banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 03:08 Danas je 01 Jul 2026, 03:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Picketine!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Drugo poluvrijeme nije bilo ni lose, ali klasicna scena na fudbalskim utakmicama, promasis par sansi i slijedi kazna.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
veteran 1987 je napisao:
Jesam li ja jedini ko od ove utakmice ne ocekuje nista.
Poslije naravno slijede objasnjenja da smo kvalifikacije izgubili nekad ranije i da.ovo veceras i nije moglo bolje

Jbg rekoh li ja.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

zerocool je napisao:
Nije fudbal za nas. Ja ne znam zasto igraci dolaze, ako nece dati sve od sebe? Ne igra ti se? Ok, pozvacemo nekog slabije, ali ce dati sve od sebe. Zao mi Matica..

E zato ja cijenim izuzetno Subotica i jos neke koji su vidjeli sta je ovde u pitanju, i rekli jebite se sami.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ukratko....u ovom trenutku me boli kurac i za djokovicem...i za kosarkasicama....i za kosarkasima na predstojecem eurobasketu...cak i za orlicima sutra ujutro....mozda se nesto promjeni,ali cisto sumnjam...sad se tako osjecam :( :(

za sve osim Borca...

sportski dio mene je umro.....bar za sledece dvije godine...do nekih novih kvalifikacija

samo bih se malkice najebao majke huliganima,koji nas vec drugo evropsko prvenstvo ostavljaju kuci...ajd sto su nam celavi majmuni oteli bodove protiv albanije kuci,vec smo prptiv istih ovih danskih picketina,zbog njih,morali igrati pred praznim stadionom...a to je 4-6 bodova...

majku vam jebem i za 2012 i za 2016!!!!

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Jun 2015, 21:42, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
oj Prnjatovicu brate, pa hoces li ustanoviti ko je dao drugi gol, Eriksen, Poulsen, Jakobsen ili Jakob Poulsen? :lol:

plus na kraju kaze: Srbija je ostala bez teoretskih sansi za plasman, iako jos ima teoretske sanse :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka

Nego sta mislite kad ce Mitrovic zabiti gol za Srbiju Ima li sanse u ovom desetljecu.
A sto mu Curcic .eba mamu kad promasi ono

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
i taj Mitrovic hoce da igra u premier ligi? igrace, al nikad! za njega su Lokeren i Zulte Varegem domet!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
iako je drugo pluvrijeme bilo znatno bolje, gdje su sva ta poluvremena na prethodnim utakmicama, u prethodnim godinama !!???? nista 2012, nista 2014, evo nista ni 2016, pajebotebog, sta ovi misle , da cemo mi svi zivjeti po 120 godina da nesto docekamo ?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
veteran 1987 je napisao:
Nego sta mislite kad ce Mitrovic zabiti gol za Srbiju Ima li sanse u ovom desetljecu.

Najbolje svaliti krivicu na momka od 18-19 godina.kao da je imao milion sansi pa se ispromasivao.po meni veceras uz matica on se najvise borio i trudio

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mandrak je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Najbolje svaliti krivicu na momka od 18-19 godina.kao da je imao milion sansi pa se ispromasivao.po meni veceras uz matica on se najvise borio i trudio

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Nisu nama nikakvi huligani krivi, osim onih što su otjerali Antića. Ne igraju huligani, već pi*kice najobičnije. Da su pi*kice dale albancima 3 gola, ni 5 dronova ne bi prekinulo meč.

Nego, ne treba gledati ove govnare, već se radovati uspjesima mladih selekcija. U tim amaterskim takmičenjima imamo šansu, jer se ne igra za pare, već za čast.... Kad uzmu pare odlazi sve u 3 lijepe....

Zato sutra ujutro svi uz mlade Orlove, a od srijede i uz Mlade Orlove :iconbiggrin: pa, šta bude.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Imao 3 zicera i fulio. Kakvo svaljivanje krivice ovde se radi o cinjenicama. A one su sledece njemu treba 10 sansi da ubaci gol. I nije za reprezentacije. Kao uostalom i vecina njih sto su veceras nosili dres.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
autsajder je napisao:
Nisu nama nikakvi huligani krivi, osim onih što su otjerali Antića. Ne igraju huligani, već pi*kice najobičnije. Da su pi*kice dale albancima 3 gola, ni 5 dronova ne bi prekinulo meč.

Nego, ne treba gledati ove govnare, već se radovati uspjesima mladih selekcija. U tim amaterskim takmičenjima imamo šansu, jer se ne igra za pare, već za čast.... Kad uzmu pare odlazi sve u 3 lijepe....

Zato sutra ujutro svi uz mlade Orlove, a od srijede i uz Mlade Orlove :iconbiggrin: pa, šta bude.

Svaka cast, ubo si nik samo tako! :P

Da ne kucam ponavljacki, samo da prenesem koment sa drugog foruma:

http://forum.b92.net/topic/61056-reprezentacija/?p=4921378

ALi sve ok, mlad si ti vjerovatno jos i imas vremena za slicna urnebesna veselja.. Uzivaj u tim godinama, brzo ce proci! :P ; ))

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
nista 2012, nista 2014, evo nista ni 2016, pajebotebog, sta ovi misle , da cemo mi svi zivjeti po 120 godina da nesto docekamo ?

znas da sam i ja,jovo,o ovome veceras razmisljao....nikad nista :(

ovima mladjima je lakse,imaju sto drugih radosti u zivotu,pa ovakve stvari sportski podnose....boli ih kurac...kao sto je i mene bolio 1982....sjebe nas sjeverna irskana SP u spaniji,ili 1986 kad smo sto sansi i penal gracana promasili protiv DDR,i ne odemo u Mexico......ali mene ceka ONA poslije utakmice :D ...zaboravim sanse zlatka vujovica i sestica za pet minuta :lol: :lol:

a jebeno je ovako kad ostaris,i ovo ti je jos jedna od rijekih potencijalnih zivotnih radosti.....a nikad nista...... :(

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
dobro, ove kvalif su pisi propalo.
nego, sad da vidimo koga mozemo da nategnemo a koga da poguramo.
kontam sjebat albaniju u elbasanu i pogurat pravoslavnu bracu u baraz :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sad cemo vjerovatno iznabijati Albaniju najstrasnije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne kenjajte previše... Srbija je večeras pokazala rijedak kvalitet...
Od nikakve Danske uspjela je da bude gora...
Šalu na stranu. Šta je to pokazano u drugom poluvremenu. Ima li iko da vidi glavu i rep u igri. 5 veznih,od kojih 2 zadnja, 2 koji su u stvari krilni igrači i jedan ofanzovni koji igra kad mu je ćeif. Tošić i Marković jašu aut liniju pa krenu u solo prodor. Defanzivna linija igra kratke pasove između sebe pa na kraju bekovi pokušaju da izbace ovu dvojicu jahača aut linije i centriraj pa centriraj, a jedini napadač uklješten između dva odlična štopera. Koji klinac mi to igramo. Mihajlović je meni išao na jednu stvar, stavom, arogancijom i na kraju lošim rezultatom,ali on je za ovog baksuza, trenerčina. Kod njega je bar postojao koncept igre i ideja, osnovni plan i varijacije, kod ovoga samo gledamo pokušaj pravljenja Javora 2.0

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Sad cemo vjerovatno iznabijati Albaniju najstrasnije.

ja sam ovu tvoju izjavu htjeo kopirati prije utakmice ali ajd reko necu da baksuziram

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Michigenac je napisao:
autsajder je napisao:

Svaka cast, ubo si nik samo tako! :P

Da ne kucam ponavljacki, samo da prenesem koment sa drugog foruma:

http://forum.b92.net/topic/61056-reprezentacija/?p=4921378

ALi sve ok, mlad si ti vjerovatno jos i imas vremena za slicna urnebesna veselja.. Uzivaj u tim godinama, brzo ce proci! :P ; ))

Lijepo od tebe što misliš da sam mlad.... Ali, ovo autsajder nije zbog mladosti - i Borac je bio autsajder u onom finalu protiv Zvezde, pa eto..... Kako idu ove godine, sve je jasnije da neće biti vajde od "A" fudbalera, jer je jasno kao dan da čim uzmu lovu: ćao reprezentacija... njima ista služi samo za te ugovore koje ne mogu postići kao igrači u raspalim srpskim klubovima. Međutim, siguran sam da ti to sve znaš.

Imali smo samo 1 trenera koji je mogao napraviti tim od ovih raspalih baba, a njega su otjerali najveće bitange.... Još veće komentarišu svugdje protiv tog istog Antića. A nikada više nećemo pobijediti nekoga 5-0 u zvaničnim kvalifikacijama....

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]