 пута освојио ЛШ. Мислим да је чак 3 пута освајао куп УЕФА. Интер је једини клуб из Италије који НИКАД није испадао и лиге, за разлику од СВИХ осталих. То што ти се неки клуб не свиђа, не би требало да проузрокује толику количину необјективности. Интер је тренутно бољи од оба клуба. Јуве је трофејнији клуб од Интера, али и клуб који је постао синоним за фудбалски криминал и намјештања. Рома није ни једном ни другом до кољена. Ни по чему.
Аргументи типа, они нису тим, они нису клуб, они нису..., пресмјешно. Са Мурињом су још јачи, бољи и сваки играч је напредовао и побољшао своју игру, тимски рад. И кад неко три пута заредом узме титулу, а изгледа да ће и четврти пут, ту се нема шта рећи. Ово за "провлачење" можеш рећи за све италијанске клубове.
П.С. - НАЈОЗБИЉНИЈЕ мислим да је ФК Партизан, већи клуб од Роме.