banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2011, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Boze Gospode.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Nisam više sig za Adija,jel on ne zna ili mu toliko puca.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Kako smo danas castili Cacane ...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OCKiiNotEsI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Није ово била катастрофа игра. Једноставно, играмо лошије у задњих неколико утакмица. И Хајдук и ОФК и данас, нема игре. Размазио нас Жути, реално је извукао максимум из оваквог тима.

Зашто? Па рецимо, нема Евандра, изгубио се мотив јер је титула изгубљена. Данас статива и пречка, а гол Борца након новог кикса одбране (пенал ништа суштински није промјенио). Имали смо лопту, али тотоално јалово, дођемо до шеснаестерца и онда паћење и безидејност. Нико се не креће без лопте.

Срећом, крај сезоне је...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Igra je bila katastrofa, ali i ponasanje pojedinaca... Mislim da su pojedinci sami sebi zatvorili vrata naredne sezone.
Bila je ovo najlosija utakmica, toliko me sjebala da na rukometu nisam galamio vec sam veci dio zbunjeno gledao mec...
Jebo te iznervirali su me kao klinca... Robi je danas previse promjesao i doveo nas u situaciju da strijepimo za drugo mjesto...

Dva detalja su naravno zacinila sve .. Skandiranje igracima i Adzicu odlazi...

Da li je do toga dosla spontano ili vodje nesto znaju vidjecemo vec u srijedu

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mada su govorili i Uprava Napolje... Sto znaci da nije Adzic jedini koji je na nisanu... Ja ne znam sto si se toliko sjebao, videlo se odmah kakvih papaka ima u ekipi i da nisu zasluzili ni na tribine, a kamo li na teren.... Ali ja sam totalno opusten zbog ovog poraza, cekam pojacanja i kvalifikacije za EL, a onda cu se radovati/nervirati... Ocigledno je da neki od danas prisutnih na terenu, znaju da su im ovo poslednje minute u Zvezdi pa ih je boleo K, sto se videlo po zalaganju...

Opusteno Brigate, nije ovaj poraz ni tako los, skandiranje na kraju je odgovor zbog cega :)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa bas zato sto se nisu borili, primili dva glupa gola bas su me sjebali. Mene svaki poraz boli , ali ovo mi je bas bilo lose...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boli i mene, ali za divno cudo, bio sam skoro pa ravnodusan... Takva govna su bila na terenu da je smesno pricati... Neverovatno je kako su se pojedinci ponasali, boli me uvo, lakse cemo napraviti selekciju i ocigledno ce broj biti veci od onih 8 sto su pominjali kao igrace sa kojima ce se razici

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mene samo raduje sto je Robi dobio odrijesene ruke, nakon danasnje utakmice pokazalo se koliko nam u defanzivi znaci Isah..
Nek sad pojedinci shvate zasto se dovodi Kufree, njemu se ovakve stvari ne desavaju

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mene samo raduje sto je Robi dobio odrijesene ruke, nakon danasnje utakmice pokazalo se koliko nam u defanzivi znaci Isah..
Nek sad pojedinci shvate zasto se dovodi Kufree, njemu se ovakve stvari ne desavaju

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma brate, od govana je napravio pitu, sada ima odresene ruke i valjda ce imati bolje namernice za tu pitu, jos ako dodju ljudi koji se pominju, onda cemo definitivno imati zdravu i sportsku atmosferu u klubu i imati zdravije razmisljanje oko dovodjenja igraca... Ocigledno se i Rambo dosta prikljucio i sada kada je zavrsio karijeru, ima vise vremena da se posveti preporukama oko igraca... Zato necu da upadam u bedak zbog ovog poraza, pa mozda ni zbog 3. mesta, jer sam ove polusezone gledao jedan od boljih fudbala kod nas, a sve govori da ce sledeca godina biti jos bolja

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo to i mene raduje igrali smo fudbal nista ostaje mi samo da u srijedu odem na spartak da to ispratim i mirno docekam prelazni rok da se smirim malo

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja bih tacno volio da budemo treci, kao sto sam rekao zbog LE.. Mislim da mi ni u trecem kolu LE necemo biti nosioci? Tako da ce nam i tamo trebati srece, a u cetvrto da ne pricam :>

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Pod hitno se riješiti Jevtića i Kaluđerovića ,po mogućnosti dati novca pride uz njih ko bude zainteresovan. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nešto se mrljavi o pojačanjima, a kako mi se čini Adžić je otišao da gleda potencijalna rješenja, što će reći da od ozbiljnog rada i promjene dotičnog sa mjesta sportskog direktora, nema ništa.

Sad vidim i da se negdje stidljivo provlači ime Ivice Dragutinovića, što uopšte nije loša ideja. On je i sa svojih 35 godina, odličan igrač i može mnogo da pomogne. Od ostalih volio bih da vidim kvalitetna rješenja za desni bek, napad i vezu, pogotovo ako se rasproda ono što se najavljuje.

Eh da... Meč u Čačku je dobar iz par razloga, bez obzira na poraz. I dalje je vidljiv nedostatak realizacije, jer je Zvezda i u ovako lošem izdanju, mogla do gola. Vidljivo je da hrpa igrača nema kvalitet, ali se moglo vidjeti i da ih ima, koji nemaju ni nešto previše volje. Konkretno Adi je odigrao kriminalno i u obe situacije kod golova, reagovao amaterski. Te greške koje je pravio mogu samo da mu obore cijenu, što ne valja za Zvezdu, ali je dobro za njega... Druga stavka je Milovanović, koji se od statičnog igrača, pretvorio u nepokreni panj, vrlo beskoristani u samoj igri, čakikad ima loptu. Bogu hvala, pa je samo na pozajmici, jer bi bila teška muka, nekome ga prodati, poslije njegovog stravičnog nazadovanja u par zadnjih sezona...

I navijači su strašno ogriješili dušu o par igrača, kad su ih izviždali nakon utakmice. Govorim o Mijailoviću i Lazoviću, ne zbog toga, što su nešto ekstra odigrali, već zato što njima u ovoj fazi karijere, nisu potrebni zvižduci već maksimalna podrška.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Robi se pita oko pojacanja a Adzic radi bog zna sta hehe gleda Filju :)
Napisao sam prije nekoliko strana mi cekamo prvo nekog da prodamo da bi kupili . IMa tu nekih dogovora ali dok ljudi ne potpisu to je sve bez osnova uostalom 29 maj je blizu pa cemo vidjeti...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 17:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo da dovedu na vrijeme one igrače koje Robi hoće i to je to. On će to preko ljeta ukomponovati i uigrati.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi igraci, koji su igrali protiv Borca su kaznjeni sa 3.000 evropljana zbog onoga sto su nam pokazali :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Glup potez Lukica..
zadnji odgovori u intervjuu pokazuju da se prepao sto Robi ima sve vece simpatije kod navijaca i veliku podrsku cak i onih grupa koje su se protivile njegovom dolasku. Robi sam bira igrace a to se pojedincima ocito ne svidja , nadam se samo da ce istrajati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]