banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa i na pripremama penali :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vidim Zigicu pratis svoj omiljeni klub... Ako i treba :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledam šta Ćiro i sirotinja rade još većoj sirotinji

Tole lopove

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OKi Zigicu, posteno

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta radi Ćiro?

Lazović je odličan igrač, kao i Petković. Moraju oni igrati. Kakav Cilinšek kakvi bakarači.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo poluvrijeme u egalu sa onakvim timom,jbg sad penal,crveni..

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ajoj tuge,grehota je ovo prenositi,prije penala faul u napadu,raznese ga Kovacevic,kontam da nije bilo penala i crvenog da ga nikad ne bi ni dali,Lazovic dobar...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opusteno 3-0, najbolje sa ovim krljatorima da se nadigravamo... Drugo poluvreme dosta bolje i konkretnije, jos uvek nedostaje igrac koji ce poslati krsten centarsut. Lazovic odlican, Dauda nastavio gde je stao, svaka deseta je opasna kod njega

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Trebali smo ga prodati da svoje mjesto u napadu zauzme Djordje Rakic 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
pendula je napisao:
Ajoj tuge,grehota je ovo prenositi,prije penala faul u napadu,raznese ga Kovacevic,kontam da nije bilo penala i crvenog da ga nikad ne bi ni dali,Lazovic dobar...

Rame u rame je bilo :) Nisu ga džaba zvali Tenk u mlađim kategorijama. I kasnije je "ubio" još jednog Tuzlaka. Utakmica jeste bila tuga do ulaska Lazovića, a onda on nije bio dobar, već se sprdao 8)
Samo, jedva sam izdržao da ne zaspim u prvom poluvremenu. Poput Milijaša.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Utakmica jeste bila tuga do ulaska Lazovića, a onda on nije bio dobar, već se sprdao 8)

Da samo si zaboravio da je u tom trenutku Sloboda imala igraca manje i da je bosanski drugoligas.
Zalosnije od toga mi je kad gledam konferneciju za novinare i trener i kapiten su zadovoljni igrom :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jeste to sve, ali sprdao se momak 8)
Ne raduje mene toliko što on razbija te drugoligaše, već što je tako hrabar nakon povrede ukrštenih ligamenata, prevladao je psihološku barijeru. Volim ga vidjeti kako igra, baš je igrač.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma to sve stoji Lazovic je bio ubjedljivo najbolji na terenu,al generalno gledajuci Zvezda je tuzna....

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 23:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima potencijala kod nepar igrača. Desna strana sa Petkovićem i Lazovićem mi se baš sviđa.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

One godine kada je dosao Prosinecki, prenosili su pripremne utakmice i secam se da je to bio jad i cemer, katastrofa za gledati... Ovo dosta bolje izgleda, pogotovo drugo poluvreme, izbaciti mrtvog Milijasa i igra odmah brza, a i pas precizniji i slobodnjaci takodje...

Kada vidim da kreten dodje na levu stranu da izvodi slobodnjak palicom bi mu svaku kost polomio, pocevsi od njegove "opasne" levice

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dauda kara bicarke, je.e se njemu za fudbal :D
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Pre tačno 56 godina, dan nakon što je Crvena zvezda je ugostila Mančester Junajted, generacija slavnog kluba je tragično nastradala i otišla u legendu.

Pre tačno 56 godina fudbalski svet je zanemeo.

Tragedija, jedna od većih fudbalskih, zadesila je Mančester Junajted, tu slavnu generaciju fudbalera i tako u zapećak bacila sjajan meč odigran u Beogradu tog 05. februara u okviru Lige šampiona, i to u revanšu četvrtfinala.

Crvena zvezda igrala je u sastavu - Vladimir Beara, Milan Zeković, Novak Tomić, Ranko Borozan, Lazar Tasić, Ljubiša Spajić, Dragoslav Šekularac, Vladimir Popović, Bora Kostić, Jovan Cokić, Rajko Mitić, sa klupe je ove igrače predvodio trener Milorad Pavić.

Legendarni Bazbi je , sa druge strane, predvodio svoje bebe i to poimence - Hari Greg, Mark Džouns, Bil Foulks, Rodžer Birn, Dankan Edvards, Edi Kolman, Bobi Čarlton, Denis Vajolet, Tomi Tejlor, Albert Skenlon, Keni Morgans.

Pred 52 hiljade gledalaca, Crvena zvezda i slavni engleski tim odigrali su meč za pamćenje, meč završen rezultatom 3:3.

Golove su postgli, za Zvezdu Bora Krstić u 46. i 58. minutu, te Lazar Tasić iz penala u 50. minutu, dok su za Junajted strelci bili Denis Vajolet u 2. minutu i Bobi Čarlton u 30. i 31. minutu. Konačan rezultat ovog uzbudljivog dvomeča bio je 5:4 u korist engleskog tima.

Plasman u polufinale elitnog takmičenja nisu fudbaleri engleskog tima dočekali da proslave na pravi način.

Vraćajući se kući iz Beograda, 06. februara, u trećem pokušaju da uzleti sa piste mihenskog aerodroma, avion u kome je bilo 44 putnika, čitav tims slavne generacije Mančester Junajteda, broj novinara i pristalica kluba, srušio se i usmrtio 23 putnika.

Na putu za Englesku, let 609 primoran je da se prekine kako bi se dopunilo gorivo, avion koji je prevozio ekipu Mančester Junajteda sleteo je u Minhen odakle su piloti Džejms tejn i Kenet Pajment u dva navrata pokušavali da podignu avion sa piste.

Treći u ovom konkretnom slučaju nije bio i srećan, već koban pokušaj.

Otežavajuća okolnost kod poletanja bio je i sneg koji je u tom trenutku padao, pista je bila pokrivena padavinama, avion je izgubio na brzini, proleteo je kroz ogradu, udario u obližnje zgrade.

Rezultat nesreće je bio poražavajući.

Među nastradalim osobama bilo je osam fudbalera koji su život izgubili na licu mesta. Kapiten tima Rodžer Birn, Mark Džouns, Edi Kolman, Tomi Tejlor, Liam Vilan, Dejvid Peg i Džef Bent. Nakon deset dana, život je u bolnici izgubio i Dankan Edvards.

Menadžer ekipe Met Bazbi je pretrpeo teške povrede, napadač Bobi Čarlton je zaradio potres mozga i povredu glave.

U čast nastradalih fudbalera, Crvena zvezda je dala predlog Evropskoj kuči fudbala da se Mančester Junajtedu dodeli počasna titula šampiona Evrope.

Junajted je te sezone imao ogromnih problema u ligi, tragedija je uzela danak i na psihičkom planu.

56 godina nakon incidenta, Engleska i čitav svet i dalje pamte. Bazbijeve bebe ostaju večno u mislima pravih fudbalskih ljubitelja, tragedija koja se desila te kobne 1958. ostaje kao nemilosrdni podsetnik...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oPOf_KO9484[/youtube]

http://www.sportske.net/vest/vremenska- ... 65524.html

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 21:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nine postao drugi put caca
nek je beba ziva i stara

vecina igraca pristala na manje ugovore, a za TV prenose dobijamo milion koji cemo odmah potrositi
Kakvo domacinsko poslovanje :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa koliko skontah to cemo potrositi na otplatu dugova bivsim igracima, kako bi mogli registrovati nove

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za Zvezdu su starteri::
Bajković, Petković, Krneta, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Lazović, Pečnik, Kasalica i Dauda.

Uz ove igrace, Mrdja i Milunovic su oni koji su u prvom planu, ali su oni povredjeni...

Znaci Bajko ostaje i Rajkovic opet na klupu...

Inace, vodimo 3-0 protiv Kopra, Pecnik, Dauda i Milijas strelci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]