_зока je napisao:
Kakav god da je Stojković mi boljeg nemamo.
Uskoro cemo ga imati, mozda cak sledece sezone, golama na duge staze. Naravno ako ga menadzer ne unisti, a nadam se da nece.
Sto se tice nase reprezentacije, ja to ovako vidim.
Riba smrdi od glaveNe mislim da je Karadzic jedini ta glava, to je mafijaski sistem koji funkcionise godinama. Zna se kako se dolazi u reprezentaciju, jos od Veseljka i ekipe. To jednostavno treba sasjeci. Neka se oduzme Zvezdi i Partizanu po 5 titula, nije bitno, ali "Srpski Kalcopoli" mora da se sprovede. Kada se to desi i fudbal se ocisti od mafijasa onda dolazimo do reprezentacije.
Mi nemamo TIM, a bez tima se nista ne moze. Ne posotoji podmladjivanje u reprezentaciji, postoji samo nadopunjavanje kostura kroz cikluse. Ne postoji promjena iz korjena, to su samo nama prodali. Moramo odluciti ko nam je kostur i oko toga graditi tim.
Nekih 5-6 igraca moraju imati glavnu rijec uz selektora i to na svim pozicijama. Nema mijenjanja stoperkog tandema svaki minut, nema mijenjanja napadaca, 3-4 igraca u sredini i sl, to su javasluci a ne taktika, zato me manite papana Sinise Mihajlovica i slicnih njemu. Kada se to desi i bude se znala hijerarhija, bice i dobre amtosfere jer svaki kurac ne moze da se zajebava sa reprezentacijom. U kosarci su Krstic i Teo ocevi, ne moze doci jedan Bircevic i uslovljavati koliko ce igrati, cao vidimo se.
Kada se to desi necemo imati ni otkaza jer svi ce znati da dolaze u zdravu sredinu, da se nadmecu i bore za svoju drzavu.
Nije sve ni do trenera, jednostavno nemamo atmosferu i to je to. A da bi je imali mora se ocistiti sa vrha sva prljavstina koja se nakupila.
Nabacao sam sve ovo ali jasna je poenta