banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 04:39 Danas je 01 Jul 2026, 04:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pa mislio sam da jesi. :D To je tvoj brat. :D
Samo da više ne igra više za nas, kao i još nepar momaka. Dosadili i Bogu i narodu više.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mlađe selekcije kontinuirano ostvaruju uspjeh otkad je za njih zadužen Savo Milošević. Toletu treba ogu u dupe i Savulju na mjesto predsednika FSS i krenuće i starije, ali teško će biti otresti se establišmenta koji drži Toleta i tako vedri i oblači prodajom igra... ovaj, srpskim fudbalom.

Što se tiče selektora, vidim samo jedno ime koje može znanjem, veličinom, harizmom i, na kraju, vjerovatno i prihvatljivom cijenom, napraviti od reprezentacije top ekipu kakva i treba biti. Dragan Stojković - Piksi. Miha je imao znanje i veličinu, ali je bio toliki manijak da se posvađa sa nekoliko ključnih igrača. Piksi je kompletan kao stručnjak i čovjek.

Ajd kad ste kod Tošića, da se i ja pridružim željama za neigranje dotičnog... Užasno me nervira kad god ga vidim u startnoj. Klasični rezervista za kad treba nešto probati silovati na kraju. 3-5-2 sa Bastom desno, a u vrhu ima ko će. Štopera bar imamo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:21 
Bič božji
Bič božji

Sve sam više uvjeren da bi bilo mnogo bolje da je onaj tupi Mihajlović ostao selektor.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Erazmo Roterdamski je napisao:
Sve sam više uvjeren da bi bilo mnogo bolje da je onaj tupi Mihajlović ostao selektor.

Mihajlović je sličan trener kao što je bio i igrač. Taktički obučen, odlično čita igru i protivnika, ima autoritet i viziju na terenu, ali tvrdoglavi buzdovan, koji je fleksibilan koliko i komad hrasta stogodišnjaka. Jednostavno, nije kompletna trenerska ličnost... Pogotovo što izgleda nije shvatio da ne vodi Brazil ili Argentinu, i da nema po pet vrhunskih igrača za svaku poziciju, već se prelako odricao i ono malo top igrača koje Srbija ima...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:33 
Bič božji
Bič božji

Sve to stoji i tačno je, ali mislim da bi bilo sigruno bolje. Krenuo je neku vizijicu raditi, počeo gurati neke mlađe, ali eto.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 15:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bilo bi bolje iz tog razloga što se ne bi promijenilo x trenera i selektora, x vizija igre i x sastava.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Kad se govori o Mihajloviću, jedino što je karakteristično za njega je onaj juneći pogled kad je dobio crveni karton protiv Slovenije na EP 2000.g. To mu je ostala jedina karakterna crta u kompletnom igračko-trenerskom periodu nakon toga. Odličan igrač, ali loš tipus. Koliko govno moraš biti da se odričeš igrača koji neće da pjeva himnu (i nije neki igrač), a tvoja rođena djeca je ne znaju pjevat? Ne da ne znaju himnu, nego ne znaju ni riječ tvog jezika. postavio ga isti onaj što je otjerao Antaru i doveo Goluba autoprevoznika.... ne treba dalje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 17:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
Filip Kostic jedan od najboljih igraca bundeslige a kod nas ne moze igrati.
Stojkovic je los golman, Fejsa nije odigrao da valja za reprezentaciju, Ljajic nije dobar u glavi a onaj Mitrovic je uzvikan napadac koji bi ponekad mogao i dati jedan gol umjesto da mase rukama!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 17:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
iako kazu da je jutro pametnije od veceri,ipak meni utjehe za ono sinoc nema :( :(

Momci ginuli,grizli travnjak,nadigrali,imali prilike...ali opet...ono nesto.....ono sto nas stalno jebe....

ustao sam,naravno...gledao djecu....doduse,ne od 6 i 30,nego od 7 i 30....drugo poluvrijeme,produzetke,penale....skocio sa kreveta kad ga je mali Maksimovic zabio pod precku...

djeco,svaka cast,volim vas....uzmite tu jebenu titulu...

al dzaba...znam jednostavno da to nije to,i da je JEDINO sto se racuna A reprezentacija....i da ce se vise cuti za Island i Vels,koji ce se samo kvalifikovati na EURO 2016,nego da mi pet ovakvih juniorskih Mundijala osvojimo :( :(

Mali bi pobjedio Njemacku...al u qurcu...da je to nesto relevantno...

Pokusacu na primjeru svojih gaucosa objasniti,sta je vazno u zivotu,u percepciji...i sta se racuna...

Messi je sa Aguerom najdominantnije moguce osvojio ovaj Mundijal U20....

4 puta je osvojio Ligu sampiona,za razliku od Maradone koji nije nijednom...a i Diego je igrao u Barceloni!!

Takodje,za raliku od Maradone,osvojili su Olimpijsko zlato Messi i Aguero,pisajuci po ostalima,davsi i nama 6 komada izmedju ostalog...

Pa sto puta bio prvak Spanije sa Barcelonom....

Ali...opet ce vam devet od deset sagovornika na ulici reci da je Maradona bolji igrac od Messija :( :(

Sto nema veze s vezom...

A zasto?

Ne zbog lijepih ociju,vec zbog Mexica 1986....Ljudi,to je vazno...to se racuna....kakvi mladi...kakve Olimpijade...Kakve Lige Sampiona (nace se deset filozofa i reci,Maradona nije imao Chavija i Iniestu...) :(

Ukratko,nadam se da sam ilustrativno objasnio da je lijepo podrzavati nasu djecicu,ali da je to kurac od ovce u odnosu na prave stvari :(

Zato,za mene,od sinoc sportske utjehe nema....Do novih kvalifikacija :( :(

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Normalno da je uvijek vazno osvojiti svjetsku titulu! U bilo cemu, pa makar bilo i pljuvanje u dalj. Saznanje da u tom trenutku u onome cime se bavis nema niko bolji od tebe na cijelom svijetu je neprocjenjivo! Zato ne treba ni malo umanjivati ovo takmicenje U20 ili neke druge sportove, tenis, tae kwon do, vaterpolo, sta god... Samo naprijed momci, donesite zlato Srbiji!

Poslednji put menjao giometar dana 14 Jun 2015, 17:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 17:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Samo izracunaj koliko si imao godina kada smo igrali u j africi,a koliko ces imati kada se bude igralo prvenstvo od tih novih kvalifikacija koje spominjes ;-)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sa nasim igracima treba lijepo, jedino je Ivica Osim i Radomir Antic znao da pronadje taj balans, mozda su zajedno cugali, isli u kurve, ko ce ga znati, ali ostaje cinjenica da smo mi tada imali ono nesto, nesto sto nam sada fali, a niko sa sigurnoscu ne moze da kaze sta je to, cak je to imao i Petkovic, al je sve razvalio kada je u selekciju pozvao i svog sina...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovih mudrih slaNgerovih rijeci od prije par godina se sjetim svaki put kad se digne buka oko mladih.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stojkovic je bio dobar.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kolega RBA...svi ovdje na temi imaju svoje misljenje,sta je to "nesto' sto nam fali...vecina tipuje na splavove i kurcobolju...

ja ne...

ja mislim da nasi momci stvarno hoce...

po meni,ta kockica je kontinuitet na klupi!!!

40 godina pratim reprezentaciju...

samo JEDNOM se desilo da nije smijenjen neuspjesan selektor....Ivica Osim,1988,onda kad sam plakao na Marakani gledajuci semafor u 30 minutu Jugoslavija-Engleska 0-4!! :( :(

I samo dvije godine nakon toga,1990 u Italiji,smo najponosniji na nasu Reprezentaciju bili ikad!!

Peto mjesto na svijetu...u drzavi koja se raspada!

A da ne pricam nakon Italije...Kad nam niko ispod 4-5 golova nije mogao proci...ali nas zbog sankcijna sjebase...

U svim ostalim slucajevima koje ja pamtim (Miljan Miljanic,Toza Veselinovic,Milos Milutinovic,Santrac,Zivadinovic,Boskov,Djoric,Savicevic,Klemente,Djukic,Antic,Pizon,Mihajlovic...)...Svi ti selektori su mijenjani nakon dvije godine,maximum maximuma :( :(

Zato sam onako stoicki i insistirao da Sinisa ostane,trpeci podsmijeh ovdje na forumu :( :( .Prvi ovaj Shakal,koji vidim da me nesto hvali :lol: :lol:

Ali sa Sinisom smo zadnje 4 kvalifikacione i 3 prijateljske razbijali ubjedljivo,sasvim ozbiljne reprezentacije...taman kad je vidio da je budala i moron sto je zakuvao sa Maticem I Ljajicem,a forsirao Scepovica,Radovanovica i kompaniju,i kad je priznao gresku...i kad smo gazili sve pred sobom...otjerase ga :(

I sad...Ovog Curcica bih ostavio da radi,pa taman da je najgori na svijetu,i da ni boda vise ne osvoji do kraja kvalifikacija

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Jun 2015, 18:14, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:12 
Bič božji
Bič božji

Odbranio penal, znaci dobar je, ali drugi gol, jbg, da nije izasao da skrati ugao, vjerovatno bi lagano pokupio loptu, ali ipak treba ga penzionisati, jer je to igrac oko kojeg se u Srbiji podiglo najvise prasine, jos od doba Djurovskog, a realno nije on bas toliki kvalitet...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
E ako ce nam Sinisa koji si izdrkavao i izivljavao nad reprezentacijom postaviti kamen temeljac, onda nek ide u tri lijepe.

Nek bude ko god hoce 10 godina, nek nije stranac i nek nije Mihajlovic.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kakav god da je Stojković mi boljeg nemamo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:18 
Bič božji
Bič božji

Ja opet mislim, tj nekako vjerujem svojim ocima, da voljni moment nije na nivou, jer kako objasniti onda onih 30 minuta drugog poluvremena, svi trce, klizu, Ljajic klize, znaci moze se kad se hoce, ali nekako mi se cini da neve, da ne daju svi 100% na terenu. Dobro sam upamtio rijeci pokojnog Tomislava Ivica koji kaze, motivacija u fudbalu je vise od kvaliteta, a ako na teren izadje 10 igraca, koji daju 90% svojih mogucnosti, ti pocinjes utakmicu sa covjekom manje, otprilike kod nas je to. Mislim da nakon sto se rijesi ove stoke u FSS lijepo treba da zamole Antica da se vrati i da kazu, jeste, jeli smo govna, bas ovim rijecima...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 18:22 
Bič božji
Bič božji

Normalno da je najvaznije SP seniofa, ali od ovog se krece ljudi. Treba nam pobjednici mentalitet u fudbalu. Vidite sa smo luzero pravi. Mrtva Danska kupa seniore. Sta rece Gio dobro je biti prvi pa u bilo cemu. Da su nas iznabadali rekli bismo jebem im mater, sada kada smo nadomak finala opet nije to to, ne igraju to pravi igraci i slicno. Pa muka je i kvalifikovati se na Evropskom, a kamolo ovamo nesto uraditi.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]