banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2015, 15:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
mislimda se stimac i mandic ne mogu porediti iz par razloga.
realno, stimac je epizodista u reprezentaciji a mandic je bio itekako bitan dio mlade reprezentacije na sp.
stimac je ekstra lik, i stvarno svaka mu cast na razmisljanju!

mandica razumijem jer je kao razlog nepozivanja dobio glupo objasnjenje(koje nije trazio). ne radi se o onom maminom sinu filipu jankovicu npr!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
А истина је да се не може поредити, Штимац је озбиљан играч који је наступао за сениорског вицешампиона свијета, а овај клинац за младу репрезентацију, што је тек нека трећа лига фудбала.

Ма, да је и најбољи играч свијета, нема се право тако понашати. Не у смислу да није требало да прихвати позив Црне Горе - можда је њему млада репрезентација Србије у ствари служила да би себи подигао цијену, а жеља му је одувијек била да игра за Црну Гору - и то ми је у суштини ок. Али ако је у питању неки инат, па макар му била и нанесена неправда, онда нек иде у три лијепе.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uloga stimca u osvajanju drugog mjesta na sp? Statistika?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Какве то везе има? Човјек је међу дванаест најбољих које Србија има већ задње двије или три репрезентативне акције, мислим да му то даје одређени кредибилитет. Да подсјетим, да причамо о врло високом, скоро највишем нивоу играња кошарке. За разлику од клинца који је био дио тима (али не баш један од кључних играча) на једном трећеразредном нивоу фудбала, и уопштено гледано, небитном такмичењу.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U pravu je popke 100%, druga je stvar sto vlakanje vise ceni fudbal nego kosarku, pa samim tim mu neki klinac bitniji od reprezentativnog centra... Stimac, kakav takav, je dokazan igrac i medju 15 nasih najboljih, Mandic je tek na pocetku karijere, mozda ga je usralo na svetskom, a mozda je stvarno dobar, to tek treba da pokaze, ali ako je inat u pitanju onda nam stvarno ne treba i neka se nosi u tri lepe... Sta ocekivati od njega za 5-6 godina, ako sada svira qrcu zbog izostavljanja sa spiska

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, taman proigrao i sada na pauzi i to duzu verovatno:

Maksimović je u utorak na večernjem treningu doživeo povredu, zbog koje je morao da se vrati u svoj klub.

"Lekarskim pregledom utvrđeno je da je Maksimović doživeo prelom baze pete metatarzalne kosti levog stopala. To je povreda koja iziskuje operativni zahvat", rekao je tim menadžer "orlova" Aleksandar Bošković.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja ne govorim o seniorskoj fudbalskoj selekciji!
stimca je popokatepetl uveo u pricu!

da pojednostavim, tj da vas pitam: da li smatrate da mandic nije zasluzio poziv zbog trenutne forme u U21 uzimajuci u obzir ko je sve dobio poziv?
i da povucem paralelu sa vasim argumentom u vezi stimca, da, mandic je u top 23 igraca koji konkurisu za tu selekciju, i da, standardan je i on bio u reprezentaciji srbije! 20 utakmica, 5 golova je dao u poslednje 2 godine.
on je u tim selekcijama imao zapazenu ulogu, znacajniju od stimca u kosarkaskoj reprezentaciji.
utakmice koje je igrao su na vrhunskom nivou za taj reprezentativni nivo koji je njegova generacija igrala isto kao i stimceva, ali razlika je u ulogama, doprinosu rezultatu koji su postigli.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није уопште битно да ли ми сматрамо да ли је он заслужио позив, није битно ни да ли он сматра да га је заслужио, битно је да га није добио. И то је то. Колико је он био прије тога запажен или није, није важно, селектор сматра да тренутно има бољих. Њему нико не брани да буде љут и да сматра да су према њему неправедно поступили, али то треба да покаже тако што ће играти што боље и надати се позиву у будућности. Ако ти сматраш да је реакција "ко вас је*е, кад ме нећете ви, има ко хоће" исправна и оправдана, онда не можемо даље причати о овоме, јер залазимо на терен који нема толико везе са објективном истином колико субјективним тумачењем "исправног" и "погрешног".

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasluzuje, niko to ne spori, cak sam i napisao da su ga trebali zvati, ali ako je zbog toga odlucio da ide u CG, nek se nosi, ne treba nam... Niti cemo biti bolji sa njim, niti ce nam nedostajati

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
crnogorac odlucio da igra za crnu goru....ima tema na forumu o toj reprezentaciji,pa se moze diskusija nastaviti na toj temi,koga zanima...jednom rjecju,eno ga tamo....ne vidim ni jedan razlog da bi ga iko ikad vise pomenuo ovdje,pogotovo da bi se nesto stavljao na njegovu stranu.....imamo dovoljno i svojih problema...

treba iskoristiti ove utakmice sa jermenijom,francuskom,albanijom i portugalom za uigravanje za novi ciklus kvalifikacija za SP...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
crnogorac odlucio da igra za crnu goru....ima tema na forumu o toj reprezentaciji,pa se moze diskusija nastaviti na toj temi,koga zanima...jednom rjecju,eno ga tamo....ne vidim ni jedan razlog da bi ga iko ikad vise pomenuo ovdje,pogotovo da bi se nesto stavljao na njegovu stranu.....imamo dovoljno i svojih problema...

treba iskoristiti ove utakmice sa jermenijom,francuskom,albanijom i portugalom za uigravanje za novi ciklus kvalifikacija za SP...

:D :D Mislim da smo ovo pominjali neki dan :D

http://fudbal.hotsport.rs/2015/09/02/ne ... e-majicom/

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
treba iskoristiti ove utakmice sa jermenijom,francuskom,albanijom i portugalom za uigravanje za novi ciklus...

Deja vu :) :)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Mislim da smo ovo pominjali neki dan

da,hahaha..i jednoglasno smo se slozili da cemo sad (kad ne treba) poderati sve zivo,nekome cak i pomrsiti racune...a onda kad krenu kvalifikacije za SP ce opet poceti patnja i nema sanse da budemo prvi u grupi i odemo u Rusiju :lol: :lol:

al sta cemo,kakvi su takvi su-nasi su 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Schlager je napisao:

:D :D Mislim da smo ovo pominjali neki dan :D

http://fudbal.hotsport.rs/2015/09/02/ne ... e-majicom/

Ima li gde ovaj danasnji prilog sa RTS-a, gde baja kaze mi smo svoje pokazali na terenu, ne zanima nas sta se pise... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bolje da ne pročitam to :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 22:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ima li gde ovaj danasnji prilog sa RTS-a, gde baja kaze mi smo svoje pokazali na terenu, ne zanima nas sta se pise... :lol:

ko je baja?mitrovic?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2015, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tomovic... On i Matic bili na pres konferenciji. Ladno 3 novinara bila, malo se momci isfurali :lol:

I matic je malo pametovao, ali neverni Toma je dominirao

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2015, 07:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bilo bi sjajno da niko nije dosao.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2015, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=565E8013

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2015, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Stojković - Tomović, Ivanović, Spajić, Kolarov - Brašanac,
Matić - Kostić, Ljajić, A. Živković - Mitrović.

I jos jedno prodavanje igraca preko reprezentacije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]