banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2009, 12:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ако немате шта паметно да напишете немојте ни писати...

ко ће доћи,кад и гдје,шта се прича по граду, :confused2: :roll: :roll: :roll: ...

ми имамо своју причу и радимо на томе...и поред срања у клубу,ми смо група за поштовање...пунимо трибину колко толко,имамо масу нових клинаца који навијају само за Борац,идемо на сва гостовања,која и сами финансирамо,радимо добре кореографије,графите,имали смо и акције о којим многи још сањају,надгласали смо сваку групу,посебно у гостима...дођемо им у град не најављено полицији, за разлику од свих који долазе у наш град тако да :fist: ...њима је Бањалука увјек била изазов и сви покушавају сад да се докажу код нас,имају пуно бољи клуб од нас и опет нам нису равни...

ако не требају наше слике да буду и на овој теми онда не знам :oops:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
A šta ti imaš protiv destegodišnjaka?

I ja sam imao toliko godina (dobro, malo više) kad sam krenuo na tekme...sa starijim, vodili me. Grupa nastaje tako....

U prethodnim godinama se pogrešno radilo..imao si vodje koje vezze nisu imali o grupi...pjevalo se Karadžiću i ostalim glupostima.

Sad su stvari malo drugačije...odredjen broj momaka je odlučio da krene bukvalno od nule. Ne moram ni da govorim koliko represije su iznijeli na svojim plećima, koliko hapšenja..koliko razočarenja. Koliko puta smo se svi zapitali..pa je li vrijedno sve ovo? Ugled Borca se rasipao... svaka šuša je krala koliko je stigla...

Pa gdje smo danas? Imamo jednu od najorganizovanijih grupa u BiH...svjetlosnim godinama smo ispred ostalih. Stajali na crtu svima..otišli gdje god se moglo....i kad god se moglo. Pratili svoj klub..svoju strast...

I sad treba neko od kvazi Banjalučana da tu nešto kenja...kao klinci..ovo-ono... A zašto? Zato što smo vjerovatno jedini veći grad na ovim prostorima u kojem je doskora riječ navijač bila sinonim za propalicu, narkomana..slučaj..i šta sve ne. Ljude je sramota bila da idu na Borac...najlakše je navijati za velike iz topline svoje fotelje 400 km daleko od stadiona...i skupljati pare da se pogleda neka velika utakmica. Ma daaaaj...nabijem ja to na kurac.

Vjerovatnio bi vi palamudani i bili na tekmama da je Borac veliki klub kao što je bio..pa da se u BL igraju velike utakmice..ooo tad ne bi mogao da prođeš gradom od silnih Vulturesa...sa sve svojim kapicama..i šalovima...smiješno.

Zato vas molim da ne kenjate...i jebe mi se šta ko od vas misli...meni je srce puno kad na Istoku vidim mlada dječja lica koja grlo cijepaju za svoj grad, svoj klub...nije to samo tekma, rezultat...mnogo je više od toga. Neki to zovu lokal-patriotizam...jedinstvo..osjećaj pripadnosti. Ne možeš baš otići u Beograd..i osjećati se tako....stranac si brale ipak.
U subotu na Istoku sam vidio i puno djevojaka...sa šalovima..pjevaju..bodre..zezaju se s društvom..neprocjenjivo.

Gostovanja su ipak nešto drugo...a tu smo najjači...

@bles: razumijem te..ali vidiš da nije vrijedno...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislim da hik nije mislio na slike nego na text uz nju koji si napisao :wink: :wink: :wink: A mozda se i varam. Nebitno, samo sam hteo da kazem coveku da ne lupa puno gluposti jer svakako je za pohvalu to sto radite i od pocetka ove kampanje sam vas podrzavao, ma koliko to nekome znacilo ili ne. Nisam nikada navijao za Borac, ali sto ne bih pogledao utakmicu ako vec imam priliku, samo sto to neki ljudi ne razumeju...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Отићи ћу на утакмицу кад год хоћу, и бићу на трибини на којој хоћу. Мој ћале се борио за ову земљу као и сви други, и не може ми нико то бранити. Кад чујем приче, овакви нам не требају, овакви требају, најежим се жив.
Citiraj:
Ne možeš baš otići u Beograd..i osjećati se tako....stranac si brale ipak.

Нисам прави ДЕЛИЈА, али се на Сјеверу никад нисам овако осјетио како си ти написао, већ потпуно супротно! Да ли то значи да не могу ићи на утакмицу Борца? Да ли то значи да ће ми неки индијанац у граду срати зато што носим неко обиљежје Звезде? Волим Борац и поштујем, али не као Звезду, из милион разлога. Одједном сам непожељан на утакмици Борца? Нећу ићи у коп, али навијаћу за Борац кад год будем могао. Прилично сам редовно на утакмицама, гледам, плаћам карту и да видим ко ће ми то забранити? Потпуни локал-патриотизам можете очекивати тек од генерације `96-`97, јер они су рођени у БЛ. Овако имаш 50% људи са стране (ја сам избјеглица), и не могу они то осјећати тако. До тада нико нема права да зајебава људе који навијају за остале СРПСКЕ клубове!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Bigman, šta se sekiraš? Ionako 50% borčeve tribine navija (ili je navijalo) sa istog tog severa na koji i ti ideš.

Drugih 50% je išlo na jug...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Aуууууууу....
Сад кад крене пљување! 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Na Borceve utakmice idem skoro 23,24 godine a imam 30god.Secam se kao da je bilo juce kad me stari za ruku i na gradski stadion,od svoje mozda 15 pa do 18 godine sam bio clan vulturesa,isao redovno i na domace i na gostujuce utamice,to je ono vreme kad je meni se cini Medo bio vodja,kad su glavni rivali bili Borac i Rudar iz Prijedora i Borac postujem i dan danas ali sam uvek vise voleo Partizan.Koliko se dobro secam to pre nikada nije bio problem jer bar 70 posto lesinara navijalo za Partizan ili Zvezdu tako da ne vidim u cemu je sad problem.Onda brate nesmemo navijati ni za reprezentaciju Srbije ako idemo tom logikom.Vas lesinare takodje postujem i podrzavam to sto radite ali brate u ovakvim stvarima sto se tice Partizana i Zvezde preterujete.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Poslednji put menjao SIJUKS dana 03 Mar 2009, 22:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
shoole je napisao:
Aуууууууу....
Сад кад крене пљување! 8)

nisam pisao napamet 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
SIJUKS je napisao:
to je ono vreme kad je meni se cini Medo bio vodja

Знаш колико сам ја пута ишао са Медом на Звездин Север?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
bd2308 je napisao:
Bigman, šta se sekiraš? Ionako 50% borčeve tribine navija (ili je navijalo) sa istog tog severa na koji i ti ideš.
Drugih 50% je išlo na jug...

чиста лаж.

држите се теме, и распатикајте на одговарајуће..
viewtopic.php?f=9&t=32970
viewtopic.php?f=9&t=38775

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
shoole je napisao:
SIJUKS je napisao:
to je ono vreme kad je meni se cini Medo bio vodja

Знаш колико сам ја пута ишао са Медом на Звездин Север?

Verujem ti

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
a jebemti zivot, borac i rudar prijedor, e to je bio rivalitet. ne znam koje je godine to bilo, ali ono finale kupa RS i pun stadion ce se tesko ponoviti. ja sam nekad isao na utakmice borca, zadnju sam pogledao prije par godina, borac je tad kod kuce izgubio od celika iz zenice 1-0, i od tad nisam otisao na stadion. eh borac, zalosno je da se jedan borac iz godine u godinu bori za opstanak/plasman u ovu ligu BH. da ima pameti kao sto nema, trebao bi svake godine da bude jedan od favorita za naslov. ali, prica ne ide tako....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 00:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
bigman не знам шта је теби и осталима...ко од нас брани вама да идете на утакмице Борца?

слажем се да су у прошлости неки наши људи навијали поред Борца, за Звезду и Партизан...али да је тако и данас, то није истина!!!
и већина нас који водимо трибину никад није ишло на сјевер ил југ...

једини братски клуб нама је Војводина...тако да обиљежја звезде и партизана никад не требају на нашој трибини,колко год они били исто српски клубови...
и нормално да је нама стало да сви клинци из града навијају само за Борац...

пс.следећу текму наш клуб игра у Орашју...до изнемоглости!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 00:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto Sijuks kaze, davno se islo na utakmice borca, u vreme kada su ovi sto pametuju sisali palac. I ja se secam vremena kada su Medo i Zeljo bili vodje navijaca, ja sam tada trenirao u borcu i bio perspektivan golman, ali me povreda sprecila da nastavim... I sad kad sam bio na utakmici protiv Celika, Zeljo stoji van kopa na istocnoj tribini i gleda tekmu, sto ti balavci nisu prisli i rekli mu da navija iz sveg glasa ili da ide sa tribine... A tek ta prica da navijaci borca ne idu na Zvezdine/Partizanove utakmice... to mogu klincima prodavati, a ne meni ili nekim ovde sa foruma...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 02:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
bles je napisao:
bigman не знам шта је теби и осталима...ко од нас брани вама да идете на утакмице Борца?

слажем се да су у прошлости неки наши људи навијали поред Борца, за Звезду и Партизан...али да је тако и данас, то није истина!!!
и већина нас који водимо трибину никад није ишло на сјевер ил југ...

једини братски клуб нама је Војводина...тако да обиљежја звезде и партизана никад не требају на нашој трибини,колко год они били исто српски клубови...
и нормално да је нама стало да сви клинци из града навијају само за Борац...

пс.следећу текму наш клуб игра у Орашју...до изнемоглости!!!

Па нисам мајмун да Звездина обиљежја носим на трибину! Надам се да ти је ово био лапсус, јер сам ја јасно нагласио да се ради о ситуацију у граду. Нећу да се правим Лешинаром, јер то нисам нити желим да будем. Апсолутно вас подржавам у сваком смислу, за мене сте веома добра и перпсективна група и знам много више ствари о томе него што мислите. Само желим да нагласим да су акције као што сам навео глупе и контрапродуктивне - ове које се ондосе на обиљежја, као и остале које се односе на спрјечавање прича и навијања за Звезду и Партизан. Ионако су то двије државе (нажалост). Вријеме ради за вас, боље да се сачека мало, него да се праве конфликти прије времена. За пар година ће сасвим нормално бити да нико из БЛ не навија за београдске клубове... Ово што сам написао да ми неко брани, рекао сам зато што је неко поменуо као: "Не требају нам овакви, не требају нам онакви..." Тога не смије бити. Поздрав!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 10:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Hertzog je napisao:
Sto Sijuks kaze, davno se islo na utakmice borca, u vreme kada su ovi sto pametuju sisali palac. I ja se secam vremena kada su Medo i Zeljo bili vodje navijaca, ja sam tada trenirao u borcu i bio perspektivan golman, ali me povreda sprecila da nastavim... I sad kad sam bio na utakmici protiv Celika, Zeljo stoji van kopa na istocnoj tribini i gleda tekmu, sto ti balavci nisu prisli i rekli mu da navija iz sveg glasa ili da ide sa tribine... A tek ta prica da navijaci borca ne idu na Zvezdine/Partizanove utakmice... to mogu klincima prodavati, a ne meni ili nekim ovde sa foruma...

што би му неко пришао ? човијек није у причи 7,8 година....

када ће ти "навијачи" ићи на текму звезде или партизана ако неће на дерби ? а ето у суботу се играо дерби а на истоку је било највише људи у копу у последњих 15 година.........

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super svaka cast...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 11:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Nov 2008, 13:23
нашем Борцу је потребна подршка у 17.колу, луда кућа.

СВИ У ОРАШЈЕ!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 12:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
_Leo_ je napisao:
...
када ће ти "навијачи" ићи на текму звезде или партизана ако неће на дерби ? а ето у суботу се играо дерби а на истоку је било највише људи у копу у последњих 15 година.........

I opet ih nije bilo dovoljno da popune prostor ispod šetalice.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 17 Jun 2010, 22:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]